- 18 Kasım 2020
- 2.661
- 3.243
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #2.941
İnşAllah canım benimİnşallah ben de senin için sevineceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum İdrar testine güven olmuyor demek ki
Ben de tam aklımdan geçiriyordum , nerede bu Miss C diye?ÖzlemiştikUzun zamandir foruma girmiyordum, girer girmez gordugum bu guzel haberle cok mutlu oldum Bestecim.Gordun mu bak daha once konustuk seninle labaratuvar kalitesi iste boyle birsey, ilk opu'da saglikli embryoyu buldun ve ilk transferinde de tutundu bu minik sana. Bu is tamami ile genetik mirasa ve labaratuvar kalitesine dayaniyor. Saglikli bir sekilde ilerlesin guzel arkadasim. Sana en guzel dileklerimi yolluyorum. ♡ ♥ ❤
Idrar degil kan testi muhim olan. Bence cok iyi bir deger, gun be gun katlanarak gidiyor. 11. gununuzde bir daha yaptirin kan testi, bir de 14 yanlis hatirlamiyorsam. Simdiden hayirli olsun, tamamina ersin, minigimiz annesine ve babasina kavussun biran once :)Öyle mi diyorsunuz ? İş böyle olunca insan en küçük şeyi bile kafaya acaip takıyor İnşallah lab hatası falan değildir Eşim inanamadı idrar testini bir daha yap dene diyor Sen merak etme ben şimdi kadınlar kulübünde aydınlanırım dedim
Ne güzel haberKızlar bugün 7. gün kaset test sabah yaptım megatifti İş çıkışı gidip kan verdim İnanamıyorum 40 çıktı
Canim kendimi baya yogun bir tempoya soktum, bol bol yeni aktivite ekledim hayatima. Ara ara geri gelecegim elbette sirf sizlerin ve bu basligin hatrinaBen de tam aklımdan geçiriyordum , nerede bu Miss C diye?Özlemiştik
Ne güzel haber!Kızlar bugün 7. gün kaset test sabah yaptım megatifti İş çıkışı gidip kan verdim İnanamıyorum 40 çıktı
Leydicim kolay gelsin, elbette iyi dileklerimiz dualarımız hep birbirimize.. kabul olsunCanlarım ben de akupuntura başlıyorum. İşyerine yakın olmasını istedim o yüzden o çevredeki hastanelere baktım. Perşembe günü için randevu aldım, Medicine Hastanesi'nde Uzm. Dr. Orkun Erden 'e gideceğim. Dermatoloji doktoru olduğu için içim rahat etti. Hacamat da önerdi aslında ama transfer ayında hacamata doktorum izin vermedi. Sadece akupuntur olabilir dedi. Yürüyüşle, akupunturla, nar suyuyla elimden geldiğince kalinlastirmaya çalışacağım endometriumu, başka çarem kalmadı. Biraz ilerleyince akupunturla ilgili izlenimlerimi yazarım. Dua edin benim için olur mu?
Bitanem önceki aylarda da hep 7.5 en fazla 8. Doktorum bir sorun olduğunu düşünmüyor, bu kalinlikla da tutar, ilk hamileliğin de böyle tutundu diyor ama ben biraz telaşlı biriyim pürüzleri, soru işaretlerini hiç sevmiyorum. Diğer bütün olasılıkları eledik, her türlü testi yaptık geriye bitek bu kaldı. O yüzden arayışa kendim girdim, en azından bir zararı yok elimden ne geliyorsa yapayım diye düşündüm.Leydicim kolay gelsin, elbette iyi dileklerimiz dualarımız hep birbirimize.. kabul olsun
Yalnız ben anlayamadım, rahim bi ay kalınlaşmadı diye hemen sorun olduğu mu düşünüldü, senin böyle bi sorunun yoktu bildiğim kadarıyla, belki önümüzdeki ay normale dönecekti kendiliğinden/ilaçla, neden arayışa girdin canım merak ettim
Eczane kapanmadan belli olsun da canım, ona göre iğne alacaksın sanırım di mi?Ben de dün regl oldum. Bugün sabah e2 ve progesteron için kan verdim. Doktora geldim şimdi, kan testleri yok piyasada. 4 saat oldu. Aradım hastaneyi; testi yapan alet bozulmuş, servisi beklemişler. Yeni koymuşlar kanları2 saat bekleyelim bakalım, çıldırmayacağım
Alıcam inşallahEczane kapanmadan belli olsun da canım, ona göre iğne alacaksın sanırım di mi?
Hadi hayırlısı canimcim, güzel yumurtaların olsun, sağlıklı embriyolara dönsün sonra da sana evlat olsun inşAllah bitanemAlıcam inşallahbi kistim mistim yoksa…
Doktor getirtiyo sağolsun eczaneden
Umarım yararlı olur, bu telaşlı kaygılı hale de iyi gelir bir taşla iki kuş vurmuş olursunBitanem önceki aylarda da hep 7.5 en fazla 8. Doktorum bir sorun olduğunu düşünmüyor, bu kalinlikla da tutar, ilk hamileliğin de böyle tutundu diyor ama ben biraz telaşlı biriyim pürüzleri, soru işaretlerini hiç sevmiyorum. Diğer bütün olasılıkları eledik, her türlü testi yaptık geriye bitek bu kaldı. O yüzden arayışa kendim girdim, en azından bir zararı yok elimden ne geliyorsa yapayım diye düşündüm.
En azından bir zararı olmaz diye umuyorum canimcim. Faydasını görürsem size de yazicam. Sadece transfer öncesi değil, yumurta kalitesini arttırmak için de yapılıyormuş ama gerçekten arttır mı hiç bilmiyorum. Biraz bilgi alayım yazarım size de. Fiyatı da bilmiyorum, telefonda alamadım, gidince öğrenicem.Umarım yararlı olur, bu telaşlı kaygılı hale de iyi gelir bir taşla iki kuş vurmuş olursun
Çok sağol kuzum. Hayırlısı artıkHadi hayırlısı canimcim, güzel yumurtaların olsun, sağlıklı embriyolara dönsün sonra da sana evlat olsun inşAllah bitanem
İyi yapmışsınız Bu yolda ne hissediyorsak ne istiyorsak aklımız neye yattıysa o yoldan gitmek lazım Şifa olsun yarasın size inşallahEn azından bir zararı olmaz diye umuyorum canimcim. Faydasını görürsem size de yazicam. Sadece transfer öncesi değil, yumurta kalitesini arttırmak için de yapılıyormuş ama gerçekten arttır mı hiç bilmiyorum. Biraz bilgi alayım yazarım size de. Fiyatı da bilmiyorum, telefonda alamadım, gidince öğrenicem.
6 folikül harikaBu ay kist yok :) estrofem asenkronizasyonu çözmüş. 6 folikülle başlıyoruz bakalım. Cetrotide ciddi ciddi yokmuş piyasada, o yüzden tarlusalle çatlamayı engellemeye çalışıyoruz. Cmts kontrol var.
Hayırlı olsun, çok güzel gelişsin inşAllah canım benimBu ay kist yok :) estrofem asenkronizasyonu çözmüş. 6 folikülle başlıyoruz bakalım. Cetrotide ciddi ciddi yokmuş piyasada, o yüzden tarlusalle çatlamayı engellemeye çalışıyoruz. Cmts kontrol var.