Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Bu ay kist yok :) estrofem asenkronizasyonu çözmüş. 6 folikülle başlıyoruz bakalım. Cetrotide ciddi ciddi yokmuş piyasada, o yüzden tarlusalle çatlamayı engellemeye çalışıyoruz. Cmts kontrol var.
Süper 🤩 harika bi süreç dilerim 🙏
Benim de umarım yarına iğne işi bitecek, arka arkaya güzel haberler alalım inşallah 🧚🏻‍♀️

Bu ay kist yok :) estrofem asenkronizasyonu çözmüş. 6 folikülle başlıyoruz bakalım. Cetrotide ciddi ciddi yokmuş piyasada, o yüzden tarlusalle çatlamayı engellemeye çalışıyoruz. Cmts kontrol var.
Canım umarım çok güzel ilerler süreçlerimiz. Mutlu haberler alırız umarım her geçen gün 🙏 ❤️💜

nopenoname nopenoname canım cetrotide 0.25 mcg ‘yi buldun mu? Sen Şuan iğne kullandığın için soruyorum.
Kızlar bulunmuyor İzmir’de .İstanbul nasıl yarın akşam başlamam lazım :KK43:
Canım haziranın başından beri yokmuş, topiklerde gördüm burda. Ben estrofemi ve Climara yi ararken kıyıda köşede kalmış eczanelerden tek tük bulmuştum.

nopenoname nopenoname canım cetrotide 0.25 mcg ‘yi buldun mu? Sen Şuan iğne kullandığın için soruyorum.
Canim ben G gofretlisut un Ankara'daki eczanesinden toplu getirttim. Ozel sogutma kutusunda buz akuleri ile paketleyip otobus kargosu ile 5 saat icerisinde Istanbul'a ulasti ve gayet de iyi durumdaydilar. Odemesini iban ile yolladim eczaciya. Sana ozelden iletisim bilgilerini atiyorum canim. Ellerinde bol bol oldugunu soylemisti ben aldigimda sen de bir iletisime gec konus dilersen.

Canlarım ben de akupuntura başlıyorum. İşyerine yakın olmasını istedim o yüzden o çevredeki hastanelere baktım. Perşembe günü için randevu aldım, Medicine Hastanesi'nde Uzm. Dr. Orkun Erden 'e gideceğim. Dermatoloji doktoru olduğu için içim rahat etti. Hacamat da önerdi aslında ama transfer ayında hacamata doktorum izin vermedi. Sadece akupuntur olabilir dedi. Yürüyüşle, akupunturla, nar suyuyla elimden geldiğince kalinlastirmaya çalışacağım endometriumu, başka çarem kalmadı. Biraz ilerleyince akupunturla ilgili izlenimlerimi yazarım. Dua edin benim için olur mu?
Canim, tabii farkli durumlar icin farkli methodlar uyguluyorlarmis ancak akupunkturun ozellikle Tup bebek tedavisinde stres azaltma faydasi da varmis. Her turlu iyi gelecek sana. Cok sevindim. Sifa olsun canim.

Aldım ben Alsancak’ta bi eczaneden, forumda paylaşılınca reklam falan diyorlar sanırım kalkyerineyat kalkyerineyat ‘ la sana mesaj atıyorum şimdi yerini, 2 gün falan oldu alalı vardı orda

Aldım ben Alsancak’ta bi eczaneden, forumda paylaşılınca reklam falan diyorlar sanırım kalkyerineyat kalkyerineyat ‘ la sana mesaj atıyorum şimdi yerini, 2 gün falan oldu alalı vardı orda

Canim, tabii farkli durumlar icin farkli methodlar uyguluyorlarmis ancak akupunkturun ozellikle Tup bebek tedavisinde stres azaltma faydasi da varmis. Her turlu iyi gelecek sana. Cok sevindim. Sifa olsun canim.
Canımcim sana ne kadar teşekkür etsem az, bu fikri sen vermiştin ben de araştırdım ve kan dolaşımını arttırdığını, endonetrium kalınlığına yardımcı olduğunu ve dediğin gibi stresi de azalttığını okudum bir çok yerde. Yarın başlayacağım inşAllah. İyi ki varsın bitanem 💜💜🤗

Canımcim sana ne kadar teşekkür etsem az, bu fikri sen vermiştin ben de araştırdım ve kan dolaşımını arttırdığını, endonetrium kalınlığına yardımcı olduğunu ve dediğin gibi stresi de azalttığını okudum bir çok yerde. Yarın başlayacağım inşAllah. İyi ki varsın bitanem 💜💜🤗
Canim benim. Ben kendim kalinlasamiyorum diye strese girerken aklima hic gelmedi, oysaki bana da onermislerdi evvel :) Umarim cok iyi gelir. Opuyorum kocaman.

Canim benim. Ben kendim kalinlasamiyorum diye strese girerken aklima hic gelmedi, oysaki bana da onermislerdi evvel :) Umarim cok iyi gelir. Opuyorum kocaman.
Canimcim İzmir'de akupuntur uygulayan Dr. Hakan Ertok'dan bilgi istedim. Bana "Endometriumun kalınlaşmasının olmadığı vakalarda; kulak akupunkturu ile, kulak kepçesinde bulunan hem östrojen, hem de progesteron hormon noktalarını tedavi kapsamına alarak bu hormonların sentez ve işlevlerini arttırarak, endometrium tabakasının kalınlaşmasını sağlayabilmekteyiz." diye cevap yazdı. Sağolsun detaylıca yazmış. Şimdi kafamda bayağı oturdu bu iş. Kulak kepçesinde östrojen ve sonra da progesteron noktalarına uygulama yapmak gerekiyormuş özetle. Yarın Medicine Hastanesi'nde Orkun hoca ile başlayacağız bakalım, sizlere de yazacağım detayları. Öpüyorum kocaman 💜😘

Canım deli gibi cetrotide ararken bakamadım hiç mesajlara, sonrada toplantılarım vardı, yeni gördüm yazdığını. Bir akraba vasıtasıyla Antalya’dan bulduk gönderdiler. Kargo ulaşacak elime yarın başlayacağım.Çok teşekkürler 🤩

Pgtli embriyoların normal embriyoya göre tutma şansı daha mı yüksek ? Benim 6 bb embriyom için %40-45 dedi doktor moralim bozuldu . Çok az geldi bana .

Canım deli gibi cetrotide ararken bakamadım hiç mesajlara, sonrada toplantılarım vardı, yeni gördüm yazdığını. Bir akraba vasıtasıyla Antalya’dan bulduk gönderdiler. Kargo ulaşacak elime yarın başlayacağım.Çok teşekkürler 🤩
Kendime ettiğim kadar dua ediyorum valla şuradaki herkes için, güzel geçsin şu süreç 🙏🧿

X