Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Bitanem hedef bizim de anne olmamız olunca istemsiz hepinize yardım etmek istiyorum. Ah Lady’ciğim umarım şu günleri atlatırız da bizim de bebek topic ‘lerimiz olur forumda. Sen çok yaklaştın, mis gibi genetikli embriyoların var, gör bak bu sefer olacak. İçini ferah tut.
Ben 5. Güne bile gidemedikleri için veya 3. Günde istenilen formda olmadığı için embriyolarım daha çok bekleyeceğim gibi. Dur bakalım bizde de şu sperm seçimi yarar inşallah.Aslında boş gebelik yaşadığımda ekimde , doktor sperm seçimi yapalım falan demişti.Ben geçtiğimiz Ocak ve Nisan ayındaki son 2 denememde yapıldı diye düşünmüştüm çünkü önceki 2 deneme için istediğim epikrizde ICSI yazıyordu, ama ekstra para almadıkları için anladım yapılmadığını, detaylı epikriz istedim şimdi son 2 deneme için. Bakalım ne yazacak ama para istenmediği için yapmadılar kesin.ve ben Ocak ve Nisan’da boş yere gittim, elimde 4 tane hiç iyi kalite olmayan üçüncü gün embriyosu var.Kızgınım. Şimdi gittiğim yer ekstra para isteyince ve sen para isterlerdi deyince kafama dank etti. Belki bu uygulamalar (PISCI, embryogen, microchip)yapılsa da olmayacak ama en azından 4 ay önce gittiğimde yapılır ve olmazdı Boş gebelik olduğunda hocam daha ne yapabiliriz dediğimde söylemişti aslında bunları, niye yapmadılar bilmiyorum.Belki de unuttular. Benim de hiç konuşmak gelmedi aklıma tekrar.O kadar para veriyoruz bizim görevimiz olmamalı onlara hatırlatma yapmak. Üzüldüm, az buz paralar vermiyoruz, daha önemlisi yaş geçiyor. Bu ay çok az folükül görüldü , ben Ocak ve Nisan’da gittiğimde çok folükül vardı belki o zaman bu uygulamalar yapılsa çok farklı bir durum olabilirdi.Belki belki belki…. Off gerçekten işimiz zor.

Canım benim folikul sayısı öyle bir anda düşmez korkma, bir ay düşük olsa da öbür ay toparlar. Bizim yapabileceğimiz yumurta çıktıkça toplamak. Doktorlar bazen bir şey öneriyor, sonra unutuyor. Ben giderken bir not defteriyle gidip onun dediklerini, benim soracağım soruları orda tutuyorum. Çünkü anladım ki benim derdim benim için çok önemli, benim durumumda olan siz arkadaşlarım ve ben sadece çok önemsiyoruz bunu ama birçok merkez için çok iyi niyetli olsalar da, ellerinden geleni yapıyor olsalar da bizler sonuçta orda tedavi gören yüzlerce hastadan biriyiz. Seni çok iyi anlıyorum ve kızgın olmakta çok haklısın. Ama şöyle düşün bir tecrübe daha edindin, adını bile bilmediğin bir şey öğrendin ve belki de mucizene bu yöntemle kavuşacaksın. insAllah öyle olur, aman geç oldu ama değdi deriz Bu günler geçip gidecek ve bizler dediğin gibi bebek topigimizde devam edeceğiz inşAllah hep beraber

Canlar ben bugün oğlanın sınavı için üzüldüm Belki güzel haber alırsam üzüntüm geçer diye eczaneden akşam test aldım Erken gebelik testi ama negatif çıktı Transfer sonrası 6.gün

Canlar ben bugün oğlanın sınavı için üzüldüm Belki güzel haber alırsam üzüntüm geçer diye eczaneden akşam test aldım Erken gebelik testi ama negatif çıktı Transfer sonrası 6.gün
Canım benim de öyle çıkmıştı doktorum kan testine bakalım, bu testler bazen yanıltıyor demişti, imkanın varsa kan testine baktır canım. Daha altıncı gün ama düşük de olsa çıkar. En azından 0 çıkmaz pozitifse. Umarım test yanlıştır canimcim.

Daha erken değil mi Besteciğim? Tutunsa bile testte görünmeyebilir, kana baktır bence.Ben boş gebelik yaşadığımda 11. Gün değerim 199’du, sonra çok güzel arttı keseyi görene kadar ama 10. Günde erken gebelik testinde negatifti.

İnsan hep olumlu düşünmek istiyor tabi Olabilir belki Yarın işin ilk günü kan veremen Ama Salı günü kan vereyim Eşimden hiç beklenezdim benden çok üzüldü İyi kalpli hatunlar öpüyorum sizleri

Akşam da veriliyor galiba canım, bir sor istersen. Eşler içlerine atsalar da onlar da bizim gibi üzülüyor aslında. Öperim canimcim

Akşam da veriliyor galiba canım, bir sor istersen. Eşler içlerine atsalar da onlar da bizim gibi üzülüyor aslında. Öperim canimcim
Aslında bence eşler daha bile fazla üzülüyorlar. Hem çocuk konusuna, hem bir de üstüne eşinin üzülmesine, sürekli hormonlarla yoruluyor olmasına vs… en son eşimle yaptığımız konuşmada farkettim. İlk defa o kadar açık ve net ifade etti ki bu süreçte hissettiklerini; empati yapınca ben erkek olsam dayanamazdım galiba bu kadar farklı yönden üzülmeye.

Ben de öyle düşünüyorum canimcim. Bu uzulmeler, endişeler biter artık inşAllah

Aynı fikirdeyim,çok fazla birileriyle de paylasmadiklari için içlerinde yaşıyorlar. Bazen bakiyorum igne yaparken bile 8 oluyor suratı, kıyamıyorum
Herkesin emekleri duaları yerini bulsun inşallah

Aynı fikirdeyim,çok fazla birileriyle de paylasmadiklari için içlerinde yaşıyorlar. Bazen bakiyorum igne yaparken bile 8 oluyor suratı, kıyamıyorum
Herkesin emekleri duaları yerini bulsun inşallah
Benimki hiç öyle üzülmüyor falan, domuz gibi Olmasa diye iç geçiriyor. Geçen gün ilk doktor yapmayalım bu ay dediğinde eve geldim ağlıyordum bu iş olmayacak diye.Olsun , “You have me “ Kendisi çocuk gibi olunca, hiç yerini biri alsın istemiyor

Kızlar bugün 7. gün kaset test sabah yaptım megatifti İş çıkışı gidip kan verdim İnanamıyorum 40 çıktı
Canım çok sevindim, henüz idrara karışmadığı için negatif çıktı demek ki ama yedinci gün için değerin çok güzel. Tebrik ederim bitanem. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar bugün 7. gün kaset test sabah yaptım megatifti İş çıkışı gidip kan verdim İnanamıyorum 40 çıktı
Uzun zamandir foruma girmiyordum, girer girmez gordugum bu guzel haberle cok mutlu oldum Bestecim. Gordun mu bak daha once konustuk seninle labaratuvar kalitesi iste boyle birsey, ilk opu'da saglikli embryoyu buldun ve ilk transferinde de tutundu bu minik sana. Bu is tamami ile genetik mirasa ve labaratuvar kalitesine dayaniyor. Saglikli bir sekilde ilerlesin guzel arkadasim. Sana en guzel dileklerimi yolluyorum. ♡ ♥

Bu süreçte bana o kadar destek oldun ki Senin için kat kat güzelini diliyorum canı gönülden

Canım çok sevindim, henüz idrara karışmadığı için negatif çıktı demek ki ama yedinci gün için değerin çok güzel. Tebrik ederim bitanem. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah ben de senin için sevineceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum İdrar testine güven olmuyor demek ki

40 cok guzel 7. gun icin degil mi? 11. gun testim 89 gibi bir degerdi. Sizin 11. gun bir hayli yuksek cikar.
Öyle mi diyorsunuz ? İş böyle olunca insan en küçük şeyi bile kafaya acaip takıyor İnşallah lab hatası falan değildir Eşim inanamadı idrar testini bir daha yap dene diyor Sen merak etme ben şimdi kadınlar kulübünde aydınlanırım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…