Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Uzun zamandir foruma girmiyordum, girer girmez gordugum bu guzel haberle cok mutlu oldum Bestecim. 😍 Gordun mu bak daha once konustuk seninle labaratuvar kalitesi iste boyle birsey, ilk opu'da saglikli embryoyu buldun ve ilk transferinde de tutundu bu minik sana. Bu is tamami ile genetik mirasa ve labaratuvar kalitesine dayaniyor. Saglikli bir sekilde ilerlesin guzel arkadasim. Sana en guzel dileklerimi yolluyorum. 💖♡ ♥💕😘
Ben de tam aklımdan geçiriyordum , nerede bu Miss C diye?Özlemiştik 🥰☺️☺️

Öyle mi diyorsunuz ? İş böyle olunca insan en küçük şeyi bile kafaya acaip takıyor İnşallah lab hatası falan değildir Eşim inanamadı idrar testini bir daha yap dene diyor Sen merak etme ben şimdi kadınlar kulübünde aydınlanırım dedim 😍
Idrar degil kan testi muhim olan. Bence cok iyi bir deger, gun be gun katlanarak gidiyor. 11. gununuzde bir daha yaptirin kan testi, bir de 14 yanlis hatirlamiyorsam. Simdiden hayirli olsun, tamamina ersin, minigimiz annesine ve babasina kavussun biran once :)

Ben de tam aklımdan geçiriyordum , nerede bu Miss C diye?Özlemiştik 🥰☺️☺️
Canim kendimi baya yogun bir tempoya soktum, bol bol yeni aktivite ekledim hayatima. Ara ara geri gelecegim elbette sirf sizlerin ve bu basligin hatrina 😍 Yeni merkeze gecmissin umarim en guzeli olur senin icin Ozlemcim. Umudumuzu kaybetmeden ve kendimize cok cok iyi bakarak hep beraber denemeye devam edecegiz. Opuyorum hepinizi 💖😘

Canlarım ben de akupuntura başlıyorum. İşyerine yakın olmasını istedim o yüzden o çevredeki hastanelere baktım. Perşembe günü için randevu aldım, Medicine Hastanesi'nde Uzm. Dr. Orkun Erden 'e gideceğim. Dermatoloji doktoru olduğu için içim rahat etti. Hacamat da önerdi aslında ama transfer ayında hacamata doktorum izin vermedi. Sadece akupuntur olabilir dedi. Yürüyüşle, akupunturla, nar suyuyla elimden geldiğince kalinlastirmaya çalışacağım endometriumu, başka çarem kalmadı. Biraz ilerleyince akupunturla ilgili izlenimlerimi yazarım. Dua edin benim için olur mu?

Canlarım ben de akupuntura başlıyorum. İşyerine yakın olmasını istedim o yüzden o çevredeki hastanelere baktım. Perşembe günü için randevu aldım, Medicine Hastanesi'nde Uzm. Dr. Orkun Erden 'e gideceğim. Dermatoloji doktoru olduğu için içim rahat etti. Hacamat da önerdi aslında ama transfer ayında hacamata doktorum izin vermedi. Sadece akupuntur olabilir dedi. Yürüyüşle, akupunturla, nar suyuyla elimden geldiğince kalinlastirmaya çalışacağım endometriumu, başka çarem kalmadı. Biraz ilerleyince akupunturla ilgili izlenimlerimi yazarım. Dua edin benim için olur mu?
Leydicim kolay gelsin, elbette iyi dileklerimiz dualarımız hep birbirimize.. kabul olsun 🙏
Yalnız ben anlayamadım, rahim bi ay kalınlaşmadı diye hemen sorun olduğu mu düşünüldü, senin böyle bi sorunun yoktu bildiğim kadarıyla, belki önümüzdeki ay normale dönecekti kendiliğinden/ilaçla, neden arayışa girdin canım merak ettim

Leydicim kolay gelsin, elbette iyi dileklerimiz dualarımız hep birbirimize.. kabul olsun 🙏
Yalnız ben anlayamadım, rahim bi ay kalınlaşmadı diye hemen sorun olduğu mu düşünüldü, senin böyle bi sorunun yoktu bildiğim kadarıyla, belki önümüzdeki ay normale dönecekti kendiliğinden/ilaçla, neden arayışa girdin canım merak ettim
Bitanem önceki aylarda da hep 7.5 en fazla 8. Doktorum bir sorun olduğunu düşünmüyor, bu kalinlikla da tutar, ilk hamileliğin de böyle tutundu diyor ama ben biraz telaşlı biriyim pürüzleri, soru işaretlerini hiç sevmiyorum. Diğer bütün olasılıkları eledik, her türlü testi yaptık geriye bitek bu kaldı. O yüzden arayışa kendim girdim, en azından bir zararı yok elimden ne geliyorsa yapayım diye düşündüm.

Ben de dün regl oldum. Bugün sabah e2 ve progesteron için kan verdim. Doktora geldim şimdi, kan testleri yok piyasada. 4 saat oldu. Aradım hastaneyi; testi yapan alet bozulmuş, servisi beklemişler. Yeni koymuşlar kanları 🤬 2 saat bekleyelim bakalım, çıldırmayacağım 😂🤪
Eczane kapanmadan belli olsun da canım, ona göre iğne alacaksın sanırım di mi?

Bitanem önceki aylarda da hep 7.5 en fazla 8. Doktorum bir sorun olduğunu düşünmüyor, bu kalinlikla da tutar, ilk hamileliğin de böyle tutundu diyor ama ben biraz telaşlı biriyim pürüzleri, soru işaretlerini hiç sevmiyorum. Diğer bütün olasılıkları eledik, her türlü testi yaptık geriye bitek bu kaldı. O yüzden arayışa kendim girdim, en azından bir zararı yok elimden ne geliyorsa yapayım diye düşündüm.
Umarım yararlı olur, bu telaşlı kaygılı hale de iyi gelir bir taşla iki kuş vurmuş olursun 😍

Umarım yararlı olur, bu telaşlı kaygılı hale de iyi gelir bir taşla iki kuş vurmuş olursun 😍
En azından bir zararı olmaz diye umuyorum canimcim. Faydasını görürsem size de yazicam. Sadece transfer öncesi değil, yumurta kalitesini arttırmak için de yapılıyormuş ama gerçekten arttır mı hiç bilmiyorum. Biraz bilgi alayım yazarım size de. Fiyatı da bilmiyorum, telefonda alamadım, gidince öğrenicem.

En azından bir zararı olmaz diye umuyorum canimcim. Faydasını görürsem size de yazicam. Sadece transfer öncesi değil, yumurta kalitesini arttırmak için de yapılıyormuş ama gerçekten arttır mı hiç bilmiyorum. Biraz bilgi alayım yazarım size de. Fiyatı da bilmiyorum, telefonda alamadım, gidince öğrenicem.
İyi yapmışsınız Bu yolda ne hissediyorsak ne istiyorsak aklımız neye yattıysa o yoldan gitmek lazım Şifa olsun yarasın size inşallah

X