Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Bende senle aynı kafadayim.su an yapilacak herşey yapılsın 🤓 histeroskopiye ikna ettim yaptıracak inşallah.
Çok iyi yapmışsınız 😃 Sonuçta psikolojimiz önemli içimiz rahat olmalı Aklınızda şüphe kalmadan devam edersiniz Histeroskopiyi hemen adet bitiminde öneriyorlar Yeni adet olduysanız vakit kaybetmeyin

Hiçbir şey belli değil canimcim. Haftaya adet olurum, büyük ihtimalle estrofem vermek istemez hemen, çünkü iki ay baskiladik yumurtaları bir ay daha baskilanir mı üstüste üç ay transfer hazırlığı oluyor mu bilmiyorum. Ama en kötü rahim duvarı kalinlasirsa natürel transferi soracağım bu ay için. Yani kendi yumurtam catladiktan beş gün sonra doğal transfer. İyi birşey mi düşünüyorum hiç bilmiyorum.
Lady kaç günde bir adet oluyorsun Gönül hanım ilk kontrolde tekrar sordu bana 28-30 günde bir değil mi diye Benim sikluslarım daha kısa o yüzden adetin 7. günü tekrar çağırdılar Yumurta kendisi çatlamadan yakalarlarsa ovitrelle yapıp 6 gün sonra transfer dedi Tabi rahim kalınlığı ve kan testleri ne çıkar bilmiyorum

Lady kaç günde bir adet oluyorsun Gönül hanım ilk kontrolde tekrar sordu bana 28-30 günde bir değil mi diye Benim sikluslarım daha kısa o yüzden adetin 7. günü tekrar çağırdılar Yumurta kendisi çatlamadan yakalarlarsa ovitrelle yapıp 6 gün sonra transfer dedi Tabi rahim kalınlığı ve kan testleri ne çıkar bilmiyorum
26-27 günde bir canimcim. Mantıklı bir düşünce mi benimki bilmiyorum ama rahim kalinlasirsa doktorumdan istiyim natüreli diyorum. Tek endişem doğal siklusta şans daha mı düşük? Benim ilk hamileliğim taze transferdi. Estrofeme ve progestana Opudan sonra başlamıştık ve 4 gün sonra transfer olmuştum. O hamileliğim problemsiz gidiyordu ama sonra kromozom kaynaklı kalbi durmuştu. Ordan cesaretle acaba natürel bana daha mı uygun diye düşündüm.

'' keske boyle bir seye kalkismasan sonra cok uzulebilirsin"
Şu tiplere de hastayım sanki onlar bakcak dogacak çocuğa 🤬
Surreal bı dünyada yaşamıyoruz hepimiz biliyoruz sonunda uzulebilecegimizi içerde bı yerde ve en çok savastigimiz şey de bu zaten. Ne maliyeti, ne iğnesi ne de ağrısı, tam da bu düşünce en çok yoran bizi.
Ben de söylemedim kimseye abuk subuk yorum duymamak adına. Düşükler sonrası yaygın kanaat neredeyse benim olumsuz düşünmem stres yapmam nedeniyle düştüğü gibi biseydi, aşırı canım sıkılmıştı, o nedenle tüp bebeği hiiic söylemedim 🤷🏼‍♀️ anneme bile dün söyledim artık ona malum olduğu için 😊
Haklısın biz bize yeteriz, kocaman sarılıyorum ben de bu vesilesiyle herkese valla hislendim 🙃❤️
sorma, o curreti nereden buluyorlar anlamis degilim. haklisin ne kadar az kisi muhatap alinir o kadar rahat olunur.

ilk tüp bebek tedavim nisanda negatif ikinci için doktor başlamamızı söyledi benim genetik testimde 46xx21ps normal varyasyon kromozomal polimorfizm çıktı tekrar yumurta toplayıp genetik teste göndermemizi söyledi benim diğer transferde üç embriyo oluştu biri ikinci güne ulaşmadı iki tanesi beşinci güne ulaştı ikisi de transfer edildi nasıl bir yol izlemeliyim

ilk tüp bebek tedavim nisanda negatif ikinci için doktor başlamamızı söyledi benim genetik testimde 46xx21ps normal varyasyon kromozomal polimorfizm çıktı tekrar yumurta toplayıp genetik teste göndermemizi söyledi benim diğer transferde üç embriyo oluştu biri ikinci güne ulaşmadı iki tanesi beşinci güne ulaştı ikisi de transfer edildi nasıl bir yol izlemeliyim
Canım merhaba, bence de tekrar yumurta toplayıp genetik teste göndermelisin. Ama beşinci güne ulaşan embriyoların kalitesi iyiyse onları çözdürüp genetik teste göndermek de bir seçenek. Çözdürülüp tekrar dondurulmuş olacak yalnız bunun da bir riski var. Embriyonun bozulma riski. Laboratuvara güveniyorsan bunu embriyologunla konuş istersen. Güvence vermiyorlar ancak iyi kalite bir embriyo lab iyiyse dayanabilir de. Yumurta rezervi iyiyse, yaşın gençse ben olsam baştan başlar yumurtalari toplatip genetik teste gönderirim.

Hiçbir şey belli değil canimcim. Haftaya adet olurum, büyük ihtimalle estrofem vermek istemez hemen, çünkü iki ay baskiladik yumurtaları bir ay daha baskilanir mı üstüste üç ay transfer hazırlığı oluyor mu bilmiyorum. Ama en kötü rahim duvarı kalinlasirsa natürel transferi soracağım bu ay için. Yani kendi yumurtam catladiktan beş gün sonra doğal transfer. İyi birşey mi düşünüyorum hiç bilmiyorum.
Benimde çok uzak olduğum bir konu kuzum doktorun ne diyecek bende merak ettim. Geç olsunda güç olmasın inşallah.

Canım merhaba, bence de tekrar yumurta toplayıp genetik teste göndermelisin. Ama beşinci güne ulaşan embriyoların kalitesi iyiyse onları çözdürüp genetik teste göndermek de bir seçenek. Çözdürülüp tekrar dondurulmuş olacak yalnız bunun da bir riski var. Embriyonun bozulma riski. Laboratuvara güveniyorsan bunu embriyologunla konuş istersen. Güvence vermiyorlar ancak iyi kalite bir embriyo lab iyiyse dayanabilir de. Yumurta rezervi iyiyse, yaşın gençse ben olsam baştan başlar yumurtalari toplatip genetik teste gönderirim.
3 yumurta toplandı 2 tanesi 5. Güne ulaştı ikisi de transfer oldu dondurulmuş embriyo yok yaşım 34 amh düşük inşaallah yumurta sayım artar genetik sorun olmaz anne olurum burda yazdıklarınızı okuyunca sizleri kendime yakın hissettim inş Allah bizlere çocuk nasip eder

Adet başlayınca canım. Transferden önce rahîm duvarının kalinlasmasi için. Tansiyon problemin yoksa tabii, biraz düşürebilir çünkü.
Transfer oncesi endometrium kalinlasmasi icin iciliyor, eger kalinlasma sorununuz yok ise gerek yok.
Ben de burda okuyunca bugün hemen aldım ama şu an transfer yok ne duyarsam direkt atlıyorum 😁 adet dönemindeyim yumurtlama zamanı belki işe yarar transfer öncesi rahim kalınlığı nasıl ölçülüyor doktor transfer öncesi bir şey demedi ben de bilmediğim için sormadım

3 yumurta toplandı 2 tanesi 5. Güne ulaştı ikisi de transfer oldu dondurulmuş embriyo yok yaşım 34 amh düşük inşaallah yumurta sayım artar genetik sorun olmaz anne olurum burda yazdıklarınızı okuyunca sizleri kendime yakın hissettim inş Allah bizlere çocuk nasip eder
İnşAllah bitanem. Dondurulmuş yoksa zaten tek seçenek yeniden yumurta toplama ve genetik test kalıyor. 3 de 2 çok güzel sayı. Yaşın çok genç ve şansın yüksek canım. Kocaman öpüyorum seni.

Ben de burda okuyunca bugün hemen aldım ama şu an transfer yok ne duyarsam direkt atlıyorum 😁 adet dönemindeyim yumurtlama zamanı belki işe yarar transfer öncesi rahim kalınlığı nasıl ölçülüyor doktor transfer öncesi bir şey demedi ben de bilmediğim için sormadım
Ultrasonla doktor bakıyor canım kalınlığa

X