• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek bir numaraya mesaj iletilmemesi(yardım!!)

malist

yine yeniden=)
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
690
0
66
selam kızlar:3: Öncellikle vodafen kullandığımı belirteyim..4 gündür ,sadece bir numaraya mesajlarım iletilmiyor..tuaf olan o numaraya başkalarında mesaj atınca iletiyor..dedim acaba yanlışlıkla engelleme yaptın,onun nasıl yapılacağını bilmiyor hatta öyle bir şey yapıldığını bile bilmiyor:27: sizce neden böyle bir sorun var ,ne yapmalıyım?..daha önce bu sorunu yaşayanlarınız var mı?cevaplarınızı bekliyorum:17::31:

Merhaba. Bence engellenmişsindir. O engellememıs olsa bile , ailesinde falan senle görusmesını ıstemedıgı ınsanlar engelletmıs olabılır. Cunku bunun baska bir açıklaması yok.:87:

aradıgınızda direk sizi mesgule bırakıyorsa süreklııı ozaman engellenmıssınızdır... bı cagrı yapın bakalım mesgulmu değilse engel değil baska sorun vardır.

aradıgınızda direk sizi mesgule bırakıyorsa süreklııı ozaman engellenmıssınızdır... bı cagrı yapın bakalım mesgulmu değilse engel değil baska sorun vardır.

evet çağrı atabiliyorum canım..çünkü bana mesaj attığı zaman,mesajım iletilmediği için çağrı atıyorum..netten vodefona mesajda attım durumu anlattım maille dönmediler daha :50:

Merhaba. Bence engellenmişsindir. O engellememıs olsa bile , ailesinde falan senle görusmesını ıstemedıgı ınsanlar engelletmıs olabılır. Cunku bunun baska bir açıklaması yok.:87:

yok canım ,o kişi sevglim ve böyle bir şey yapacak bri değil ki.hem aramızda sorunda yok ailesi de yapmaz canım,buna eminim ..ama vodafondan emin değilim netten araştırdım benim gb sorun yaşayan kişilerinde hatı vodafonmuş:5:

inanamıyorum öylesine boş mesaj atayim dedim ne olsa iletilmiyor diye:1: ve iletildi:64::62: yehuu çok mutlu oldum:69: yorum attığınız için sağolun kellykelly-hulyabaskurt :71::71:

Back