- 21 Kasım 2017
- 27.614
- 120.875
Klavyedendir kesin.Doğru yazmayı bilen insan doğru yazar arkadaşım. Üniversite eğitim kalitesinin örneğisiniz resmen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klavyedendir kesin.Doğru yazmayı bilen insan doğru yazar arkadaşım. Üniversite eğitim kalitesinin örneğisiniz resmen.
Yahu yemek üstüne illa börek hazırlamak zorunda değil kimse.Çocugum var sürekli etkinlik yaptırıyorum .Çunku tek başına oynayamiyor.Kek yanına bir börek zor değil.Hazirlayip buzluğa atıp öyle de çağırıyorum.Herseyin bir çözümü var.Beceriksiz değilsin günler çok hızlı geçiyor ve gerçekten çoğu şeye zaman olmuyor
MotsozsoooonHızla ne alakası var? Herkes ve herkez arasında tek bir harf değişikliği var.
Doğrusunu bilseniz tek harfi de doğru yazarsınız
pastayı da buzluğa atamayız mesela. Bunlara elbette vakit ayrılır ama her misafir için “hiç de yorulmuyorum kii” diyerek nasıl yapılır? Robot musunuz arkadaşlar vitamin takviyesiyle mi ayaktasınız evinize haftada kaç sefer arkadaş geliyor?Çocugum var sürekli etkinlik yaptırıyorum .Çunku tek başına oynayamiyor.Kek yanına bir börek zor değil.Hazirlayip buzluğa atıp öyle de çağırıyorum.Herseyin bir çözümü var.Beceriksiz değilsin günler çok hızlı geçiyor ve gerçekten çoğu şeye zaman olmuyor
Ve beceriksizsinMotsozsoooon
Beceriksiz demedim.Uyudurmayin bir tarafinizdanYahu yemek üstüne illa börek hazırlamak zorunda değil kimse.
Taktınız börek de börek.
Arkadaşlarla yapılan akşam oturmasında amaç çok çeşit yemek değildir sohbet etmektir.
Yok beceriksiz yok bilmem ne diyeceksiniz kimseyle görüşmeyin.
Ne kadar ayıp.
Kültürümüz kültürümüz diyorsunuz da bizim kültür de misafir umduğunu değil bulduğunu yer derler. Böyle beklentilerle gidilmez. Umduğun olmayınca da insanlara beceriksiz bilmem ne denmez.
Kendince pasta yapmış kadın bununla ilgili eleştirmek dedikodu yapmak çirkin.
Siz yakın arkadaşınız galiba .İkinizde aynı yorumlar sadece hakaret başka bişey yok.Baska yerde oynar misinizVe beceriksizsin
Burda ne demek istiyorsunuz?Çocugum var sürekli etkinlik yaptırıyorum .Çunku tek başına oynayamiyor.Kek yanına bir börek zor değil.Hazirlayip buzluğa atıp öyle de çağırıyorum.Herseyin bir çözümü var.Beceriksiz değilsin günler çok hızlı geçiyor ve gerçekten çoğu şeye zaman olmuyor
Sana beceriksiz mi dedi?Ve beceriksizsin
Sana mi yorum yapmışım orda .Bakayım yok hayır .SANANEEBurda ne demek istiyorsunuz?
Gerçekten söylediğinizden de haberiniz yok
Hayatında mutsuz bir insan olabilirsin.Maa başka platformlarda insanları eleştirme hakkın doğmuyor .Sana beceriksiz mi dedi?
Mutfağı senin kadar iyi olan çok az insan gördüm ama böğğğrek açmıyorsan beceriksizsin
Yok valla kek börek poğaça beceremiyorum yalan yok. Sevmem de yapmam da o yüzden belki deSana beceriksiz mi dedi?
Mutfağı senin kadar iyi olan çok az insan gördüm ama böğğğrek açmıyorsan beceriksizsin
Mutsuz olsam değerimi önüme konan kekle börekle ölçerdimHayatında mutsuz bir insan olabilirsin.Maa başka platformlarda insanları eleştirme hakkın doğmuyor .
Çok açımSizin gibi insanlar yüzünden artik millet misafir istemiyor farkinda misiniz? Yok su yoktu bu yoktu. Yemek icin mi gidiyorsunuz? Acmisiniz? Hayret birsey
Beceriksiz değilsin, yapabilirsin anlamında demiş. Ya beceriksizse?Ve beceriksizsin
Mutlu olsanız yazdıklarımı hep olumsuz anlayıp yorum yapmazsınız.Sadece laf sokmak için yazacaksaniz başka platformalarda takilinMutsuz olsam değerimi önüme konan kekle börekle ölçerdim
Neticede gittiğiniz ev sahibine beceriksiz îmâsı var.Sana mi yorum yapmışım orda .Bakayım yok hayır .SANANEE
Alkış banaeve evet en hamarat ev kadını sizsiniz.