- 24 Haziran 2011
- 23.278
- 48.236
Konu sahibini bu kadarcık şeyle ağırlayan da ne bileyim...Şöyle masa hazırlamayan da bi zahmet çağırmasın evine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibini bu kadarcık şeyle ağırlayan da ne bileyim...Şöyle masa hazırlamayan da bi zahmet çağırmasın evine.
Ben şoka girerim gece geceŞöyle masa hazırlamayan da bi zahmet çağırmasın evine.
Boyle bı masa hazırlayanda beni cagırmasınŞöyle masa hazırlamayan da bi zahmet çağırmasın evine.
Elalem kendisi aslında. Delirmiş önüne tek çeşit konuldu diye
Hahahahaha yaşlı kadın elleşme.Evin duvarları, mobilya seçimi, sunumculuk ve yemek takımı üyesi olduğu sosyo-kültürel yapıyı çok güzel ortaya sermiş
Ev sahibi fakir galiba altın varak eksikEvin duvarları, mobilya seçimi, sunumculuk ve yemek takımı üyesi olduğu sosyo-kültürel yapıyı çok güzel ortaya sermiş
Benim arkadaşlarımda da iş yok vallaŞöyle masa hazırlamayan da bi zahmet çağırmasın evine.
Geçen akşam arkadaşlarla aşağıda oturalıım da bir şarap içelim dedik. Bir indim masada mumlar, ayaklı tabaklarda meyve sunumları falan. Benim elimde kullan at plastik kabın içinde doğranmış kavunBenim arkadaşlarımda da iş yok valla
Şöyle sofraya oturmadım. Becerikli diye bahsettiğim komşum bile böyle masa hazırlamadı yazıklar olsun
Şu masada bazı şeyleri yemeyi unuturdum ben.Şöyle masa hazırlamayan da bi zahmet çağırmasın evine.
Bursa’da da Antep’te de çevrem hep böyle. Hatta yedi senelik Kadıköy geçmişimde de böyleydi. Yemeyi sevdiğim için böyle tipler buluyor beni galiba. Hiç bisküvi koyan çıkmadı.Benim arkadaşlarımda da iş yok valla
Şöyle sofraya oturmadım. Becerikli diye bahsettiğim komşum bile böyle masa hazırlamadı yazıklar olsun
Çok şükür böyle tipleri çevremde tutmamam da benim başarım.Isin komigi adet felan deniliyor bir kac cesit koymak icin, ama daha gittikleri evin dedikosunu yapmamak gerektiginden bi haberler. Hic sasirmiyorum artik. Bizim toplumda asıl zorbaliga canak tutanlar yine kadinlar. Burda kac konu okuduk lohusa kadindan hizmet beklendigi mesela. Veya canazede lahmacunun yanina ayran isteyenler. Hepsi ayni zihniyet aslinda. Eskiden misafir umdugunu degil, buldugunu yer derlerdi. Simdi masallah beklenti icinde gidiyorlar
Ben de unutmuştum biliyor musun puhahahhshdŞu masada bazı şeyleri yemeyi unuturdum ben.
Iyi de ikisi de tek çeşit yaptığına göre onların normali bu demektir. Sizde tek çeşit yapabilirsiniz bu durumda gayet normal.Çayın yanında aperatif yenildiğini biliyorum.Zaten bana yemek yapsınlar diye birşey beklemedim.Haklarında kötü birşey de söylemedim.Sadece tek çeşit hazırlamakla ilgili soru sordum.Yani yanına hazır şeyler de konulabilir ben börek açsınlar da demedim
Bari bir peynir ceviz tabağı hazırlasaydın ne öyle düz kavun bari el emeği olsaydı cıkcıkcıkGeçen akşam arkadaşlarla aşağıda oturalıım da bir şarap içelim dedik. Bir indim masada mumlar, ayaklı tabaklarda meyve sunumları falan. Benim elimde kullan at plastik kabın içinde doğranmış kavun
Kavunu da kocam doğramıştı zaten onu bile ben yapmadımBari bir peynir ceviz tabağı hazırlasaydın ne öyle düz kavun bari el emeği olsaydı cıkcıkcık
Çok şükür böyle tipleri çevremde tutmamam da benim başarım.
Kendime maşallah diyorum.
Benim arkadaşımlarım da bana gelecekse bak sakın zahmete girme sakın uğraşma diye tembihliyorlar.
Ben genelde yemeğe alırım çayla uğraşmayı sevmediğimden bir kaç çeşit meze olsa kızıyorlar bana.
Biz tam tersi zahmet vermeyelim diye uğraşıyoruz.