• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek başınıza trafiğe ne zaman çıktınız?

2 sene önce çıktım ilk babam zoraki öğretmişti iyiki öğretmiş şimdi çok rahatım arabamla :)

2 sene önce çıktım ilk babam zoraki öğretmişti iyiki öğretmiş şimdi çok rahatım arabamla :)

Bende çıktım artık işe gidip geliyorum. İlk gün talihsizlik yaşadım kaldırıma sürttüm :( acele etmemden kaynaklandı hep. Ama 3 gündür gidip geliyorum. sabah erken çıkıyorum yollar sakin oluyor park yeri sıkıntı olmuyor.

Arkadaşlar yeni araba sürmeyi öğreniyorum. Öncesinde 14 saat ders aldım direksiyon dersi. Bir haftadırda kendi arabamla günde 2-3 saat çalışıyorum. Aslında en büyük sıkıntım park sorunu. İş yerinde neyseki park yerleri fena değil. Ama yine de bir korkum var tek çıkma konusunda. Hep yanımda bilen birisiyle çıktım.

İş yerim yakın. En azından pazartesi işe arabayla gitmek istiyorum. Yavaş yavaşta anayollara tek başıma girmeye başlasam mı? Siz ne zaman tek çıktınız. Tamamen tamam ben oldum diyiptemi çıkmalı :/

Ahahaha, ben araba surmeyi ogrendikten 1 saat sonra ciktim :-D Bendeki de ne casaretiyse bi arkadasim bu ileri bu geri gider bu da direksiyon sag sol yapcaksin diye gosterdi 1 saat de kullandirtti zaten ehiyetim vardi ertesi gun araba kiraladim. Hatta arabayi aldim az bi tenha yolda kullandim sonra direk trafige ve ama cok komik ufak kazalar da yaptim. Mesela arabayi saga cekmistim aynadan gelen giden var mi diye bakmadan bi kapiyi actim bi araba ucurdu kapiyi. Sonra anladim ki biraz daha tenhada pratik lazim :-))))))))

Back
X