Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim kalacak yerim var birde kızım orda okuyor üniversite onu alicam ama yalnız gezecem onun sınavları var oyüzden cesaret edin ya bence geç kalmayınBende bir tanıdığım olsada İstanbul'da gidip gezebilsem,gezilecek yerleri beraber gezsek diye kendi kendime hayıflanıyirdum iyi siz tek başınıza cesaret etmişsiniz,bakalım yaza doğru belki bende edebilirim ..Kalacak yere ne yapacaksınız
Bağcılar da kalıcam çok teşekkürler yorumun içinAvrupa Yakasındaysanız metro travmayla zaten tarihi yarımadayı gezersin hepsi de yakın zaten birbirine Topkapı, Sultanahmet, Sarnıç, Ayasofya, Tramvayla 3-4 durakta Karaköy Galata Kulesi ya da Eminönü'ne gidebilirsiniz.
İstanbul Arkeoloji Müzesi de oralara yakınmış yolum düşerse gideceğim ben de.
Aslında nerede kalacaksın lokasyon olarak daha kolay yardımcı olurduk.
Çok teşekkür ederim not alicam hepsiniBu arada Sultanahmet’te kapalı çarşı, Sultanahmet camii, Gülhane parkı, yerebatan sarnıcı, arkeoloji müzesi, Topkapı sarayı - Eminönü’nde mısır çarşısı bulunuyor. Yerleri de belirteyim dedim.
Teşekkürler dikkate alayim cnmArkeoloji müzesi bence, Dolmabahçe sarayı, Topkapı sarayı. Eminönünden hoşlanmıyorum kalabalık keşkekeş bir yer oldu