Hamilelikte gelecek olan misafir

Kadının zor zamanında bi telefon açmamış yardım etmemiş insanlar, gezmeye bu zamanı mı bulmuş, sonra konu sahibi sinirlendi diye linç yemiş. Eskiden 1 gece zaten abartı tepki derdim ama bildiğin enayilik.
Kvde gezecem, ev görecem demek yerine seninde son haftaların sanada bi faydam olur işlerini hallederiz demiyorsa istenmemekte haklıdır. Bir anne bir büyük olarak önce bunu demeli insan.
Kv iyi kadındır inanın onun gelmesini asla sıkıntı etmiyorum sadece kaynımın arayıp biz gelecez demesi orda biraz gezip geri dönecez demesi zoruma gidiyor bide diyor eğer rahatsız olursanız arkadaşlarımda kalırım demek ki daha fazla kalacak eşimde dedi kardeşin varken arkadaşında niye kalasın dedi

Kv iyi kadındır inanın onun gelmesini asla sıkıntı etmiyorum sadece kaynımın arayıp biz gelecez demesi orda biraz gezip geri dönecez demesi zoruma gidiyor bide diyor eğer rahatsız olursanız arkadaşlarımda kalırım demek ki daha fazla kalacak eşimde dedi kardeşin varken arkadaşında niye kalasın dedi
Kaç gün kalacağını öğrensenize eşiniz sorsun, yengenin durumunu biliyosun desin

Kaç gün kalacağını öğrensenize eşiniz sorsun, yengenin durumunu biliyosun desin
Eşim demez işte çok çekiniyor ailesinden ben o yüzden tartıştım dedim desene eşim rahatsız diye niye iyi diyorsun niye yemekler pastalar yapıyor diyorsun dedim neden insanları çağırıyorsun gelin gelin diye kimle konuşsa gelin bize bekleriz diyor sanki burda ne var dağ başında biyerdeyiz

İzin istediler yok diyemedim tabi diyorsunuz sonra eşinizle tartışıyorsunuz. Eşiniz şuan ne yapabilir arada kalmaktan başka. 35 haftalık hamile birine yatılı misafirliğe gidilmez orası ayrı bir mesele bunu düşünmeleri lazımdı. Düşünememişler size sormuşlar siz de tamam demişsiniz.

Eşim demez işte çok çekiniyor ailesinden ben o yüzden tartıştım dedim desene eşim rahatsız diye niye iyi diyorsun niye yemekler pastalar yapıyor diyorsun dedim neden insanları çağırıyorsun gelin gelin diye kimle konuşsa gelin bize bekleriz diyor sanki burda ne var dağ başında biyerdeyiz
Eşin bu kafayla devam ederse lohusalıkta daha beter olur. Şimdi 1 olan lohusayken 1000 gelecek.
Geldiklerinde kalkıp yapmayın eşinizden isteyin,kvden isteyin. İki tabak koymakla bitmiyor, wclerin yıkanması evin süpürülmesi nevresimlerin yıka ütüle işi olacak.

Hamileliğiniz riskli değilmiş artık, eşiniz her işinizde yardımcıymış ve sadece bir gece kalacaklarmış.. Bu kadar büyüterek hem kendinizi strese sokmuşsunuz hem eşinizi üzmüşsünüz, sizi aradıklarında misafir ağırlayacak durumda değilim diyebilmeliydiniz..

Yemek olayını hani icini hazırlarız canınız çekmesin yazamıyorum işte milföy hamuru börektir vs kolay yapılan şeylerle tost vs kahvaltıda hazırlanır geçer gider . Ağrınız riskiniz varsa söylersiniz bir hafta temizlik vs didinmeyin söyleyin söylerdim

Kayınvalidem gelecek diye sıkıntı yapmıyorum aksine onu çok seviyorum ama eltim riskli gebeliğim geçmiş birkez aramamış beni hamileliğim boyunca birken sormamış şimdi gezmeye gelecek o yüzden kalacakmış ben bir gece için nevresim yorgan yastık kılıfı hepsini çıkar tak geri yıka uğraş bir sürü iş kendi olsa kabul eder mi acaba
Bu mantıkla eltinizi istemiyorsanız aynı mantıkla annenizi de istemeyin

Bu mantıkla eltinizi istemiyorsanız aynı mantıkla annenizi de istemeyin
Annemide istemiyorum mecburiyetten gelecek yoksa onun gelmesini öyle canı gönülden istemiyorum isteseydim riskli olduğumda o kadar gelecem dedi o zaman gel derdim yada şuan zorlanıyorum hareketlerimde şuan gel derdim annem 2 hafta sonra gelecek bebek doğmazsa eğer

Ayy gerçekten pasta börek yapıyor iyi ne demek ya saçma saçma konuşmuş

Siz sakin kalin. hamililigimde haftalarca misafir agirladim. Onlarin dusunmesi lazimdi dusunmemisler.Gelenler yabanci degil.Sunu yapamaadim deyin.Yardim isteyin.Siz onlari yabanci gormezseniz onlar da sizi yabanci gormez.

Hepsi bir hafta kalsa hakli olabilirdiniz ama bir gece kalip gideceklermis kvde bir hafta kalsin bi zahmet ne olacak hem yardim eder size abartmayin ya su kalma islerini

Selam kızlar 35 haftalık hamileyim eşimin ve kendi ailemden uzak yaşıyoruz bu hafta sonu kaynım eşi küçük çocuğu ve kaynanam bize gelmeyi düşünüyormuş.Kaynım eşi ve çocuğu bir gece tek kalacaklar burdan başka bir yere gidecekler ama kaynanam bir hafta falan kalacak ardından annem gelecek doğum için yalnız ben çok stres yaptım heralde misafir ağırlamaya hazır değilim eşimle baya tartıştık bu konu yüzünden ben istemediğimi belirttim sizce abartmış oluyor muyum arayıp izin istediler kaynımlar bende tabi yok diyemedim
Kim olursa olsun kabul etmeyin. 39 haftalık misafir ağırladım ağrıdan yorgunluktan duramiyordum ayaktayken bı anda suyum gelmişti. Kimse bizden değerli değil kabul etmeyin, kırılacaksa kirilsinlar yada kendi işlerini kendileri yapsınlar

Back