- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
BenBenim bir arabam var.Ailem yaşadığım yere 5 saat uzaklıkta.Tek başıma acaba onların yanına arabayla gidebilir miyim.Yolda başıma bisey gelir diye korkuyorum.Tek başına araba ile yolculuk yapan var mı aranızda.
Uzun yolda acemilikten dörtlüleri yakarsa polis ceza yazar diye biliyorum benİsimden doları Senelerdir bu şekilde yolculuk ederim direksiyonunza guveniyorsaniz yola çıkın .otoban varsa yollar çokda güzel orta şeritten sakince gidin eğer cok çok acemiyseniz dortlulerinizi yakıp gidinkitleyin kapılarınızı açın hafif bir müzik terapi gibi gelir ...
Gideceğiniz güzergahtaki yollar nasıldır bilmiyorum ama genel bir yorum yapayım. Ailemin yaşadığı şehirle benim yaşadığım şehir arası 4.5 saat. Tek başıma gidebiliyorum. Şehirler arası yol olduğu için trafik yok, dur kalk derdi yok. Şehir içi trafikten çok daha iyi.Benim bir arabam var.Ailem yaşadığım yere 5 saat uzaklıkta.Tek başıma acaba onların yanına arabayla gidebilir miyim.Yolda başıma bisey gelir diye korkuyorum.Tek başına araba ile yolculuk yapan var mı aranızda.
yani kim bunun garantisini versin ki? milyarlarca insanın yaptığı bir şey. ama kendine bu kadar güvensizken yapma benceBenim bir arabam var.Ailem yaşadığım yere 5 saat uzaklıkta.Tek başıma acaba onların yanına arabayla gidebilir miyim.Yolda başıma bisey gelir diye korkuyorum.Tek başına araba ile yolculuk yapan var mı aranızda.
Cekinceniz nedir? Yolda birileri sizi rahatsiz edebilir diye mi cekiniyorsunuz? Yoksa 5 saat araba kullanmak sizin icin yorucu mu olur?Benim bir arabam var.Ailem yaşadığım yere 5 saat uzaklıkta.Tek başıma acaba onların yanına arabayla gidebilir miyim.Yolda başıma bisey gelir diye korkuyorum.Tek başına araba ile yolculuk yapan var mı aranızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?