Tek başıma tatil :)

Tek başına tatil yapmak güzel bir fikir kendine vakit ayırabilirsin.Benim teyzem de hep tek tatile çıkardı hatta orada birileriyle tanışırdı falan heyecanlı yani

Benim yıllardır hayalimdir. Ama cesaret edip gidemedim. Bir de o zamanlar arabam yoktu. Yol iz bilmeden arabasız gitmek istemedim. Kısmet olmadı hâlâ.

Bir kız arkadaşım tek başına giderdi hep, turlara katılıp. Sıkılmıyo musun tek başına derdim, yoo turdakilerle tanışıyoruz zaten yol boyu kaynaşıyoruz diyodu. Fotoğraflarımı da onlara çektiriyodum derdi:)
Bence bi dene ne kaybedersin?
Bütün gün denize gir güneşlen kitabını oku müzik dinle yüz.. Akşam etrafı gez alışveriş yap bir sürü şey yapabilirsin. Belli olmaz belkide hayatının aşkıyla tanışırsın:))

Bende tek başıma tatile çıkmayı düşünüyorum bu yıl. Ama cesaretimi bir türlü toplayıp adım atamadım.
Tereddüdümün en büyük sebebi yüzme bilmiyor olmam

Bence kultur turu yapabilirsin yada gunesten gidecegin yerdeki onemli yerleri gorebilirsin :) tatil icin yuzme bilmene gerek yokki :)

Var ya cesaretlendirdiniz beni :bende iki ayakli hayvanlardan cekiniyorum ama dediginiz gibi her yerdelee virus gibi
konuyu ben açtım sandım
maddi yönden bende tek çıkacağım
(maddi durumun yoksa çıkma diyen olursa çok fazla yük var omzumda kafamı boşaltmam şat ki sezon sonunda gideceğim)

Oteller o kadar pahali ki bende sefil bir tatil yapacagim ondan birazda kimseyi istemiyorum fazla :))
Bende tek başıma tatil yapmak istiyoruuum

Insallah nasip olur sizede
Tek başına tatili severim. Çekingen biri değilim ama tatilde kimseyle tanışmam muhatap olmam sevmem öyle sezonluk sosyallikleri. Bunu yapmadan da deniz kum güneş kitap bilgisayarda dizi çok zevkli oluyor

Aksamda sahilde cekirdek bira dalga sesleri cok seviyorum cok iyi gelecegini dusunuyorum bende oyle arkadas degilde hani sosyal yonumu biraz guclendirmekte istedigimden :)
İstediğin gibi gez. Nereye gidiyorsun

Tesekkurler suan belli bir yerim yok malesef
Tek başına tatil yapmak güzel bir fikir kendine vakit ayırabilirsin.Benim teyzem de hep tek tatile çıkardı hatta orada birileriyle tanışırdı falan heyecanlı yani

Ya cok tesekkur ederim guzel yorumlariniz icin bana cesaret geliyor ❤
Benim yıllardır hayalimdir. Ama cesaret edip gidemedim. Bir de o zamanlar arabam yoktu. Yol iz bilmeden arabasız gitmek istemedim. Kısmet olmadı hâlâ.

Bende burdan cesaret almaya calisiyordum. Cok iyi oldu bu konu maddi olarak tatile hazirsaniz haydi sizide bekliyoruz

Tesekkur ederim :) turla gitmeyecegim ama turlarla katilacagim programlarimda olarak onlar icinde bilgi vermissiniz tesekkur ederim denemekten zarar cikmaz :))
Patlarım sıkıntıdan tek başıma bir yerlere gidersem hic benlik değil

Ya arada iyi olur bence
Bazı insanlar çok şanslı. Evlendikten sonra anladım ki yalnızlık Sultanlıkmış..
Umarim sende iyi olursun cinnetnur :)

Şimdi evde 1 adet koca var Aslında en çok şimdi lazım yalnız kafa dinlemek.

Tek başıma turlarla ve de tursuz gezilere çıktım. Yurt içi tursuz gezebiliyorum da yurt dışı henüz değil dilim tam olsa ona da rahatlıkla cesaret ederim.

Allahım bana da göster şu günleri yahu bir adet bebeyle kocayı 3-5 gün bırakabileceğim biryer biliyorsanız tatili yalnız yapmayın ben gelirim. Ne eğleniriz ama off ya

Şimdi evde 1 adet koca var Aslında en çok şimdi lazım yalnız kafa dinlemek.

Anladim:) olsun esinizlede tatil baskadir eminim :)
Tek başıma turlarla ve de tursuz gezilere çıktım. Yurt içi tursuz gezebiliyorum da yurt dışı henüz değil dilim tam olsa ona da rahatlıkla cesaret ederim.

Benim onceligim yurtici oncelikle sonra yurtdisi insallah o aradada dil gelistiririm umarim. Umarim sizde cesaret edersiniz :))
Akdeniz kıyıları iyidir

Bende oyle dusunuyorum ama egeyede kacabilirim. Biraz daha yakin oldugundan suan egeye bakiniyorum :))
Ben pek mantıklı bulmuyorum yanında biri olmalı derim

Tesekkurler bu pek mumkun gorunmuyor suan icin
Allahım bana da göster şu günleri yahu bir adet bebeyle kocayı 3-5 gün bırakabileceğim biryer biliyorsanız tatili yalnız yapmayın ben gelirim. Ne eğleniriz ama off ya

Hahah keske bilsem :)) yaa bende isterim normalde birini ama suan tatil icin yanima gelecek kimse yok :))

Ben de tatil arkadaşı bulamadım. Herkes ya eşiyle ya ailesiyle plan yapmış. Tek başıma sıkılım gibi. Ankara’ nın kibrit kutusu kadar havuzlarına mahkumiyet

İstersen beraber gidelim ben de tek gidicem aman cesaretim yok hem daha uyguna gelir belki

Ben de tatil arkadaşı bulamadım. Herkes ya eşiyle ya ailesiyle plan yapmış. Tek başıma sıkılım gibi. Ankara’ nın kibrit kutusu kadar havuzlarına mahkumiyet

Ankara Beykentte bir yuzme havuzundan bahsediyorlardi arkadaslar bak orasi olabilir havuzda sevmiyorum ben yandim

tek başına mutlaka git derim ben de sen gibiydim korkuyordum ama tek başına tatil çok güzel bir şey hayatta yapılması gerekenler arasında turla gidersen zaten oraya git buraya git derken sıkılmaya vaktin bile olmuyor

Ben tek basima tatil yapacaktim ama simdi annemde benimle gelecek insallah. Ama annem olmasaydi tek gidecektim. Bekarim, bir sevgilim yok, oyle beraber tatile gideyim dedigim bir arkadasim da yok. Annemle planladigimiz tatil ekim ayinda. Belki ben ondan once de kacarim bir yerlere. Gerci yazin benim icin cok zor cunku gunes alerjim var. O bana tatil degil eziyet oluyor. O yuzden sonbaharda gidiyorum tatile. Tek basina da olur neden olmasin ben yurtdisindayim. Ama dikkat etmekte lazim galiba, cok tenha yerlerde tatilde iyi olmayabilir.

Cok tesekkur ederim suanda yer arastiriyorum yek gidecegim insallah cesaretlendiriyorsunuz beni
Normalde bizde ailecek tatil yapiyoruz fakat bu sene boyle oldu malesef onumuzdeki aya yada agustosta dusunuyorum. Bakalim guvenli biryer tercih etmeyi dusunuyorum o yuzden bol bol bakiyorum su aralar rotami belirledim gibi☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…