Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3-4 gün yalnız tatil için en ideal süre bence.. Ohh kafa dinlersin misss.. alırsın kitabını,müziğini,sahilde bi bira patlatırsın (kahve de olur), bi o yana devrilirsin bi bu yana devrilirsin, valla şu an seni çok kıskanıyorummMerhaba kizlar,
Bu yaz ailemle bir tatil organizasyonu yapamayacagiz maddi durumdan ötürü tek basima 3 4 gunlugune biryerlere kacmak istiyorum ama (derdim burada basliyor) tek basima yapacagim icin bunun avantaj ve dezavantajlari neler olur birde cekingen bir yapim var bunu atmak istiyorum o yuzdende bu tatil bana iyi gelecekmis gibi hissediyorum. Tek basina tatil yapan var mi aranizda ?
Kultur turuda dusunuyorum. Ilk turum hatta ege kiyisi olacak efes vs. Yorumunuz icin tesekkur ederim
kültür turlarıyla hangi yerlere gittiniz ve ne kadar ödediniz?Ben hep tek gidiyorum ama kültür turlarına.
Orda illa ki insanlarla kaynaşıyorum çok da mutlu oluyorum.
Tavsiye ederim bu şekilde bir çok yer gezdim.
Tesekkurler :)Ben yapmadım. Yapamam da sanirim. Yapana helal olsun :)
Bende bu yuzden istiyorum biraz kendimi dinlemek huzur dolmak birazda farkli insanlarla kaynasip diger senelerden daha farkli bir konsept istiyorum.Sıkılırsan bende geleyim
Şaka bir yana her insanın bence belli bir zamandan sonra tek başına alışveriş, tek başına tatil gibi aktivitelere ihtiyacı vardır.
İnsan kendini de özlüyor yahu
Onlarida bakacagim ama suanda arkadasimin yanindan yeni dondum sehrine buram buram tarih kokan bir sehi o yuzden deniz turizmine katki saglamayi dusunuyorum oncelikle ☺ tesekkurler yorumunuz icinTek basiniza once kultur turlarina vs gidin derim. Efes, Pamukkale, Canakkale ve Abanta gitmistim evlenmeden once. Cok guzeldi. Birkac defa da hersey dahil otellere gittim yine bekarken yalniz basima onun da tadi ayriydi. Her turlusunu de deneyecek firsatiniz varsa kacirmayin.
3-4 gün yalnız tatil için en ideal süre bence.. Ohh kafa dinlersin misss.. alırsın kitabını,müziğini,sahilde bi bira patlatırsın (kahve de olur), bi o yana devrilirsin bi bu yana devrilirsin, valla şu an seni çok kıskanıyorumm
Bencede guzel olabilir :) tavsiyeniz icin tesekkurlerEts ve jolly guzel turlar yapıyor efes çeşme taraflarına bırazcık tuzlu ama kesın kalkıslı ve guzel.
Gidecegin yere gore degisiyor o canim :)kültür turlarıyla hangi yerlere gittiniz ve ne kadar ödediniz?
Kesinlikle kültür turu yapın bir sürü insan tanıyorsunuz biz 2 senedir kültür turu yapıyoruz tek gelen insan çok.Kultur turuda dusunuyorum. Ilk turum hatta ege kiyisi olacak efes vs. Yorumunuz icin tesekkur ederim
ama soruda dedim ki hangi yerler gittiniz ve ne kadar ödediniz? yani sizi sordum :)Gidecegin yere gore degisiyor o canim :)
Niye tek gelen siz olasınız ki? Başka bir sürü insan olur yine.Cok tesekkur ederim. Tatil yerinde tek gelen ben olursam vs. Gibi sorular kafamda var malesef
Kesinlikle kültür turu yapın bir sürü insan tanıyorsunuz biz 2 senedir kültür turu yapıyoruz tek gelen insan çok.
Niye tek gelen siz olasınız ki? Başka bir sürü insan olur yine.
Ben tek başıma yurtdışına da çok gittim tatil mevsimi dışında. Mis gibi oluyor kendi kafanıza göre yaşamak. Endişelenmeyin hiç.
Iste bende sikilirmiyim diye dusunuyorum ama benim hayatimda cok fark olacagini sanmiyorum. Kultur turuda dusunuyorum hayirlisi tesekkurler yorumunuz icin :)Tek basima tura ciktim ama hic tur harici tatil yapmadim, yapamam da sanki sıkılırım,
Ama turlar cok keyifli oluyor, ben balkan turuna gitmistim, benden baska da yalniz gelen ya da arkadas grubuyla gelenler vardi birlikte takilmistk.
Yapın yapın. Tek başına şehir gezip dolaşmak da ayrı keyif, tembel deniz tatili yapmak da.Cok tesekkur ederim yorumunuz iyi geldi bir an gozumu karartip yapacagim tatilimi
Yapın yapın. Tek başına şehir gezip dolaşmak da ayrı keyif, tembel deniz tatili yapmak da.
Senelerdir tek başıma yurtdışında geziyorum ve özellikle tek gidiyorum kimseyi çağırmadan Deniz tatili ayrı bir eğlence.
Geçen senelerde atladım feribota Kos'a geçtim tek başıma iki günlüğüne. Denizime girdim, şezlonga yayılıp kitap okudum, müzik dinledim, yemeğimi yedim, akşam çıktım biramı içtim ooh mis
Ay tatil yapasım geldi sizin yerinize