Tek başıma tatil :)

Sıkılırsan bende geleyim
Şaka bir yana her insanın bence belli bir zamandan sonra tek başına alışveriş, tek başına tatil gibi aktivitelere ihtiyacı vardır.
İnsan kendini de özlüyor yahu

Tek basiniza once kultur turlarina vs gidin derim. Efes, Pamukkale, Canakkale ve Abanta gitmistim evlenmeden once. Cok guzeldi. Birkac defa da hersey dahil otellere gittim yine bekarken yalniz basima onun da tadi ayriydi. Her turlusunu de deneyecek firsatiniz varsa kacirmayin.

3-4 gün yalnız tatil için en ideal süre bence.. Ohh kafa dinlersin misss.. alırsın kitabını,müziğini,sahilde bi bira patlatırsın (kahve de olur), bi o yana devrilirsin bi bu yana devrilirsin, valla şu an seni çok kıskanıyorumm

Ben yapmadım. Yapamam da sanirim. Yapana helal olsun :)
Tesekkurler :)
Sıkılırsan bende geleyim
Şaka bir yana her insanın bence belli bir zamandan sonra tek başına alışveriş, tek başına tatil gibi aktivitelere ihtiyacı vardır.
İnsan kendini de özlüyor yahu
Bende bu yuzden istiyorum biraz kendimi dinlemek huzur dolmak birazda farkli insanlarla kaynasip diger senelerden daha farkli bir konsept istiyorum.
Onlarida bakacagim ama suanda arkadasimin yanindan yeni dondum sehrine buram buram tarih kokan bir sehi o yuzden deniz turizmine katki saglamayi dusunuyorum oncelikle ☺ tesekkurler yorumunuz icin

Yaa oyle gecirmeyi dusunuyorum burda bazi arkadaslar sikilabilecegimi soyledi ama yapmamda lazim bunaldim baya hem daha sonra belki bu firsatta ayagima gelmeyecek belli mi olur benim bira denuz kum gunes favorim
Ets ve jolly guzel turlar yapıyor efes çeşme taraflarına bırazcık tuzlu ama kesın kalkıslı ve guzel.
Bencede guzel olabilir :) tavsiyeniz icin tesekkurler

Cok tesekkur ederim. Tatil yerinde tek gelen ben olursam vs. Gibi sorular kafamda var malesef
Niye tek gelen siz olasınız ki? Başka bir sürü insan olur yine.

Ben tek başıma yurtdışına da çok gittim tatil mevsimi dışında. Mis gibi oluyor kendi kafanıza göre yaşamak. Endişelenmeyin hiç.

Tek basima tura ciktim ama hic tur harici tatil yapmadim, yapamam da sanki sıkılırım,
Ama turlar cok keyifli oluyor, ben balkan turuna gitmistim, benden baska da yalniz gelen ya da arkadas grubuyla gelenler vardi birlikte takilmistk.

Kesinlikle kültür turu yapın bir sürü insan tanıyorsunuz biz 2 senedir kültür turu yapıyoruz tek gelen insan çok.

Tesekkur edeeim beni cesaretlendiriyorsunuz :))
Niye tek gelen siz olasınız ki? Başka bir sürü insan olur yine.

Ben tek başıma yurtdışına da çok gittim tatil mevsimi dışında. Mis gibi oluyor kendi kafanıza göre yaşamak. Endişelenmeyin hiç.

Cok tesekkur ederim yorumunuz iyi geldi bir an gozumu karartip yapacagim tatilimi
Tek basima tura ciktim ama hic tur harici tatil yapmadim, yapamam da sanki sıkılırım,
Ama turlar cok keyifli oluyor, ben balkan turuna gitmistim, benden baska da yalniz gelen ya da arkadas grubuyla gelenler vardi birlikte takilmistk.
Iste bende sikilirmiyim diye dusunuyorum ama benim hayatimda cok fark olacagini sanmiyorum. Kultur turuda dusunuyorum hayirlisi tesekkurler yorumunuz icin :)

Cok tesekkur ederim yorumunuz iyi geldi bir an gozumu karartip yapacagim tatilimi
Yapın yapın. Tek başına şehir gezip dolaşmak da ayrı keyif, tembel deniz tatili yapmak da.
Senelerdir tek başıma yurtdışında geziyorum ve özellikle tek gidiyorum kimseyi çağırmadan Deniz tatili ayrı bir eğlence.
Geçen senelerde atladım feribota Kos'a geçtim tek başıma iki günlüğüne. Denizime girdim, şezlonga yayılıp kitap okudum, müzik dinledim, yemeğimi yedim, akşam çıktım biramı içtim ooh mis

Ay tatil yapasım geldi sizin yerinize

Bende bu tarz seyler istiyorum :)) kafam atinca biryerlere kacmak huzurlu olmak falan ama malesef yeni yeni ozgurlugumu elime alabildim. Bu yuzden tek gitsem nasil oluru dusunuyordum cesaret edemiyordum. Tesekkurler insallah bir aksilik cikmazsa gideceğim:)

Bende tek başıma tatile çıkmayı düşünüyorum bu yıl. Ama cesaretimi bir türlü toplayıp adım atamadım.
Tereddüdümün en büyük sebebi yüzme bilmiyor olmam

çok guzel oluyo denemiş biri olarak söylüyorum.. Aieley başka, Arkadaslarla baska, tek bambaşka.. Kafana göre.. Sessizlik ohh miss.. yanına seviyosan kitapta al.. Gittiğin yere göre bol bol turıst var ise sohbet muhabbet :) eksi yanı tek oldugun için 2 bacaklı hayvanlar olucaktır ki o tek olsanda olmasanda her yerde var.. onlara da sen gereken cvbı bakısınla gösterdnmi değme keyfine :))

konuyu ben açtım sandım
maddi yönden bende tek çıkacağım
(maddi durumun yoksa çıkma diyen olursa çok fazla yük var omzumda kafamı boşaltmam şat ki sezon sonunda gideceğim)

Tek başına tatili severim. Çekingen biri değilim ama tatilde kimseyle tanışmam muhatap olmam sevmem öyle sezonluk sosyallikleri. Bunu yapmadan da deniz kum güneş kitap bilgisayarda dizi çok zevkli oluyor

İstediğin gibi gez. Nereye gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…