Tek başıma tatil :)

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
4.695
3.922
333
Merhaba kizlar,
Bu yaz ailemle bir tatil organizasyonu yapamayacagiz maddi durumdan ötürü tek basima 3 4 gunlugune biryerlere kacmak istiyorum ama (derdim burada basliyor) tek basima yapacagim icin bunun avantaj ve dezavantajlari neler olur birde cekingen bir yapim var bunu atmak istiyorum o yuzdende bu tatil bana iyi gelecekmis gibi hissediyorum. Tek basina tatil yapan var mi aranizda ?

Tek başınıza tatil yapmak bence karakter gelişiminz açısından size çok iyi gelecektir diye düşünüyorum. Özellikle kendisini çekingen diye tanımlayan insanların tek başına bir şeyler yapması, başarması gerçekten çok etkili oluyor. Bence dezavantajı yok hatta bir sürü avantajı var, kendi kafanıza göre takılacaksınız istediğiniz gibi, birine bağlı olmadan.

Bende bu yuzden istiyorum kendimi tanimak anlamak güzel olacagini dusunuyorum. Yorumunuz icin tesekkur ederim ☺

Tek başıma bir yerlere gitmeyi çok severim.

Alın kitabınızı, kulaklığınızı gidin istediğiniz yere. Kafanızı dinleyin, canınızın istediğini yapın, rahatlayın :)

Cok tesekkur ederim. Tatil yerinde tek gelen ben olursam vs. Gibi sorular kafamda var malesef

Hep yaziyorum yine yazayim:)) tek basima tatil kadar guzel birsey yok.
Kesinlikle tek cik.
Daha pazar günü tek basima ciktigim bayram tatilinden döndüm ve rüya gibiydi. Inanilmaz insanlarla tanistim,cok guzel maceralar yasadim...
Sokak muzisyeniyle arkadas olup para bile topladik yani:))
Yolun senin karsina ne cikaracagi hiiiic belli olmaz
Mutlaka tek cik
Ben annemle-ayseyle fatmayla ciktigim tatilleri hatırlamıyorum bile. Gidiyorum denize giriyorum cikiyorum.
Ama yalniz oluncaa.... unutulmaz bir macera oluyor

Çocukları bir yere bırakıp ben de çıkabilsem...

Ben senin kadar çılgın degilim sıkılmam değil mi peki bu tatillerin dezavantaji var miydi seni yakalamisken kacirmiyim

Ben hep tek gidiyorum ama kültür turlarına.
Orda illa ki insanlarla kaynaşıyorum çok da mutlu oluyorum.
Tavsiye ederim bu şekilde bir çok yer gezdim.

Ben hep tek gidiyorum ama kültür turlarına.
Orda illa ki insanlarla kaynaşıyorum çok da mutlu oluyorum.
Tavsiye ederim bu şekilde bir çok yer gezdim.

Kultur turuda dusunuyorum. Ilk turum hatta ege kiyisi olacak efes vs. Yorumunuz icin tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…