- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tek başıma tatile çıkmayı düşünüyorum bu yıl. Ama cesaretimi bir türlü toplayıp adım atamadım.
Tereddüdümün en büyük sebebi yüzme bilmiyor olmam
çok guzel oluyo denemiş biri olarak söylüyorum.. Aieley başka, Arkadaslarla baska, tek bambaşka.. Kafana göre.. Sessizlik ohh miss.. yanına seviyosan kitapta al.. Gittiğin yere göre bol bol turıst var ise sohbet muhabbet :) eksi yanı tek oldugun için 2 bacaklı hayvanlar olucaktır ki o tek olsanda olmasanda her yerde var.. onlara da sen gereken cvbı bakısınla gösterdnmi değme keyfine :))
konuyu ben açtım sandım
maddi yönden bende tek çıkacağım
(maddi durumun yoksa çıkma diyen olursa çok fazla yük var omzumda kafamı boşaltmam şat ki sezon sonunda gideceğim)
Bende tek başıma tatil yapmak istiyoruuum
Tek başına tatili severim. Çekingen biri değilim ama tatilde kimseyle tanışmam muhatap olmam sevmem öyle sezonluk sosyallikleri. Bunu yapmadan da deniz kum güneş kitap bilgisayarda dizi çok zevkli oluyor
İstediğin gibi gez. Nereye gidiyorsun
Tek başına tatil yapmak güzel bir fikir kendine vakit ayırabilirsin.Benim teyzem de hep tek tatile çıkardı hatta orada birileriyle tanışırdı falan heyecanlı yani
Benim yıllardır hayalimdir. Ama cesaret edip gidemedim. Bir de o zamanlar arabam yoktu. Yol iz bilmeden arabasız gitmek istemedim. Kısmet olmadı hâlâ.
Bir kız arkadaşım tek başına giderdi hep, turlara katılıp. Sıkılmıyo musun tek başına derdim, yoo turdakilerle tanışıyoruz zaten yol boyu kaynaşıyoruz diyodu. Fotoğraflarımı da onlara çektiriyodum derdi:)
Bence bi dene ne kaybedersin?
Bütün gün denize gir güneşlen kitabını oku müzik dinle yüz.. Akşam etrafı gez alışveriş yap bir sürü şey yapabilirsin. Belli olmaz belkide hayatının aşkıyla tanışırsın:))
Patlarım sıkıntıdan tek başıma bir yerlere gidersem hic benlik değil
Umarim sende iyi olursun cinnetnur :)Bazı insanlar çok şanslı. Evlendikten sonra anladım ki yalnızlık Sultanlıkmış..
Şimdi evde 1 adet koca var Aslında en çok şimdi lazım yalnız kafa dinlemek.
Tek başıma turlarla ve de tursuz gezilere çıktım. Yurt içi tursuz gezebiliyorum da yurt dışı henüz değil dilim tam olsa ona da rahatlıkla cesaret ederim.
Akdeniz kıyıları iyidir
Ben pek mantıklı bulmuyorum yanında biri olmalı derim
Allahım bana da göster şu günleri yahu bir adet bebeyle kocayı 3-5 gün bırakabileceğim biryer biliyorsanız tatili yalnız yapmayın ben gelirim. Ne eğleniriz ama off ya
Ben de tatil arkadaşı bulamadım. Herkes ya eşiyle ya ailesiyle plan yapmış. Tek başıma sıkılım gibi. Ankara’ nın kibrit kutusu kadar havuzlarına mahkumiyet
tek başına mutlaka git derim ben de sen gibiydim korkuyordum ama tek başına tatil çok güzel bir şey hayatta yapılması gerekenler arasında turla gidersen zaten oraya git buraya git derken sıkılmaya vaktin bile olmuyor
Normalde bizde ailecek tatil yapiyoruz fakat bu sene boyle oldu malesef onumuzdeki aya yada agustosta dusunuyorum. Bakalim guvenli biryer tercih etmeyi dusunuyorum o yuzden bol bol bakiyorum su aralar rotami belirledim gibi☺Ben tek basima tatil yapacaktim ama simdi annemde benimle gelecek insallah. Ama annem olmasaydi tek gidecektim. Bekarim, bir sevgilim yok, oyle beraber tatile gideyim dedigim bir arkadasim da yok. Annemle planladigimiz tatil ekim ayinda. Belki ben ondan once de kacarim bir yerlere. Gerci yazin benim icin cok zor cunku gunes alerjim var. O bana tatil degil eziyet oluyor. O yuzden sonbaharda gidiyorum tatile. Tek basina da olur neden olmasin ben yurtdisindayim. Ama dikkat etmekte lazim galiba, cok tenha yerlerde tatilde iyi olmayabilir.