• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek başıma gitsem nasıl olur?

*eşınız tam bir odun ve size kötü davranıyor
*ailesinden nefret ediyorsunuz
*aylık 3000 lirayla kirada geçinmeye çalışıyorsunuz
*ve yanlışlıkla hamile kaldınız diye bu ortama 2. çocugu doğuruyorsunuz......
insan ziyanı denilen şey tam da boyle bir şey sanırım...
yapacak soyliycek fazla bir sey kalmamış zaten, lütfen en azından 3. çocuk yapmayın
3.ne o istiyor ne ben. Dün bile dedim seni 3.kez baba yapmam. O da dedi istemiyorum zaten diye.ne bana iyi bi eş ne çocuğa karşı ilgili niye yapiyim ki tüpleri bağlatmak diye bir şey duydum onu araştırıcam. Ama zaten aklımın bi köşesinde hep ayrılmak var nasıl olur bilmiyorum bardağı taşıran son damla ne olur ama bu gidişle sanmıyorum bu çocukları bile beraber büyüteceğimizi

neden ailesine mi veriyor

otobüsle gitme bekle bir kaç gün kardeşini
Annesinin istekleri hiç bitmiyor sürekli evin ihtiyaçları olsun, kendi üstüne başına olsun eşimden evlendiğimden beri beklenti içinde. Eşim bi kez kendi demişti seni doyuramadım bir dakikada kaç tane şey istiyorsun diye. Yine de o anne diye hiç sesimi çıkarmadım. Bugün gidemedim burdaki yorumlara bakıp. Akşam gelip beni sinir ederse yarın sabah giderim etmez uzak durursa beklerim hafta sonunu

Kesinlikle git. Stress bebegi çok kötü etkiliyor. Bunun üzerine çok arastirmalar var. Kardesin ile beraber evin durumu dahada kötü ve gergin olur.

Annenlere git, bu adam ile ömür geçmez. Keske korunmanin yerine hiç cinsellik yasamasaydin bile. Annenden para istiyor, seni itekliyor ve daha fazlasini yapmak istiyor. Inceldigi yerden kopsun.
Yarın duruma göre gidebilirim burda çoğu kişi kardeşini bekle dedi ondan etkilendim. Evet ben de istemiyorum bi süredir düşünemiyorum bile. Doğumdan sonra da spiral taktır dedi bana,tamam taktırırım ama şu an içimde öyle bi duygu var ki onunla hiç bir şey paylaşmaya hevesim kalmadı aynı sofrayı, aynı odayı, aynı yatağı. Her şeyden soğudum

Günaydın hanımlar bugünlerde sinirlerim aşırı bozuldu artık hiç sağlıklı düşünemiyorum biraz sıyırdım galiba artık. 1 yaşında kızım var, korunurken, hiç ama hiç hazır değilken yine hamile kaldım ve hiç kabullenemedim. Yine de çocuğuma elimden geldiği kadar iyi anne olmaya çalışcam ama her gün eşim de söyledi keşke hamile kalmasaydın diye, ben de hiç sevinemedim malesef ama olan oldu. Çok zor geçiyor, günlük işlerimi yaparken çok zorlandım. Eşim de ben ev işi sevmiyorum deyip durdu doğru düzgün yardım etmedi, ettiği zamanlarda da yaptığı işi gözünde çok büyüttü hep yüzüme vurdu.doğum zamanı yaklaştı, annem kardeşimi gönderecek, bütün yol, araba kirası, benzin masraflarını karşılayacak. Kardeşim bu hafta sonu gelecekmiş. Biz de eşimle evvelki gün çok şiddetli kavga ettik zaten aramız soğuktu iyice zıvanadan çıktı. Gideceğim için eşyalarımı hazırlıyorum, o yüzden oda fena dağılmıştı. Babası mesaj atıp çocuğu görmek için gelmek istediklerini söyledi tamam dedin. Yemek yiyip gittiler mutfak berbat dağılmıştı. Eşim asla gelip bana yardım etmeyi düşünmez bile. Ben de rahatsızım gerçekten hiç toplayacak durumda değildim. Çocuk çekmecedekileri yere dökmeye başladı, zaten ev almış başını gidiyor ben de yeteeer diye bağırdım çocuğa o da koştu geldi ne bağırıyosun anlıcak mı sen böyle yapınca, salak, bo.k,,gerizekalı gibi kelimeler kullandı ben de ona her yer dağınık hiç bana acımıyosun al çocuğu çık odadan dedikçe söylendi omzumdan tutup itti ayağımı çarptım bi yere biraz canım yandı. Ertesi gün eve geldi eski konuları açtı hep tartışma başlatıyorsun sürekli boşanmak istiyorsun arayıp annene anlatcam dedi. Sevmediğin bi şey yaptırıyor muyum sana, sen de bana yaptırmak isteme, bu benim huyum kabul et benden yardım bekleme işlerde dedi. Ailesine konu geldi, o konuda da beni suçladı ben aile olmak istememişim onlarla. Bana verdikleri sıkıntıyı söylüyorum hiç kabul etmiyor ne yaptılar ki etrafında pervane oluyorlar dedi. Benim de hatalı davranışlarım çoktur olabilir artık sinirlerim dayanmıyor bi gün daha burda durmaya. Gene evi bir sürü dağıttı toplamadan eşyalarını yediklerini orda burda bıraktı gitti. Hafta sonunu beklemeden bugün kendim taksiyle otogara gidip oradan annemin evine gitmek istiyorum, hem kardeşim de zahmete girmemiş olur, ben de bi kaç gün daha aynı sinirle geçirmek istemiyorum ama bu sefer de herkes sorar nasıl kendin geldin özellikle kv ler çok merak eder çünkü eşim asla tek yollamaz. Bugün o işten gelmeden çıkıp gitmek istiyorum nasıl olur sizce
Yapma.Öfkeyle kalkma zarar oturursun.Ayrica ciddi degilsen bosanacam bosanacam deme adamin aklina gerçekten sokarsın

Durumuna en çok üzüldüğüm üyelerden birisin.Çok iyi niyetlisin,başına gelenler hep iyi niyetinden.Hak edene karşı iyi ol,hak etmeyene değil.Eşinin ailesine bu halinle niye sofra kuruyorsun.Geç kenara,ağrım var,çok ağırlaştım yapamıyorum de.Evin dağınık olsun,pis olsun senden kıymetli mi.Millet ne derse desin,başkaları ne der diye düşünme.Sadece çocuğunun ve kendi ihtiyaçlarını karşıla.Kocana bir bardak su bile verme.Annen destek olur sanırsam,ilerisi için plan yap.Bu adamla ömür geçmez

Eşinize tüm işleri ve çocukların bakımını tek başına yapamadiginizi anlatın. Eğer ev işlerini sevmiyorsa hafta da bir gelen bir kadın tutsun .

Yapma.Öfkeyle kalkma zarar oturursun.Ayrica ciddi degilsen bosanacam bosanacam deme adamin aklina gerçekten sokarsın
Ciddiyim bu evliliğin böyle devam edebileceğini ümit etmiyorum sevmiyorum bana karşı davranışlarını. Annesinden çok rahatsızım, ilerde birlikte yaşama ihtimalimiz çok yüksek ben 1 gün bile düşünemiyorum annesiyle aynı evde. Boşanmak kolay değil, boşansam sevinecek olanlar var, önceden isteyen iyi bi insan vardı ben onu hep geri çevirdim şimdi herkes onu yüzüme vurur bak kendi sevdiğinle evlendin ne oldu diye. O kişi teyzemin oğluydu ben hiç bi şey hissetmiyordum yıllarca geri çevirdim ailem akrabalarım hep söyler teyzem bile söyler çünkü hep bana kızıyordu oğlunu istemedim diye. Çocukları kesinlikle vermem, o da vermek istemiyor ama iğrenç bi ailesi var ölürüm de bırakmam onlara zaten yaşayamam. İki çocukla nasıl yaparım bilmiyorum işte şimdi düşünemiyorum da

Durumuna en çok üzüldüğüm üyelerden birisin.Çok iyi niyetlisin,başına gelenler hep iyi niyetinden.Hak edene karşı iyi ol,hak etmeyene değil.Eşinin ailesine bu halinle niye sofra kuruyorsun.Geç kenara,ağrım var,çok ağırlaştım yapamıyorum de.Evin dağınık olsun,pis olsun senden kıymetli mi.Millet ne derse desin,başkaları ne der diye düşünme.Sadece çocuğunun ve kendi ihtiyaçlarını karşıla.Kocana bir bardak su bile verme.Annen destek olur sanırsam,ilerisi için plan yap.Bu adamla ömür geçmez
Teşekkürler kendim için bile iyi şeyler düşünemez olmuştum iyi niyetli olduğumu filan hiç aklıma getirmiyorum artık. Evlendikten sonra iyi duygularım hep öldü. Ben ne kadar kötü olmayalım ağzımızın tadı bozulmasın dediysem o kadar rahatsız etti annesi. Eşimin de umrunda bile olmadı sıkıntı çekip çekmediğim. Artık iyi niyetli düşünemiyorum fena bi depresyondayım uzun zamandır

su surecte temizlik icin yardimci almayi neden dusunmuyorsunuz? çağırın birini yapsin butun isi, esinize de oyle yardim etmezsen boyle yardim edersin diyin gecin.

dogumdan da korkmayin. ikisinin arasinda cok az zaman var. bu sefer zor olmayacaktir. bir avazda ;)

Eşiniz sizi tek başınıza yolculuğa çıkarmayacak kadar biriyse size hizmetli tutsun o zaman? Hamile kadının evine gelip yemiş Çek git yapan ailesine diyecek lafım yok. Vicdansızlık bu, ayrıca görgüsüzlük. Eşiniz de tam bir hanzo.

su surecte temizlik icin yardimci almayi neden dusunmuyorsunuz? çağırın birini yapsin butun isi, esinize de oyle yardim etmezsen boyle yardim edersin diyin gecin.

dogumdan da korkmayin. ikisinin arasinda cok az zaman var. bu sefer zor olmayacaktir. bir avazda ;)
Sezaryen oldum malesef zordu bu seferkinden daha çok korkuyorum çünkü ilkinde başıma ne geleceğini bilmiyordum bir de şansıma kötü geçti, bazı kişiler çok acı duymadığını söylüyor. Yardımcı konusunda asla olmaz malesef maddi imkanlar çok kısıtlı bu ay çok zor geçti doğru düzgün para harcamadığımız halde maaşı günler öncesinden bitti

Eşiniz sizi tek başınıza yolculuğa çıkarmayacak kadar biriyse size hizmetli tutsun o zaman? Hamile kadının evine gelip yemiş Çek git yapan ailesine diyecek lafım yok. Vicdansızlık bu, ayrıca görgüsüzlük. Eşiniz de tam bir hanzo.
Dedikleriniz harfiyen doğru bıktım hepsinden. Ama sorsan ne yaptık ki diyorlar. Gökten gelmişler sanırsın bu kadar kendini öven az gördüm hayatımda

Kayınvalidenizden nefret ettim . Gerçekten zor zamanlarda maddi manevi destek görmemek insanı buz gibi soğutuyor Allah yardımcınız olsun

Ciddiyim bu evliliğin böyle devam edebileceğini ümit etmiyorum sevmiyorum bana karşı davranışlarını. Annesinden çok rahatsızım, ilerde birlikte yaşama ihtimalimiz çok yüksek ben 1 gün bile düşünemiyorum annesiyle aynı evde. Boşanmak kolay değil, boşansam sevinecek olanlar var, önceden isteyen iyi bi insan vardı ben onu hep geri çevirdim şimdi herkes onu yüzüme vurur bak kendi sevdiğinle evlendin ne oldu diye. O kişi teyzemin oğluydu ben hiç bi şey hissetmiyordum yıllarca geri çevirdim ailem akrabalarım hep söyler teyzem bile söyler çünkü hep bana kızıyordu oğlunu istemedim diye. Çocukları kesinlikle vermem, o da vermek istemiyor ama iğrenç bi ailesi var ölürüm de bırakmam onlara zaten yaşayamam. İki çocukla nasıl yaparım bilmiyorum işte şimdi düşünemiyorum da
Nasil gülesim geldiii.Sanki beni yazmissin😳Ama o artik geride kaldı bizler sevdiğimizi aldık ee birazda boyumuzun ölçüsünü...Bunlar sonrasına bakmak gerekiyor.Dedigin gibi çocuklar var onlar icin iyi olanı yapmak ve eğer ki sabredecek bir evlilikse oluruna gitmek gerekiyor.Kendinizi doldurmayın biraz sakinleyin düşünün bakalim eğer çözümsüz kalıyorsanız ve aileniz yanınızdaysa boşanmak çözüm olur

Size çok üzüldüm. Umarim hayatinizin bundan sonra istediğiniz şekilde ilerler.. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın

Biz kadınlar çok sevdiğimiz için mi yapıyoruz onca işi, çok meraklıyız don yıkamaya, her gün yemek derdine düşmeye.
Ben olsam kalkar giderim, çok merak edip soran kv ye “oğluna sor o anlatır” derim.
Keşke zamanında şu anki kafamda olsaydım. Akıllı olup milletin kahrını çekeceğime, deli davranırdım onlar beni memnun etmeye çabalardı.

Back