- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Ben sizi çok iyi anlıyorum eşiniz ev işlerinde hamileyken yapmaya mecbur ama adamda ve etraftaki kimselerde merhamet yokk,durumunuz varsa yardımcı tutun acimayin paraya haftada birgün bile olsa yardimci gelsin eve hatta doğum yapınca bile yardımcı alın sizin canınızdan önemli değil biraz bencil olun eşinizin islerini yapmayın ilgilenmeyin kısasa kısas yapın her konuda,İlk doğumda annesi doğumdan 1 gün öncesine kadar bize yemeğe geldi hiç sormadan yemek saatine yakın gelirdi. 1 bardak dahi kaldırmaya yardım etmezdi. Ertesi gün doğuma giderken eşimin ütülerini yapıp gitmiştim bu kez k hakaretler üstüne ütü filan yapmadım yığıldı. Diğer ev işlerine gelince de, hem bi yer dağınıksa benim aklıma takılıyor hem de biri gelir görürse ben rezil olurum diye korkuyorum. Ev sahibi aylardır başka şehirde kalmıştı bugün yarın gelir, üst katta oturuyor, bize de gelir büyük ihtimalle ondan utanıyorum yoksa inadına yapmam şimdi ama hem de kardeşimle hanımı da gelecek. Yiyip içip çamaşırlarını koridorda orda burda dağınık bırakıp gitti dün o kadar tartışmamıza rağmen. Ben ona gerçekten elimden geldiği kadar gene yaptırmıyorum, gücüm yetene kadar kendim yapıyorum ama o hiç iyi niyetli değil bana yardım düşüncesinde değil ne kadar zor geçse bile
siz iyi olmazsanız cocuklarda iyi olmaz,
esiniz attıysa elbiselerini koy kirliye dokunma yıkama, siz yiyip içip iyi kötü temizleyip oturun çocuklu heleki hamile olan kadının evi her daim temiz olmak zorunda değil böyle düşünün,eşiniz eve gelince şikayet ederse ya yardim edersin yada bekar gibi yaşarsın deyin.
size öneriyorum inanın aynılarını ve daha fazlasını yaptım böyle uğraştıran insanin sizde canını sıkın laf söylemekle akillanmiyor.