• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll Kadin siginmada kalmis olan varmi yardim edin

"Tanımadığım birini yatılı bakıcı almazdım" deniyor ya, tanımadığınız birine de yatılı bakıcı gitmek risk değil mi hanımlar ?
Ben o şekilde de tereddüt ederdim.

"Tanımadığım birini yatılı bakıcı almazdım" deniyor ya, tanımadığınız birine de yatılı bakıcı gitmek risk değil mi hanımlar ?
Ben o şekilde de tereddüt ederdim.
Bu konuda bende çok düşündüm yatılı bir iş bana güvende hissettirmez

Kadın Konuk Evi’nde ilk olarak altı ay kalabilirsiniz, gerek görülmesi halinde bu süre uzatılır.
Yalnız, Kadın Konul Evi’nde telefon kullanımı, dışarıya çıkma vs. sınırlıdır. Sizi ve kendinizi tehlikeye sokacak şeyler yapamazsınız. Toplu bir alan olduğu için uymanız gereken kurallar sıkıdır.

KKE’de kalırken meslek edindirme konusunda destek alabilirsiniz. Psikolojik destek alabilirsiniz.

KKE gitmek için herhangi bir polis merkezine gitmeniz yeterli. Şiddete maruz kalmış olmanız gerekmez.

Bu arada, yaşadığınız ildeki ŞÖNİM’den destek alabilirsiniz. Vakıf dernek vs. uğraşmayın. Hangi şehirde kalıyorsanız arama yaptırın. Örneğin İstanbul ŞÖNİM. Oradaki arkadaşlar sizi yönlendirirler.

Sormak istediğiniz bir şey olursa bana ulaşabilirsiniz.

Back