• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek başıma gitsem nasıl olur?

Yalnizbiranne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
1.484
1.503
63
Günaydın hanımlar bugünlerde sinirlerim aşırı bozuldu artık hiç sağlıklı düşünemiyorum biraz sıyırdım galiba artık. 1 yaşında kızım var, korunurken, hiç ama hiç hazır değilken yine hamile kaldım ve hiç kabullenemedim. Yine de çocuğuma elimden geldiği kadar iyi anne olmaya çalışcam ama her gün eşim de söyledi keşke hamile kalmasaydın diye, ben de hiç sevinemedim malesef ama olan oldu. Çok zor geçiyor, günlük işlerimi yaparken çok zorlandım. Eşim de ben ev işi sevmiyorum deyip durdu doğru düzgün yardım etmedi, ettiği zamanlarda da yaptığı işi gözünde çok büyüttü hep yüzüme vurdu.doğum zamanı yaklaştı, annem kardeşimi gönderecek, bütün yol, araba kirası, benzin masraflarını karşılayacak. Kardeşim bu hafta sonu gelecekmiş. Biz de eşimle evvelki gün çok şiddetli kavga ettik zaten aramız soğuktu iyice zıvanadan çıktı. Gideceğim için eşyalarımı hazırlıyorum, o yüzden oda fena dağılmıştı. Babası mesaj atıp çocuğu görmek için gelmek istediklerini söyledi tamam dedin. Yemek yiyip gittiler mutfak berbat dağılmıştı. Eşim asla gelip bana yardım etmeyi düşünmez bile. Ben de rahatsızım gerçekten hiç toplayacak durumda değildim. Çocuk çekmecedekileri yere dökmeye başladı, zaten ev almış başını gidiyor ben de yeteeer diye bağırdım çocuğa o da koştu geldi ne bağırıyosun anlıcak mı sen böyle yapınca, salak, bo.k,,gerizekalı gibi kelimeler kullandı ben de ona her yer dağınık hiç bana acımıyosun al çocuğu çık odadan dedikçe söylendi omzumdan tutup itti ayağımı çarptım bi yere biraz canım yandı. Ertesi gün eve geldi eski konuları açtı hep tartışma başlatıyorsun sürekli boşanmak istiyorsun arayıp annene anlatcam dedi. Sevmediğin bi şey yaptırıyor muyum sana, sen de bana yaptırmak isteme, bu benim huyum kabul et benden yardım bekleme işlerde dedi. Ailesine konu geldi, o konuda da beni suçladı ben aile olmak istememişim onlarla. Bana verdikleri sıkıntıyı söylüyorum hiç kabul etmiyor ne yaptılar ki etrafında pervane oluyorlar dedi. Benim de hatalı davranışlarım çoktur olabilir artık sinirlerim dayanmıyor bi gün daha burda durmaya. Gene evi bir sürü dağıttı toplamadan eşyalarını yediklerini orda burda bıraktı gitti. Hafta sonunu beklemeden bugün kendim taksiyle otogara gidip oradan annemin evine gitmek istiyorum, hem kardeşim de zahmete girmemiş olur, ben de bi kaç gün daha aynı sinirle geçirmek istemiyorum ama bu sefer de herkes sorar nasıl kendin geldin özellikle kv ler çok merak eder çünkü eşim asla tek yollamaz. Bugün o işten gelmeden çıkıp gitmek istiyorum nasıl olur sizce

Yok bana kalırsa eşin götürsün
Kardeşim araba için rezervasyon yapmış. Eşimin iş yerinden izin alması sıkıntı, dönüşte o getirecekti. Ama zaten şu an onla yola çıkmayı asla istemiyorum o kadar saat geçirmek istemiyorum nefret ettim hiç göresim bile yok uzaklaşmak istiyorum bi an önce

Bana verdikleri sıkıntıyı söylüyorum hiç kabul etmiyor ne yaptılar ki etrafında pervane oluyorlar dedi
Eşin de vicdan yok ailesinde de beyin yok.

Hamile kadına torun sevmeye gelip yiyip içip mutfak toplamadan gitmişler. Eşin de tutmuş etrafında pervane mi oluyorlar diyor? Zeka da merhamet de yok hiç bu insanlarda. Kv falan seni merak etse de kuru kuruya merak eder. Seni düşünse biraz yardımcı olurdu , en azından yiyip içtiklerini toplayabilirdi.

Hamilesin bence riske girip otobüsle gitme, korona da var çünkü. Biraz daha sık dişini kardeşinin gelmesini bekle. Eşinle de daha fazla yüz göz olma kavga etme gidene kadar.

Eşiniz kesinlikle haksız siz o çocuğu tek başına yapmadınız onun da evladı madem zor insan göz boyamak için diye bi tavır vardır ya en azından gönlünüz olsun diye tutar bir işin ucundan.hadi yapmadın o derece söylenmek nedir. Ah bacım bu konuda kelin ilacı olsa başına sürer misali bu tip erkek bir çoğumuzun başında ya olduğu gibi kabul edilmeli yada en erkeninden bitirilmeli ama ben hemen bitirme kafasında değilim belki doğru belki yanlış burda gidip pişman olan bir sürü arkadaş gördük eğer bunu ona bir ders olsun diyerek yaparsan bence hiç o toplara grme bi bakarsın sana kaldıramayacağını çok daha ağır şeyler söylemiş . Sakın ol otur dinlen sakın sakın düşün ne yapsam doru ne diye öfke hepimizin başının belasi

Eşin de vicdan yok ailesinde de beyin yok.

Hamile kadına torun sevmeye gelip yiyip içip mutfak toplamadan gitmişler. Eşin de tutmuş etrafında pervane mi oluyorlar diyor? Zeka da merhamet de yok hiç bu insanlarda. Kv falan seni merak etse de kuru kuru merak eder. Seni düşünse biraz yardımcı olurdu , en azından yiyip içtiklerini toplayabilirdi. Hamilesin bence riske girip otobüsle gitme, korona da var çünkü. Biraz daha sık dişini kardeşinin gelmesini bekle. Eşinle de daha fazla yüz göz olma kavga etme gidene kadar.
Sürekli beni suçluyor yüzde yüz hatalı benmişim gibi. Kavga etmeyi istemiyorum, hayatımda da kavgacı bi insan değildim daha önceki ilişkilerimde olsun, gündelik hayatta olsun hiç kavga çıkaran biri olmadım, ona da sus git başımdan dedikçe söyleniyor, olay büyüyor. Beni kavgacı yaptı. Bilmiyorum artık suçlamalarının ne kadarı doğru, ben de sağlıklı düşünemiyorum. Baştan beri o kadar merhametsiz davrandılar ki, onları söylesem de hiç birini kabul etmiyor, ben de artık derdimi anlatamıyorum. Hepsinden çok soğudum

Sevmediğiniz çoğu şeyi yaptırıyor eşiniz size atmasın o manyak anasına katlandiriyor daha ne olsun .Bence gidin kafanız ferah yapın doğumu en azından. Umarım mutlu olursunuz hayatınızda ama bi adamla ve ailesiyle zor

Sevmediğiniz çoğu şeyi yaptırıyor eşiniz size atmasın o manyak anasına katlandiriyor daha ne olsun .Bence gidin kafanız ferah yapın doğumu en azından. Umarım mutlu olursunuz hayatınızda ama bi adamla ve ailesiyle zor
Günlerdir sadece doğumu atlatmayı düşünüyorum. İlki kabus gibiydi çok acılı geçti o yüzden daha hala hazır hissetmiyorum, kendi kendimi hazırlamaya çalışıyorum işte. Eşimin tek yaptığı elinde telefon bütün gün yatmak. Ne evde bi işin ucundan tutma düşüncesi var,ne oturup karşıma doğru düzgün konuşma. Doğumdan sonra da elimden geldiğince annemde kalmak istiyorum uzun uzun. Sonra ne olur, ne yaparız bilmiyorum

Çok mu uzak gideceğiniz şehir ben olsam giderdim o bıkkınlıkla ama size yalnız gidin diye tavsiye veremem yol kac saat sürecek kv kp de ister merak etsin ister ne derse desin onlara ne merak eden 9 aylık hamile kadina yediği içtiği sofrayı toplamadan bırakmaz büyük bebek kac yaşında şimdi o da yolda sıkıntı çıkarır mı bunalır vs durmaz mi acaba

Sürekli beni suçluyor yüzde yüz hatalı benmişim gibi. Kavga etmeyi istemiyorum, hayatımda da kavgacı bi insan değildim daha önceki ilişkilerimde olsun, gündelik hayatta olsun hiç kavga çıkaran biri olmadım, ona da sus git başımdan dedikçe söyleniyor, olay büyüyor. Beni kavgacı yaptı. Bilmiyorum artık suçlamalarının ne kadarı doğru, ben de sağlıklı düşünemiyorum. Baştan beri o kadar merhametsiz davrandılar ki, onları söylesem de hiç birini kabul etmiyor, ben de artık derdimi anlatamıyorum. Hepsinden çok soğudum
Diğer konularını da bildiğim için eşini hatalı görüyorum. Çoğu erkek eşine yardımcı olmuyor, çocuğu tek basına kadın yapmış gibi kadınların üstüne yıkılıyorlar tüm işleri. Ama eşinin tek hatası bu olsa idare et yada çözüme yönelik uğraş derdim. Annesiyle seni zorunlu olarak muhatap etmesi, annesinin sizden çıkmaması ve eşinin hep onları haklı görüp seni sindirmeye çalışması onu çekilmez hale getiriyor. Onu ve ailesini görmemek istemen normal ancak hamile olduğun için bebeğini de düşünmen lazım . Eşine o yokmuş gibi davran tartışma. Kardeşinle git yokluğunu hissetsin bir. Bebeğin doğumundan sonra da düşünüp karar verirsin ne yapacağına.

Çok mu uzak gideceğiniz şehir ben olsam giderdim o bıkkınlıkla ama size yalnız gidin diye tavsiye veremem yol kac saat sürecek kv kp de ister merak etsin ister ne derse desin onlara ne merak eden 9 aylık hamile kadina yediği içtiği sofrayı toplamadan bırakmaz büyük bebek kac yaşında şimdi o da yolda sıkıntı çıkarır mı bunalır vs durmaz mi acaba
İstanbul dan İzmir e gideceğim. Kızım 15aylık evet çok zor geçer illa ki. Ama 1 gün bile evde durmak istemiyorum karar veremedim

Esimle cok iyi anlaşıyoruz sorun ailesi diyordunuz hatta o aileye esim icin katlanıyorum diyordunuz bence enbuyuk sorun esiniz.
Hiç bir zaman iyi anlaşamadık. İyi tarafları da var demişimdir. En büyük sorun annesi en baştan beri. Eşim de inanılmaz şekilde tahammüllü davranıyor annesine, yaptığı görülmemiş saçmalıkları normal görüyor, onu sevmemi, onla iyi olmamı bekliyor

Hiç bir zaman iyi anlaşamadık. İyi tarafları da var demişimdir. En büyük sorun annesi en baştan beri. Eşim de inanılmaz şekilde tahammüllü davranıyor annesine, yaptığı görülmemiş saçmalıkları normal görüyor, onu sevmemi, onla iyi olmamı bekliyor
tmm da aileyi gectim su durumda size yardimci olmamasi ve bebek ikinizin olmasına rağmen cok itici davranmasi kabul edilemez bir davranis

Nasıl ailesi varmış yemiş içmiş gitmişler bencil insanlar esinizde bencil ayrıca kara cahil hepsi ,eşiniz sizi sucladiginda sizde onu suclayin sürekli aynı karşılığı verin zamanla o pis ağzını kapatır ,eşinizin evdeki işlerini yapmayın kendi kendine baksın gram elinizi kaldırmayın onun için,aha ütü aha yemek deyin kendi yapsın ,ben yaptım iki üç gün eşimin hicbir işini yapmadım konuşmadım bile,
Aileniz yakın mesafeyse gidin değilse bekleyin alsınlar şuan çok sıcak birde çok yorulursunuz otobüsle ,Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

İstanbul dan İzmir e gideceğim. Kızım 15aylık evet çok zor geçer illa ki. Ama 1 gün bile evde durmak istemiyorum karar veremedim
Kardeşinizi bekleyin eşinizle muhattap olmayın hazırlığınızı işlerinizi yavas yavas yapın dinlenerek oturarak çok zıtlaştınız son zamanlar heralde fazla konuşmamaya çalışın o da hiç olgun değilmiş bebegi istememiş ama sizde isteyerek yapmadınız bunları düşünüp kurmanın faydası yok doğum yapacaksınız strese girmeyin daha fazla düşünüp annenizde uzun süre kalın henüz toparlamadım iyi değilim diye doğum sonrasında hemen gelmeyin inşallah doğum stresidir onun ki de ikinci bebek stresidir ve düzelir doğum yapmak üzeresiniz size başka birşey söyleyemem

Nasıl ailesi varmış yemiş içmiş gitmişler bencil insanlar esinizde bencil ayrıca kara cahil hepsi ,eşiniz sizi sucladiginda sizde onu suclayin sürekli aynı karşılığı verin zamanla o pis ağzını kapatır ,eşinizin evdeki işlerini yapmayın kendi kendine baksın gram elinizi kaldırmayın onun için,aha ütü aha yemek deyin kendi yapsın ,ben yaptım iki üç gün eşimin hicbir işini yapmadım konuşmadım bile,
Aileniz yakın mesafeyse gidin değilse bekleyin alsınlar şuan çok sıcak birde çok yorulursunuz otobüsle ,Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İlk doğumda annesi doğumdan 1 gün öncesine kadar bize yemeğe geldi hiç sormadan yemek saatine yakın gelirdi. 1 bardak dahi kaldırmaya yardım etmezdi. Ertesi gün doğuma giderken eşimin ütülerini yapıp gitmiştim bu kez k hakaretler üstüne ütü filan yapmadım yığıldı. Diğer ev işlerine gelince de, hem bi yer dağınıksa benim aklıma takılıyor hem de biri gelir görürse ben rezil olurum diye korkuyorum. Ev sahibi aylardır başka şehirde kalmıştı bugün yarın gelir, üst katta oturuyor, bize de gelir büyük ihtimalle ondan utanıyorum yoksa inadına yapmam şimdi ama hem de kardeşimle hanımı da gelecek. Yiyip içip çamaşırlarını koridorda orda burda dağınık bırakıp gitti dün o kadar tartışmamıza rağmen. Ben ona gerçekten elimden geldiği kadar gene yaptırmıyorum, gücüm yetene kadar kendim yapıyorum ama o hiç iyi niyetli değil bana yardım düşüncesinde değil ne kadar zor geçse bile

Günaydın hanımlar bugünlerde sinirlerim aşırı bozuldu artık hiç sağlıklı düşünemiyorum biraz sıyırdım galiba artık. 1 yaşında kızım var, korunurken, hiç ama hiç hazır değilken yine hamile kaldım ve hiç kabullenemedim. Yine de çocuğuma elimden geldiği kadar iyi anne olmaya çalışcam ama her gün eşim de söyledi keşke hamile kalmasaydın diye, ben de hiç sevinemedim malesef ama olan oldu. Çok zor geçiyor, günlük işlerimi yaparken çok zorlandım. Eşim de ben ev işi sevmiyorum deyip durdu doğru düzgün yardım etmedi, ettiği zamanlarda da yaptığı işi gözünde çok büyüttü hep yüzüme vurdu.doğum zamanı yaklaştı, annem kardeşimi gönderecek, bütün yol, araba kirası, benzin masraflarını karşılayacak. Kardeşim bu hafta sonu gelecekmiş. Biz de eşimle evvelki gün çok şiddetli kavga ettik zaten aramız soğuktu iyice zıvanadan çıktı. Gideceğim için eşyalarımı hazırlıyorum, o yüzden oda fena dağılmıştı. Babası mesaj atıp çocuğu görmek için gelmek istediklerini söyledi tamam dedin. Yemek yiyip gittiler mutfak berbat dağılmıştı. Eşim asla gelip bana yardım etmeyi düşünmez bile. Ben de rahatsızım gerçekten hiç toplayacak durumda değildim. Çocuk çekmecedekileri yere dökmeye başladı, zaten ev almış başını gidiyor ben de yeteeer diye bağırdım çocuğa o da koştu geldi ne bağırıyosun anlıcak mı sen böyle yapınca, salak, bo.k,,gerizekalı gibi kelimeler kullandı ben de ona her yer dağınık hiç bana acımıyosun al çocuğu çık odadan dedikçe söylendi omzumdan tutup itti ayağımı çarptım bi yere biraz canım yandı. Ertesi gün eve geldi eski konuları açtı hep tartışma başlatıyorsun sürekli boşanmak istiyorsun arayıp annene anlatcam dedi. Sevmediğin bi şey yaptırıyor muyum sana, sen de bana yaptırmak isteme, bu benim huyum kabul et benden yardım bekleme işlerde dedi. Ailesine konu geldi, o konuda da beni suçladı ben aile olmak istememişim onlarla. Bana verdikleri sıkıntıyı söylüyorum hiç kabul etmiyor ne yaptılar ki etrafında pervane oluyorlar dedi. Benim de hatalı davranışlarım çoktur olabilir artık sinirlerim dayanmıyor bi gün daha burda durmaya. Gene evi bir sürü dağıttı toplamadan eşyalarını yediklerini orda burda bıraktı gitti. Hafta sonunu beklemeden bugün kendim taksiyle otogara gidip oradan annemin evine gitmek istiyorum, hem kardeşim de zahmete girmemiş olur, ben de bi kaç gün daha aynı sinirle geçirmek istemiyorum ama bu sefer de herkes sorar nasıl kendin geldin özellikle kv ler çok merak eder çünkü eşim asla tek yollamaz. Bugün o işten gelmeden çıkıp gitmek istiyorum nasıl olur sizce
Keşke hamile kalmasaydın mı? Kendisi o sırada armut toplamadığına göre. Sizi böyle söyleyip üzmeye hakkı yok.
Öküz kocanızı düşünmeyin ve bırakın gidin. Hatta evi de toplamayın pislik içinde yaşasın dursun. Yapmayın hiçbir şey. Kendinize acıyın. Ne demek ya bana sevmediğim şeyi yaptırma. O halinizle bir de nazlanıyor. Çok üzüldüm tavırlarına. Kim bilir siz nasıl üzüldünüz? Yardım etmiyorsa hazırlama kv kp geleceği zaman. Yorgunum de ve yat.
Ayrıca merak etsin kv falan ne olacak merak etse. Çatlar işte.
Ya ben gidin dedim ama siz 36 haftalık hamileymişsiniz. Bekleseniz daha iyi olur evet. Allah korusun yolda bşr şey olmasın

Back