- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Günaydın hanımlar bugünlerde sinirlerim aşırı bozuldu artık hiç sağlıklı düşünemiyorum biraz sıyırdım galiba artık. 1 yaşında kızım var, korunurken, hiç ama hiç hazır değilken yine hamile kaldım ve hiç kabullenemedim. Yine de çocuğuma elimden geldiği kadar iyi anne olmaya çalışcam ama her gün eşim de söyledi keşke hamile kalmasaydın diye, ben de hiç sevinemedim malesef ama olan oldu. Çok zor geçiyor, günlük işlerimi yaparken çok zorlandım. Eşim de ben ev işi sevmiyorum deyip durdu doğru düzgün yardım etmedi, ettiği zamanlarda da yaptığı işi gözünde çok büyüttü hep yüzüme vurdu.doğum zamanı yaklaştı, annem kardeşimi gönderecek, bütün yol, araba kirası, benzin masraflarını karşılayacak. Kardeşim bu hafta sonu gelecekmiş. Biz de eşimle evvelki gün çok şiddetli kavga ettik zaten aramız soğuktu iyice zıvanadan çıktı. Gideceğim için eşyalarımı hazırlıyorum, o yüzden oda fena dağılmıştı. Babası mesaj atıp çocuğu görmek için gelmek istediklerini söyledi tamam dedin. Yemek yiyip gittiler mutfak berbat dağılmıştı. Eşim asla gelip bana yardım etmeyi düşünmez bile. Ben de rahatsızım gerçekten hiç toplayacak durumda değildim. Çocuk çekmecedekileri yere dökmeye başladı, zaten ev almış başını gidiyor ben de yeteeer diye bağırdım çocuğa o da koştu geldi ne bağırıyosun anlıcak mı sen böyle yapınca, salak, bo.k,,gerizekalı gibi kelimeler kullandı ben de ona her yer dağınık hiç bana acımıyosun al çocuğu çık odadan dedikçe söylendi omzumdan tutup itti ayağımı çarptım bi yere biraz canım yandı. Ertesi gün eve geldi eski konuları açtı hep tartışma başlatıyorsun sürekli boşanmak istiyorsun arayıp annene anlatcam dedi. Sevmediğin bi şey yaptırıyor muyum sana, sen de bana yaptırmak isteme, bu benim huyum kabul et benden yardım bekleme işlerde dedi. Ailesine konu geldi, o konuda da beni suçladı ben aile olmak istememişim onlarla. Bana verdikleri sıkıntıyı söylüyorum hiç kabul etmiyor ne yaptılar ki etrafında pervane oluyorlar dedi. Benim de hatalı davranışlarım çoktur olabilir artık sinirlerim dayanmıyor bi gün daha burda durmaya. Gene evi bir sürü dağıttı toplamadan eşyalarını yediklerini orda burda bıraktı gitti. Hafta sonunu beklemeden bugün kendim taksiyle otogara gidip oradan annemin evine gitmek istiyorum, hem kardeşim de zahmete girmemiş olur, ben de bi kaç gün daha aynı sinirle geçirmek istemiyorum ama bu sefer de herkes sorar nasıl kendin geldin özellikle kv ler çok merak eder çünkü eşim asla tek yollamaz. Bugün o işten gelmeden çıkıp gitmek istiyorum nasıl olur sizce