Tehdit

Aman ne hassas. Çocuklara hiç açtırmasa keşke. Ne çocuklar yandı..

Teşekkürler bu arada

Ortada tehdit ve taciz var. Bence en yakındaki karakola gidin onlar sizi yönlendirirler. Kızın ailesine giderseniz belki olaylar daha da büyür ailenin ne tepki vereceğini bilmiyoruz. Ama belki karakoldan bir polis kızı arayıp ifadeye falan çağırır kızın gözü korkar bu sayede.

Bence evlerinini bildiginizi kapiya polisle geleceginizi yaz baya korkar hatta senin evin su mahallede surda degil mi falan de :)

Sizi tehdit ettiigi şey her ne işe korkacaginiz birsey değilse sallayıp gitsin. Konuşur konuşur susar. Ama elinde sizinle ilgili bir koz varsa endiselebilursiniz

ben 14 diye biliyorum yaş sınırını en ufağa getirin kimse ekleyemezde mesajda atamaz...

mesajları silmeden savcılığa suç duyurusunda bulun, hesapların IP adresinden kimin yazdığını bulurlar. para cezası yer. ayrıca beş yıl içinde buna benzer bir olaya karışırsa hapis cezası yer.

19 yasinda ne işlerle ugrasiyor, cok acidim bence sikayet et ki akli basina gelsin... Hak etmis yani boyundan buyuk islere kalkismis. O ne ozguven o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…