Tehdit

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.822
17.323
Merhabalar hanımlar.
Şimdi olayın çok ayrıntılarına girmeden anlatacağım size olayı.
Biri var adına Ayşe diyelim.
Bu Ayşenin benimle bir meselesi var. Beni kıskanan bir insan bazı sebeplerden ötürü. Tartıştık birkaç kez ama ben hiç kötü sözler söylemedim bu ayseye karşı. O ise iyice çığrından çıktı . kufur etmeye tehdit etmeye başladı beni. Faceden engelledim yeni fave acti oradan kufretti . "hayatını bitiririm senin ağzına s.carım" gibi laflar etti. Başta yav he he tarzı cevap versemde gitgide sinirimi bozdu.
6 adet farklı faceden ulaştı bana küfürler tehditler savurdu.. En sonunda sustu dedim yine çıktı geçen gün . Şimdi bende buna o anın siniriyle bende " Bir daha beni rahatsız et, bir daha huzurumu kacir gidip şikayet etmezsem seni ne olayım. Evime gelir herkese rezil ederim seni hadsiz " türevi bir şeyler yazdım.
Ama bu korkmuyorda . yaşı da küçük . Gidip annesiyle mi Konuşayım ne yapayım siz söyleyin.
Gidip şikayet etmem. Biraz özel bir mesele . Tek.çözüm o ama sorun olur bana . Ne yapmalıyım ben bu kıza.

Şikayet edemiyeceğiniz bir yakınınızsa gidip ailesiyle konuşun, ne kadar küçük yaşı, neden sardı bu kız size durduk yerde.
Konuyu bilsek ona göre bir fikrimiz olurdu belki.

Şikayet etmeyeceksiniz bari siz de ona küfür edin de eşitlensin durum. Ya da karşısına çıkıp iyi bir korkutun.

Size fake hesaplarla mesaj atmasını ayarlardan engelleyebilirsiniz. Bana kimler mesaj gönderebilir seceneğinden. Belki size ulaşamayınca durulur bir sure sonra.

Çok da kucuk degil yasi, resit en azindan. Sikayet etmemede israr ediyorsaniz ve kendiniz basa cikamayacaksiniz ailesiyle bir gorusun bu durumu. Baska secenek yok gibi

Bence hiç cevap vermemeliydiniz.
Uğraşır uğraşır susardı.
Şimdi cevap verince önemsendiğini düşünüp daha da çığrından çıkar.
Ailesiyle konuşunca hallolur mu mevzu düşük ihtimal.
Size ulaşmasına müsade etmeyin.
Ama abartırsa şikayet edin 19 yaşında koskoca kız, haddini bilsin.

bence de hiç de küçük değil, bence ailesiyle konuşman işe yaramaz küçük değil ki annesi iki vursun odaya kitlesin akıllansın kız. Bence rahatsız ediyorsa şikayetçi olmalısın. Hem ailesinin sana inanacağını nerden biliyorsun? Ailesinide karşına alabilirsin.

Tatlm bnce hic cvp verme iyice kudursun sinirden bir sonraki asamasinda ne yapacagni düşünürsün bnce suan yapman gerekn bsy yok gibi.
Ha asiri rahatszlk duyuyosan ailesine konuyu acabilrsn tekrari yasandgnda hukuksal yollara basvuracagnida bildr derim

Telefon donuyor kızlar yazamiyorum.
Şöyle aciklayayim eski erkek arkadasimin beni aldattığı kız bu. Ben ayrıldım o malum kişi de bundan ayrılınca bu bunu yedirememis senin yüzünden aramızdan bozuldu diye bana sardı.
Ve artık gitgide Çirkinleşti.
Ben o kişiyle o olaydan sonra hiç konusmamisken sen mahvettin hayatımı senin agzina. S.cicam turu yorumlar yapıyor.
Hatta attığı bir kaç mesaj hala kâğıtlı telefonumda.
Ben Hayatımdan çik dedikce çıldırdı bu.
Yazmasam da yazıyor. Bir ara hiç umursamiyor gibi yazmadım haftalarca kufurleri daha Çirkinleşti .

Küçük mü? Valla gayet de yaşı müsait.
Konu ne bilmiyorum ama şikayet edersen tırsar bence. Benim eşim faceden yayınlamıştı şikayet dilekçesini bi arkadaşının hakaretlerinden dolayı. Bu çocuk nasıl tutuştu, para vereyim dilekçeni geri al diye yalvarmaya başladı.
Birine küfür ederken biraz düşünür en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…