Tehdit

Kesinlikle . 7 senelik sevgilisini aldatan adam sana iyi mi olacaktı ?
Birde beni suçluyor sanki ben sonradan çıkmışim gibi..
Cildiracagim vallahi
Ya boyle kizlar oldugunu duyunca var ya cildiriyoruuummm ne yasattilarsa aynisini yasasinlar istiyorum. Annesine git o kiz evde yokken kizin mesajlarini goster beni sozlumden ayirdi de yedi yildir beraberdik simdi onlar ayrilmis gelip bana hakaret ediyo sikayet edicem bilin istedim de. Ve sikayet et kesinlikleee. Fake hesaplar oldugu icin belki iftira atiyosun diye dusunebilir ama kizin kendi hesabindan da mesaji varsa cok iyi olur. Zaten sikayet edince ip sinden bulurlar. İsin pesni birakma. Bugun sana yapan sen sikayet etmeyince baskalarina da yapar. Ay dovesim geldi elim kasiniyo sac yolmak istiyorum

Evet birde o var..
Bu nasıl bir kız vallahi anlamıyorum.
Çıktıkları ilk günden beri bilmiyormuş beni.
Yüzsüz pislik
Ağzını falan bozma bu sefer sen kötü şeyler yazarsan seni gidip şikayet ederse haksız duruma dusersin.Bence git sen şikayet et.Ailesine söylersen inkar falan edebilir.

Telefon donuyor kızlar yazamiyorum.
Şöyle aciklayayim eski erkek arkadasimin beni aldattığı kız bu. Ben ayrıldım o malum kişi de bundan ayrılınca bu bunu yedirememis senin yüzünden aramızdan bozuldu diye bana sardı.
Ve artık gitgide Çirkinleşti.
Ben o kişiyle o olaydan sonra hiç konusmamisken sen mahvettin hayatımı senin agzina. S.cicam turu yorumlar yapıyor.
Hatta attığı bir kaç mesaj hala kâğıtlı telefonumda.
Ben Hayatımdan çik dedikce çıldırdı bu.
Yazmasam da yazıyor. Bir ara hiç umursamiyor gibi yazmadım haftalarca kufurleri daha Çirkinleşti .

İyi de sen niye kendine dert ediyosun? Amma korudun bu kızı. Ailesine söyle hemen de şiakyet et. Yalvarsınlar ailecek yapma etme diye. Küçükmüş küçült de cebimize sok be ceylin amma yaptın. Kız oy kullanacak yaşta neresi küçük? Sevgilisi olan herifle gezecek yaşta o büyümüş gayet. Bi de gözdağı verir he. Ailecek yalvart.

En coknbu var aklımda açıkçası. Evlerini öğrenmiştim zamanında soyadlarını biliyorum bulurum direk evi. Dur bakalım.
Pislik... Bir yerde karşıma çıksa da ağzına etsem. Vallahi gözüm döndüğü zaman parcalarim onu
Ya boyle kizlar oldugunu duyunca var ya cildiriyoruuummm ne yasattilarsa aynisini yasasinlar istiyorum. Annesine git o kiz evde yokken kizin mesajlarini goster beni sozlumden ayirdi de yedi yildir beraberdik simdi onlar ayrilmis gelip bana hakaret ediyo sikayet edicem bilin istedim de. Ve sikayet et kesinlikleee. Fake hesaplar oldugu icin belki iftira atiyosun diye dusunebilir ama kizin kendi hesabindan da mesaji varsa cok iyi olur. Zaten sikayet edince ip sinden bulurlar. İsin pesni birakma. Bugun sana yapan sen sikayet etmeyince baskalarina da yapar. Ay dovesim geldi elim kasiniyo sac yolmak istiyorum

Benim.çekindiği nokta benim babam öğrenirse. O zaman sorun olur. Hala mi beraber son der bir şey y der. Babam fevri biri. Eve elbet kâğıt gelir mahkemeden falan.. Ne bileyim. O olmasa çoktan etmiştim sikayeti
İyi de sen niye kendine dert ediyosun? Amma korudun bu kızı. Ailesine söyle hemen de şiakyet et. Yalvarsınlar ailecek yapma etme diye. Küçükmüş küçült de cebimize sok be ceylin amma yaptın. Kız oy kullanacak yaşta neresi küçük? Sevgilisi olan herifle gezecek yaşta o büyümüş gayet. Bi de gözdağı verir he. Ailecek yalvart.

Nedense bu konuda boşluk var gibi.
Ya kız ağır psikopat ya da sizin söylemediğiniz noktalar var.
Kızın evine kadar öğrenmiş olmanız böyle düşündürttü bana. Hani siz de masum masum bi' kenarda oturmamışsınız bence.
Neyse yazın bi' şikayet dilekçesi atın mailine. Fakat şikayetten de kaçıyorsunuz bu yüzden sizde de var bir şeyler gibi geliyor bana.
Bu kadar öfke tuhaf.

Açıklamayı yazdım sonradan canım
Nedense bu konuda boşluk var gibi.
Ya kız ağır psikopat ya da sizin söylemediğiniz noktalar var.
Kızın evine kadar öğrenmiş olmanız böyle düşündürttü bana. Hani siz de masum masum bi' kenarda oturmamışsınız bence.
Neyse yazın bi' şikayet dilekçesi atın mailine. Fakat şikayetten de kaçıyorsunuz bu yüzden sizde de var bir şeyler gibi geliyor bana.
Bu kadar öfke tuhaf.

Biraz zorlarsa mantıklı bir yol :)

kesinlikle panik aatak hstasıyım senınle uğraşamam
sağlımı bozdun savcılığa gidip delillerle suç duyurunda buluncam
die yazın illaki tırsacaktır.
açdığım davanın resminide çekip atıcam diyin.tırsarsa tırsar tırsmazsa dayak istio bu bacım :)))
dayakda kar etmezse biz onu taciz edelim bütün kk :KK70:

Ay hakikaten bisey daha yazsın bakiim kesin yazacam bunu :-)
Dava deyince sustu. Korktu galiba okudu ama yazmadı .
Aksi durumda sanırım geri püskürme yoluna gidip bi güzel cirkeflesecegim :-)
kesinlikle panik aatak hstasıyım senınle uğraşamam
sağlımı bozdun savcılığa gidip delillerle suç duyurunda buluncam
die yazın illaki tırsacaktır.
açdığım davanın resminide çekip atıcam diyin.tırsarsa tırsar tırsmazsa dayak istio bu bacım :)))
dayakda kar etmezse biz onu taciz edelim bütün kk :KK70:

Benim.çekindiği nokta benim babam öğrenirse. O zaman sorun olur. Hala mi beraber son der bir şey y der. Babam fevri biri. Eve elbet kâğıt gelir mahkemeden falan.. Ne bileyim. O olmasa çoktan etmiştim sikayeti
Emin değilim ama o eve kağot gelme olayını galiba belirtebiliyodun. Babana söylesen ilk. Baba böyle böyle bişey vardı ben görüşmedim etmedim kız terbiyesizim teki çıktı. Benim bi suçum yok şikayet edicektim senden çekindim haberin olsuj ben bunu savcılığa vericem desen? Yani önce zemin hazırlasan.

Ben olsam o bacaksızı çekiceğme babamın kahrını çekerim. Eğer vurur vs diye kprkuyosan allah yardımcın olsun belki de asabiliğinden çekiniyosun sen bilirsin. Ama velet biliyosa da azıtıyo olabilir.

Ay hakikaten bisey daha yazsın bakiim kesin yazacam bunu :-)
Dava deyince sustu. Korktu galiba okudu ama yazmadı .
Aksi durumda sanırım geri püskürme yoluna gidip bi güzel cirkeflesecegim :-)
O sussa da bisey yapmazsan bi sure sonra tekrar baslar dedigini yapmadi asilsizmis diye. Bence sen dediklerimizin hepsini yap. Parcala behcettt :KK70: :KK70:

Evet çok haklisin .. Babam o konu tamamen kapandı biliyor uzun zamandır şimdi tekrar su yüzüne çıkarmanın bir mantığı yok gibi. Ama yok cok israr ederse de onu zorlamam... Şimdilik.bir şey yazmadı korktu galiba dava ederim deyince okudu yazmiyor.
Emin değilim ama o eve kağot gelme olayını galiba belirtebiliyodun. Babana söylesen ilk. Baba böyle böyle bişey vardı ben görüşmedim etmedim kız terbiyesizim teki çıktı. Benim bi suçum yok şikayet edicektim senden çekindim haberin olsuj ben bunu savcılığa vericem desen? Yani önce zemin hazırlasan.

Ben olsam o bacaksızı çekiceğme babamın kahrını çekerim. Eğer vurur vs diye kprkuyosan allah yardımcın olsun belki de asabiliğinden çekiniyosun sen bilirsin. Ama velet biliyosa da azıtıyo olabilir.

X