Tehdit

Telefon donuyor kızlar yazamiyorum.
Şöyle aciklayayim eski erkek arkadasimin beni aldattığı kız bu. Ben ayrıldım o malum kişi de bundan ayrılınca bu bunu yedirememis senin yüzünden aramızdan bozuldu diye bana sardı.
Ve artık gitgide Çirkinleşti.
Ben o kişiyle o olaydan sonra hiç konusmamisken sen mahvettin hayatımı senin agzina. S.cicam turu yorumlar yapıyor.
Hatta attığı bir kaç mesaj hala kâğıtlı telefonumda.
Ben Hayatımdan çik dedikce çıldırdı bu.
Yazmasam da yazıyor. Bir ara hiç umursamiyor gibi yazmadım haftalarca kufurleri daha Çirkinleşti .
sen bir ailesiyle konus o kizda afedersin ram bir erkek delisiymis

Ağzına bile mıçar.
ne duruyorsun helva yapsana şarkısını söylememe gerek yok dimi..
ceylin hatun ceylin hatun
nenen var mı var var
çenesi var mı ohoooo
ne duruyorsun kıza salsana :KK70::KK70:
senlik bir durum yokmuş ayrılmışsın gitmiş adamla alakan yok her türlü kanıtlarsın aç telefonu hiç alakam olmadığı halde kızın bana sarıyor de..
tee zamanında ayrıldım bitti benden sonra o çocukla çıkmış haberim bile yokken senin yüzünden diyip küfürler etmeye başladı yakışıyor muı senin kızına bunlar de..
mesajlarını yollayayım mı cevap bile yazmıyorum ama devam etmekte ısrarlıysa yarın sabah karakola gidiyorum nasılsa reşit hakkında işlem başlayacak de..

Oyle yaptım bir sure de ama yok . kızda ki ne biçim bir inat anlam veremedim vallahi
Her hafta farklı bir face acıyor. Farklı bir isimden mesaj atıyor..
Tatlm bnce hic cvp verme iyice kudursun sinirden bir sonraki asamasinda ne yapacagni düşünürsün bnce suan yapman gerekn bsy yok gibi.
Ha asiri rahatszlk duyuyosan ailesine konuyu acabilrsn tekrari yasandgnda hukuksal yollara basvuracagnida bildr derim
Bence hiç cevap vermemeliydiniz.
Uğraşır uğraşır susardı.
Şimdi cevap verince önemsendiğini düşünüp daha da çığrından çıkar.
Ailesiyle konuşunca hallolur mu mevzu düşük ihtimal.
Size ulaşmasına müsade etmeyin.
Ama abartırsa şikayet edin 19 yaşında koskoca kız, haddini bilsin.

Şöyle aciklayayim eski erkek arkadasimin beni aldattığı kız bu. Ben ayrıldım o malum kişi de bundan ayrılınca bu bunu yedirememis senin yüzünden aramızdan bozuldu diye bana sardı.
Ben o kişiyle o olaydan sonra hiç konusmamisken sen mahvettin hayatımı senin agzina. S.cicam turu yorumlar yapıyor.
Yazmasam da yazıyor. Bir ara hiç umursamiyor gibi yazmadım haftalarca kufurleri daha Çirkinleşti .
Ohooo hey maşallah 19 yaşında ikinci kadın olmayı becermiş, ne küçüğü be? Karakteri berbat bir kere. Esas senin onun ağzına etmen gerekiyor şu durumda. İlişkinin bitmesine o sebep olmuş neticede. Neyin şişkinliği bu bir türlü inmemiş?
Git anasına söyle, böyle böyle hem sevgili de deme, sözlümle kırıştırdı evliliğe giden yolumu bozdu. Şimdi de küfrediyor, durmazsa şikayet edeceğim de. Anası da korkar kızının böyle bir olayla adının çıkmasına. Bu evlilik meselesini falan da daha etkili olsun diye uydur bence. Eğer tabi sakıncası olmazsa senin için.

Evlerini öğrenmiştim zamanında kızlar annesinin numarası yokta kendinin var.
Şeytan diyor ki facedrki su ayıplı sayfalara ver numarasını.

Yemin ederim gerizekaliymis bu kiz. Hayir yani sen cocuktan ayrilmissin aldatildigini ogrenince. Napcakmissin acaba devam mi edicekmissin o zaman kizin iliskisi daha iyi mi olucakmis. Sanki adama sen dedin o kizdan ayril diye, sanki kizla ayrildiktan sonra sen o adamla yeniden sevgili oldun. Valla bu kizi alip sopaliycaksin. Ben olsam elimdeki mesajlarla annesine gider herseyi anlatirim. Ustune sikayetimi de eder hakaret davasi acarim. Bu ergeni baska turlu susturamazsin

Demi ?
Hadsiz tam. Bana ne yazmış sen bebek gibi safsin salaksin dünyadan haberin yok senin bizim hayatımızda yoksun. Güya hala beraberiz demek istiyor hayatımızda diyerek
Ohooo hey maşallah 19 yaşında ikinci kadın olmayı becermiş, ne küçüğü be? Karakteri berbat bir kere. Esas senin onun ağzına etmen gerekiyor şu durumda. İlişkinin bitmesine o sebep olmuş neticede. Neyin şişkinliği bu bir türlü inmemiş?
Git anasına söyle, böyle böyle hem sevgili de deme, sözlümle kırıştırdı evliliğe giden yolumu bozdu. Şimdi de küfrediyor, durmazsa şikayet edeceğim de. Anası da korkar kızının böyle bir olayla adının çıkmasına. Bu evlilik meselesini falan da daha etkili olsun diye uydur bence. Eğer tabi sakıncası olmazsa senin için.

Kesinlikle . 7 senelik sevgilisini aldatan adam sana iyi mi olacaktı ?
Birde beni suçluyor sanki ben sonradan çıkmışim gibi..
Cildiracagim vallahi
Yemin ederim gerizekaliymis bu kiz. Hayir yani sen cocuktan ayrilmissin aldatildigini ogrenince. Napcakmissin acaba devam mi edicekmissin o zaman kizin iliskisi daha iyi mi olucakmis. Sanki adama sen dedin o kizdan ayril diye, sanki kizla ayrildiktan sonra sen o adamla yeniden sevgili oldun. Valla bu kizi alip sopaliycaksin. Ben olsam elimdeki mesajlarla annesine gider herseyi anlatirim. Ustune sikayetimi de eder hakaret davasi acarim. Bu ergeni baska turlu susturamazsin

Hatanın tamami onda. Kötü sözde söylemedim ben bu ayseye.
Ama kızda nasıl bir yuzsuzluk var bilmiyorum. Ağzımı bozacagim gibi geliyor ..
Ağzını falan bozma bu sefer sen kötü şeyler yazarsan seni gidip şikayet ederse haksız duruma dusersin.Bence git sen şikayet et.Ailesine söylersen inkar falan edebilir.

X