Tehdit ettim ve başıma neler geldi:(

Yok artık adam anasının eteğinden ayrılamamış ve bunu da resmen senin gözüne sokmuş ama sen hala onunla beraber mi olmak istiyorsun Bu da yetmiyor bende her türlü şey avr deyip (blöf bile olsa) kendine bağlamaya mı çalışıyorsun İkinizde normal değilsiniz

Sinir katsayim tavan yapti inanin.adam adam degil demiycem cunku karakteri yapisi neyse e basindan soylemis ne guzel bravo kendini saklamamis
Ancak sizin icin ayni seyi soyleyemem bu ne saflik yaaaa opustunuz diye 1 haftada asik oldugunuz bu adama yapismissiniz resmen .birak gitsin kuzum hayatina yazik etme
Birde spylemeden edemiycem 2 senedur tovbelusiniz buyu cazi isinede oncesinde sevgililierinize yaparmiydiniz ????? Valla cok merak ettim yaaaa sprumu cevaplarsan sevinirim

Ana kuzusuyla hayat gecer mi allah aşkına ya?
En nefret ettiğim erkek tipidir ana kuzusu erkek. Sanki anasını alıcak koynuna.
Tövbe tövbe!

Henüz bir bağınız yok, bir emek yok, ayrılmamak için sebep nedir?

korkunç...anası iyi yıkamış beynini.eminim 3 yaşından beri bunun için çabalıyordur

2 güne neler sığmış hayret ettim ilk gün konuşulmuş sevgili olunup öpüşülmüş evliliğe karar verilmiş 2. gün annem diyen ana kuzusu bir adam oldugu çıkmış büyüler havada uçmuş konu sahibi ayrılamazmış ne kadar hızlı yaşıyosunuz hayatı 2 günde doğru dürüst tanımadığınız bir adamla hemen evlilik konuşup bide kavga ediyosunuz dizilerde bile yok bu hız bence biraz sakin yaşamaya başlayın ilişkileri

Ayrica otuz yasinda dul kadinla evli gibi yasiyor ve annesi sabahlara kadar ağlıyor? Dullarda hep bu tipleri bekliyordu zaten. Sanko lanetli birinden bahsedilir gibi otiz yaşında dul. Isi gucu yok bu bosanmis bayanlar bu tiplerle mi ugrasacak??

boşuna dememişler kız aklı kuş aklı diye öpüştüm diye ayrılamamam diye bahane arıyor hey Allahım

ne buluyorsunuz bu adamlarda.
kusura bakmayın ama biriniz bok öteki kaka..
Adam adam değil bir kere bu eksin de o en öyle büyü müyü işleri?
Ne biçim insansınız siz yahu, bu ansıl bir karaktersizlik.
Beşeri ilişkilerde başarılı olamayınca yada hayatın herhangi bir alanında isteklerinize erişemediniz diye hemen bu yola mı başvuruyorsunuz.
işin dini boyutunu girmiyorum bile.
Sizin de o adamında kişilikleri oturmamış.

Son düzenleme:
Böyle saçma bir ilişki görmedim.
Adam seni annesine köle alıyor farkında değil misin ?
Yani adam seni 'alıyor' bir de aldığı gibi de bırakma hakkı var
Allah akıl fikir versin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…