- 20 Kasım 2019
- 3.783
- 4.990
-
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Böyle bir şey yaparsa suçlu olurdu. Meslek etiği ve mesleğinin getirdiği bir takım zorunluluklar var vicdan boyutu ayrı tabikii.İlk yapmanız gereken çocuğun annesiyle konuşmanızdı. Çünkü yakın aileden biri değilmiş, çocuğa belli etmeden annesine durumu haber verseydiniz olaylar bu boyuta gelmezdi. Direk olayı polise intikal ettirmişsiniz. Hatalısınız demiyorum yanlış anlamayın ancak çok hassas bir konu ve birden ortalık yangın yerine dönmüş. Allah hiç bir çocuğa böyle bir zorluk yaşatmasın ama böyle bir olayda her hareketin düşünülerek atılması gerek.
Eğer fake ise gercekten çok sıkıldım artim bu zaman harcayan aptal konulardanEki Görüntüle 2938511 bu arkadaşın psikolojik danışman olmadığını söyledim değil mi? Hiçbir meslektaşımın böyle yapmayacağını yordamın bu olmadığını söyledim değil mi? 2021 yılında Türkçe öğretmeni olarak atandığını iddia eden mesajını ekliyorum. Ki bence o bile şaibeli. Baştan sona saçma sapan bir fake hesap.
Okul müdürüne danışmadan kendi kafanıza göre mi direkt götürdünüz polise ? Polise koşmak yerine bence önce aileyle konuşmalıydınız tepkilerini ölçmeliydiniz haberleri olup olmadığını anlamak için. Aile büyük ihtimalle herkesin duymasından korktukları için sizi tehdit ediyorlar. Doğuda çalışıyorsunuz bunu düşünmeniz gerekirdi. Namus davaları sürüp giden çok aile tanıyorum bende. Hem bir doğulu olarak hemde doğuda çalıştığımdan çok iyi bilirim. Yanlış yaptınız diyemem ama keşke daha temkinli davransaydınız. Tehdit edildiğinizi hem okuldaki çalışanlara hemde polise bildirin. Mümkünse tayininizi isteyin. Rabbim yardımcınız olsunDoğuda bir okula rehber öğretmen olarak atandım. Okul çok karışık neredeyse her öğrencide büyük bir problem var. Maddeden intihar girişimine boşanma şiddet vsye kadar. Bazen günde 7 8 görüşme yaptığım oluyor. Dün De bir öğrencim cinsel istismara uğradığını belirtti. Acilen tutanak tutup çocuk polisini aradım. Aile içerisinden ama her zaman yüzyüze gelemediği biri tarafından sadece dokunsal boyutta. Üzerinden uzun bir zaman geçmesine rağmen hala olayın etkisindeydi çocuğumuz. Çocuk polisiyle birlikte şubeye gittim ilk ifadede beraber bulunduk. O arada anne baba merak eder panık olup okula falan gider diye düşünerek aileye haber verilmesini istedim bana ara dediler boşluğums geldi aradım. Olayı ben aktarmadım şubeye geldiğinde babası beni görünce bizi rezil ettin diyerek üzerğme yürüdü. Telefonumu öğrendikleri için akşam saatlerine kadar telefon susmadı. Annesi bu kız ölecek sorumlusu sensin diyerek beni tehdit ederek ailesinde savcılar hakimler varmış bağırarak konuştu. Şu sn korkudan okula gidemiyorum. Ben yapmam gerekeni yaptım yapmasaydım vicdanın el vermezdi ve xsten bildirmezsen hemen anında hapise bile atılabilirdim. Şu an uyuyamıyorum bu saat oldu göğsüm sıkışıyor kaç saattir ağlıyorum kıza da üzülüyorum kendim çocuğum için de korkuyorum. Büyük bir sşirrlermiş.
Yahu arkadaşım yalan yalaaan. Bir evli bir bekar. Bir Türkçe öğretmeni bir psikolojik danışman. Bir çocuklu bir tek yaşıyor. Konu sahibinin konuları baştan sona yalan.Okul müdürüne danışmadan kendi kafanıza göre mi direkt götürdünüz polise ? Polise koşmak yerine bence önce aileyle konuşmalıydınız tepkilerini ölçmeliydiniz haberleri olup olmadığını anlamak için. Aile büyük ihtimalle herkesin duymasından korktukları için sizi tehdit ediyorlar. Doğuda çalışıyorsunuz bunu düşünmeniz gerekirdi. Namus davaları sürüp giden çok aile tanıyorum bende. Hem bir doğulu olarak hemde doğuda çalıştığımdan çok iyi bilirim. Yanlış yaptınız diyemem ama keşke daha temkinli davransaydınız. Tehdit edildiğinizi hem okuldaki çalışanlara hemde polise bildirin. Mümkünse tayininizi isteyin. Rabbim yardımcınız olsun
Valla ben mesajları okumadan yazdım. Benimde pek inanasım gelmedi açıkçası.Yahu arkadaşım yalan yalaaan. Bir evli bir bekar. Bir Türkçe öğretmeni bir psikolojik danışman. Bir çocuklu bir tek yaşıyor. Konu sahibinin konuları baştan sona yalan.
Zir cahil bir aile bunu yapan adami yaşatmaya ağına ortaya cikarani yasatmiyorlar (!) Söz vicdanen yapmanız gerekeni yapmışsınız tehditler ileri boyutta okursa şikayette bulunup uzaklaştırma aldirirsinizDoğuda bir okula rehber öğretmen olarak atandım. Okul çok karışık neredeyse her öğrencide büyük bir problem var. Maddeden intihar girişimine boşanma şiddet vsye kadar. Bazen günde 7 8 görüşme yaptığım oluyor. Dün De bir öğrencim cinsel istismara uğradığını belirtti. Acilen tutanak tutup çocuk polisini aradım. Aile içerisinden ama her zaman yüzyüze gelemediği biri tarafından sadece dokunsal boyutta. Üzerinden uzun bir zaman geçmesine rağmen hala olayın etkisindeydi çocuğumuz. Çocuk polisiyle birlikte şubeye gittim ilk ifadede beraber bulunduk. O arada anne baba merak eder panık olup okula falan gider diye düşünerek aileye haber verilmesini istedim bana ara dediler boşluğums geldi aradım. Olayı ben aktarmadım şubeye geldiğinde babası beni görünce bizi rezil ettin diyerek üzerğme yürüdü. Telefonumu öğrendikleri için akşam saatlerine kadar telefon susmadı. Annesi bu kız ölecek sorumlusu sensin diyerek beni tehdit ederek ailesinde savcılar hakimler varmış bağırarak konuştu. Şu sn korkudan okula gidemiyorum. Ben yapmam gerekeni yaptım yapmasaydım vicdanın el vermezdi ve xsten bildirmezsen hemen anında hapise bile atılabilirdim. Şu an uyuyamıyorum bu saat oldu göğsüm sıkışıyor kaç saattir ağlıyorum kıza da üzülüyorum kendim çocuğum için de korkuyorum. Büyük bir sşirrlermiş.
Once cocugu dusunmek zorundaHer dogru her yerde geçerli olmaz. Basmakalip sekilde hareket edemezsiniz hayatta. Geçiş üstünlüğüm var diye yaya şeridinde araba gelirken atliyor musunuz yola? Önce tabiki kendinizi düşünmek zorundasınız. Bulundugunuz konumda fazla dejenere olmus sinirleriniz bence. Cocugun ailesiyle konusmadan direkt hukuki işlem başlatmaniz hic mantikli gelmedi bana. Aileyle konussaydiniz nasil bi yapıları var onu da görürdünüz hem. Bu durumun kiza ne yarari olacak onu da anlamadım. İlla bas bas yapılması gerekmiyor bir takim seylerin. Bazen sinsi ilerlemek daha yapıcı sonuclar getirir.
Diğer arkadaşlar bu yalancı kişinin daha önceki mesajlarını ortaya çıkarmışlar baştan sona senaryo yazmış.İntihar olayını da sonradan ekledi hikayesine.Demekki neymiş bu tarz hassas konularda konuyu yazanı iyi araştırmak gerekiyomuşama sizin sanırım gözden kaçırdığınız bir yorum var önceki sayfalarda bu kız taciz yüzünden intihar girişiminde bulunmuş ve annesi kadıncağız üstünü örtmüş bu olayında.
Ne 3 maymunu yaa bi yazdıklarımı okuyun her mesajımı beğenmedim diye işaretliyosunuz bi okuyun önce.Ayrıca konu sahibinin yalancı olduğu ortaya çıktı çocuğun intiharını filan ekledi sonradan konuya.Böyle bir şey yaparsa suçlu olurdu. Meslek etiği ve mesleğinin getirdiği bir takım zorunluluklar var vicdan boyutu ayrı tabikii.
Ayrıca annesi ne alaka ? Alemsiniz gerçekten. Neler oluyor görmüyor musunuz haberleri belki anneside bu kötülüğe ortaktı kurda kuzuyu mu teslim etseydi konu sahibi.
Böyle sizin gibi 3 maymunu oynamayı reva görenler arttıkça kimse kimseye yardım edemez olacak.
A yine mi ya heheh ben yedim bu defaYahu arkadaşım yalan yalaaan. Bir evli bir bekar. Bir Türkçe öğretmeni bir psikolojik danışman. Bir çocuklu bir tek yaşıyor. Konu sahibinin konuları baştan sona yalan.
Eki Görüntüle 2938525 Eki Görüntüle 2938524 Bu şahıs hasta. 2020 Kasım’da bekar doğuda atanıp tek basına yaşayacak biri. 2021 Ocakta evli çocuklu biri. Başka bir konuda da eşimin işi dolayısıyla doğuya gideceğiz demiş. Türkçe öğretmeni bir anda psikolojik danışman oluyor. Her şeyiyle yalan. Bir de güya ücretsiz izine ayrılmış. Hani sen Şubatta zaten yeni atanmıştın? 1 yıl dolmadan ücretsiz izine ayrılman mümkün değil. Hani sen tek yaşayacaktın ne ara 20 aylık kızın oldu? Korkunçsun.
Eee 20 aylık kızı için ücretsiz izine ayrılmış güya şubatta. Kasımda da önümüzdeki aylarda atanacağım demiş Şubatta da 20 aylık kızım için ücretsiz izindeyim demiş. Öğretmenler 1 yıllık fiili görevi doldurmadan ücretsiz izine ayrılamıyorlar. Hani nasıl ayrılmış ücretsiz izine. Ayrıca ‘eşimin görevi dolayısıyla doğuya tasınacağız’ da diyor şahıs. Ne ara eşi batıda kendisi doğuda. Siz şimdi bu şahısa inanıyor musun gerçekten
Aileye haber verilmez. Prosedür böyle değil. Öğrendiği an vakit kaybetmeden emniyet güçlerine haber vermesi gerekir.Okul müdürüne danışmadan kendi kafanıza göre mi direkt götürdünüz polise ? Polise koşmak yerine bence önce aileyle konuşmalıydınız tepkilerini ölçmeliydiniz haberleri olup olmadığını anlamak için. Aile büyük ihtimalle herkesin duymasından korktukları için sizi tehdit ediyorlar. Doğuda çalışıyorsunuz bunu düşünmeniz gerekirdi. Namus davaları sürüp giden çok aile tanıyorum bende. Hem bir doğulu olarak hemde doğuda çalıştığımdan çok iyi bilirim. Yanlış yaptınız diyemem ama keşke daha temkinli davransaydınız. Tehdit edildiğinizi hem okuldaki çalışanlara hemde polise bildirin. Mümkünse tayininizi isteyin. Rabbim yardımcınız olsun
Eee 20 aylık kızı için ücretsiz izine ayrılmış güya şubatta. Kasımda da önümüzdeki aylarda atanacağım demiş Şubatta da 20 aylık kızım için ücretsiz izindeyim demiş. Öğretmenler 1 yıllık fiili görevi doldurmadan ücretsiz izine ayrılamıyorlar. Hani nasıl ayrılmış ücretsiz izine. Ayrıca ‘eşimin görevi dolayısıyla doğuya tasınacağız’ da diyor şahıs. Ne ara eşi batıda kendisi doğuda. Siz şimdi bu şahısa inanıyor musun gerçektenhani
tek kalacaktı? Ekliyorum bakın mesajını. Alıntıladığım yere
Tacizi birinci derece aile üyelerinden görmüyor bu çocuk tabiki önce anne ve babasına haber verecek. Dediğiniz şey birinci derece aile üyelerinden görülürse olabilir ancak. Okul müdürü olsa yine anlayacağım. Ama kendi kafasına göre yapmış herşeyi. Anne ve babasına haber verip onlarla birlikte hareket etmek zorunda. Zaten arkadaşın anlattıkları yalan belli.Aileye haber verilmez. Prosedür böyle değil. Öğrendiği an vakit kaybetmeden emniyet güçlerine haber vermesi gerekir.