Tehdit ediliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bir şey yaparsa suçlu olurdu. Meslek etiği ve mesleğinin getirdiği bir takım zorunluluklar var vicdan boyutu ayrı tabikii.
Ayrıca annesi ne alaka ? Alemsiniz gerçekten. Neler oluyor görmüyor musunuz haberleri belki anneside bu kötülüğe ortaktı kurda kuzuyu mu teslim etseydi konu sahibi.
Böyle sizin gibi 3 maymunu oynamayı reva görenler arttıkça kimse kimseye yardım edemez olacak.

Eğer fake ise gercekten çok sıkıldım artim bu zaman harcayan aptal konulardan

Bu şahıs hasta. 2020 Kasım’da bekar doğuda atanıp tek basına yaşayacak biri. 2021 Ocakta evli çocuklu biri. Başka bir konuda da eşimin işi dolayısıyla doğuya gideceğiz demiş. Türkçe öğretmeni bir anda psikolojik danışman oluyor. Her şeyiyle yalan. Bir de güya ücretsiz izine ayrılmış. Hani sen Şubatta zaten yeni atanmıştın? 1 yıl dolmadan ücretsiz izine ayrılman mümkün değil. Hani sen tek yaşayacaktın ne ara 20 aylık kızın oldu? Korkunçsun.

Okul müdürüne danışmadan kendi kafanıza göre mi direkt götürdünüz polise ? Polise koşmak yerine bence önce aileyle konuşmalıydınız tepkilerini ölçmeliydiniz haberleri olup olmadığını anlamak için. Aile büyük ihtimalle herkesin duymasından korktukları için sizi tehdit ediyorlar. Doğuda çalışıyorsunuz bunu düşünmeniz gerekirdi. Namus davaları sürüp giden çok aile tanıyorum bende. Hem bir doğulu olarak hemde doğuda çalıştığımdan çok iyi bilirim. Yanlış yaptınız diyemem ama keşke daha temkinli davransaydınız. Tehdit edildiğinizi hem okuldaki çalışanlara hemde polise bildirin. Mümkünse tayininizi isteyin. Rabbim yardımcınız olsun

Yahu arkadaşım yalan yalaaan. Bir evli bir bekar. Bir Türkçe öğretmeni bir psikolojik danışman. Bir çocuklu bir tek yaşıyor. Konu sahibinin konuları baştan sona yalan.

Yahu arkadaşım yalan yalaaan. Bir evli bir bekar. Bir Türkçe öğretmeni bir psikolojik danışman. Bir çocuklu bir tek yaşıyor. Konu sahibinin konuları baştan sona yalan.
Valla ben mesajları okumadan yazdım. Benimde pek inanasım gelmedi açıkçası.

Zir cahil bir aile bunu yapan adami yaşatmaya ağına ortaya cikarani yasatmiyorlar (!) Söz vicdanen yapmanız gerekeni yapmışsınız tehditler ileri boyutta okursa şikayette bulunup uzaklaştırma aldirirsiniz

Eki Görüntüle 2938525 Eki Görüntüle 2938524 Bu şahıs hasta. 2020 Kasım’da bekar doğuda atanıp tek basına yaşayacak biri. 2021 Ocakta evli çocuklu biri. Başka bir konuda da eşimin işi dolayısıyla doğuya gideceğiz demiş. Türkçe öğretmeni bir anda psikolojik danışman oluyor. Her şeyiyle yalan. Bir de güya ücretsiz izine ayrılmış. Hani sen Şubatta zaten yeni atanmıştın? 1 yıl dolmadan ücretsiz izine ayrılman mümkün değil. Hani sen tek yaşayacaktın ne ara 20 aylık kızın oldu? Korkunçsun.

Ayyy inanamıyorum dünden beri bu yalancı insanın olaya davranıs seklinin tutarsız ve yanlışlığına karşı mücadele ediyorum eminim intihar olayını da sonradan hikayeye ekledi.Pesssss!!

Once cocugu dusunmek zorunda

ama sizin sanırım gözden kaçırdığınız bir yorum var önceki sayfalarda bu kız taciz yüzünden intihar girişiminde bulunmuş ve annesi kadıncağız üstünü örtmüş bu olayında.
Diğer arkadaşlar bu yalancı kişinin daha önceki mesajlarını ortaya çıkarmışlar baştan sona senaryo yazmış.İntihar olayını da sonradan ekledi hikayesine.Demekki neymiş bu tarz hassas konularda konuyu yazanı iyi araştırmak gerekiyomuş

Ne 3 maymunu yaa bi yazdıklarımı okuyun her mesajımı beğenmedim diye işaretliyosunuz bi okuyun önce.Ayrıca konu sahibinin yalancı olduğu ortaya çıktı çocuğun intiharını filan ekledi sonradan konuya.

türkçe öğretmeni rehberlik olayı konusunda haklısınız da baktım şimdi konularına eşi batıda kalacakmış doğuya kendisi tek gitmiş o yüzden öyle yazmış sanırım tek başıma yaşayacağım diye yoksa bekarım yazmamış. başka konusu var hatta eşim burda kalacak ne yer ne içer diye

Eee 20 aylık kızı için ücretsiz izine ayrılmış güya şubatta. Kasımda da önümüzdeki aylarda atanacağım demiş Şubatta da 20 aylık kızım için ücretsiz izindeyim demiş. Öğretmenler 1 yıllık fiili görevi doldurmadan ücretsiz izine ayrılamıyorlar. Hani nasıl ayrılmış ücretsiz izine. Ayrıca ‘eşimin görevi dolayısıyla doğuya tasınacağız’ da diyor şahıs. Ne ara eşi batıda kendisi doğuda. Siz şimdi bu şahısa inanıyor musun gerçekten hani

tek kalacaktı? Ekliyorum bakın mesajını. Alıntıladığım yere

Güya arkadaş 3 yılı dolmadan bir de eş durumu yapmış. arkadaşlar 2016’dan sonra atanan öğretmenler 3 yıl dolmadan eş durumu tayin isteyemiyor bakın şahıs sürekli karar değiştiriyor. Şuna inanıp yorum yapmayın. Kafasına göre hayaller kurup uyduruyor sürekli. Bari biraz bilgisi olsa da konularda tutarlı olsa.

Aileye haber verilmez. Prosedür böyle değil. Öğrendiği an vakit kaybetmeden emniyet güçlerine haber vermesi gerekir.

baktım şimdi daha detaylı.
zaten doğudalarmış yazdığına göre ve türkçe öğretmeni olarak batıya atanmış. ama bu konu doğuda geçiyor sanırım eş kişisi aç kalmasın diye gitmemiş batıya bırakıpta doğuda kalmış.
siz prosedürü biliyorsunuz diyelim gitmedi atandığı yere o zaman olduğu yerde ücretli rehberlik öğretmenliği yapabiliyor mu?
bu oluyorsa böyle olmuş olabilir.

Aileye haber verilmez. Prosedür böyle değil. Öğrendiği an vakit kaybetmeden emniyet güçlerine haber vermesi gerekir.
Tacizi birinci derece aile üyelerinden görmüyor bu çocuk tabiki önce anne ve babasına haber verecek. Dediğiniz şey birinci derece aile üyelerinden görülürse olabilir ancak. Okul müdürü olsa yine anlayacağım. Ama kendi kafasına göre yapmış herşeyi. Anne ve babasına haber verip onlarla birlikte hareket etmek zorunda. Zaten arkadaşın anlattıkları yalan belli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…