Tehdit ediliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun bu durumu polise anlattınız mı peki

Sizden alıntı yapmışım ama ben size sormamıştım
Kazen sizde bir şey sormak istiyorum bazı insanlar sanki bile isteye kurumları- kuruluşları ya da bir bölgeyi (Doğu, batı farketmiyor) karalamak amacıyla konu açıyor gibi geliyor bana. Ve ben bunda art niyet görüyorum. Bu tarz şahısları cimere şikayet ettiğimizde bir sonuç alabiliyor muyuz?

Her dogru her yerde yapilmaz. Anlatılanlardan cocugun tecavüze degil tacize ugradigini, hayati riskinin olmadığını, duyulmasi durumunda daha baska kotu sonuclar dogacak cografyada büyüdüğünü görüyorum. Her zaman dümdük kanuna göre ilerlemezsin. Hayatta bazen inisiyatif alman gereken durumlar olur. Aile cocugu korumayi reddederse bildirmeliydi. Simdi karsidaki cocuk + kendisi + kendi cocugu + eşi tehlikede. Noluo böyle yapinca benim dusunemedigim?? karsidaki cocugun psikolojisi mi duzeliyor. Daha beter bi duruma geldi karsidaki cocugun psikolojisi su an. Taciz yetmemis gibi bi de ölümle tehdit ediliyor. Cok mu iyi olmuş. Bas bas bagrinmayi bi birakin ya. Hayatta hic tecrubesi olmayan insanlar böyle davranir ancak.

Koruma talep edin. telefon kayıtlarınızı gösterin. sizi aradıklarında kaydedin bunu da savcılığa suç duyurusuna ekleyin.
doğru olanı yapmışsınız, iyi ki o çocuğun karşısına çıktınız. Ayrıca sizie söyledikleri "bu kız ölecek sorumlusu sensin" cümlesini ayrıca ihbar edin öğrenciniz için koruma tedbiri isteyin. bunları doğrudan savcılığa suç duyurusu olarak yapın, okul silsilesini takip etmek zorunluluğunuz yok şu an. hukuki desteği mesleki derneğiniz sağlayacatır, iletişime geçin gecikmeyin.

kanuna göre ilerlemezsin ne ya eğer böyle bir durum bildirilmezse ve ortaya çıkarsa hapis cezası bile var. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın sizin başınıza gelirse onu yaparsınız o zaman . Bunun dersini gördük herkes kafasına göre karar verse kanun neden var

ayyyy şu fake garabeti

Hayat derste görülenler kadar basit degil. Sacma sapan hareketler etmeyin kendi basiniza. Basta kız için cok kotu olmus bu durum.

Belki konunun yaşandığı yerden birileri veya o aileden birileri burda denk gelip okuyup bu kişinin konuyu buralara kadar taşıdığını öğrenmesin diye şehir ve branşı bilerek değiştirerek yazmış olabilir. Haklıda olur. Ama bekarken birden evli çocuklu gibi konular açması çok garip

Doğru olanı yapmışsınız. Tersini yapsaydınız işte o zaman vicdan azabı çekmeniz lazımdı. Bundan sonra okulda kıza çok iyi göz kulak olun. Evde ne durumlar dönüyor öğrenin,kızın üstüne geliyorlardır evde. Korumanız gerekebilir.

Yasalara göre çocuk ne söylerse beyanı esastır ve derhal kolluk kuvvetlerine haber verilmesi gerekir. Ben de öğretmenim. Aynı şeyi yaşadım. Okul müdürüne haber verdim. Pedogog bana okul müdürüne dahi haber vermemeniz gerekirdi dedi. Direkt ilgili birimlere haber vermeliymişim. Tabi ben rehber öğretmen olmadığım için bilmiyordum. Bizler de tehdit edildik. Süreç uzun ve yorucu. Allah kolaylıklar versin konu sahibi.

hanımefendi yasak diyorum bildirmese bu arkadaş başına bela alırdı. tabii ki de teori ve pratik farklı bende biliyorum
Ay allah aşkına ne anlatıyorsunuz
Boşverin
Evet tamam en haklı sensin deyin
Hapse girme riski de olsa yasalara uyma diyen insana çok bile açıklamışsınız

Sence bu insanlar yani kizin ailesi konusulacak turde insanlar miymis?

Bacılar sakin olun . Burda konu sahibi face , konu olmasada yorumlara bakın arkadaş farklı farklı branşlarda farklı farklı mekanlarda farklı farklı medeni hallerde konu açmış birçok kez. Evet belki konu sahibi bunu yaşamadı orasına kendisi bir açıklama yapmadı. Güzel ülkemin bir yerlerinde bu tarz şeyler yaşanıyor. Ve psikolojik danışman olan bir arkadaş yasa numasina varana kadar TC anayasasında açık hükmü bildirmiş. Hiç kimse bilmeden polise intikal etmesi gereken bir durum olduğunu belirtti. Kendi can güvenliği için bazı arkadaşlar aileye bildir çık işin içinden deselerde burası Türkiye bu sefer niye öyle yaptın diye sorun olurdu.

Ya daha dün okudum 1.5 yasinda kizina yemedi diye yumruk atip öldürmüş babasi, her ana baba normal degil ki, dogrusu bence de yasada belirtilen neyse o, herkesi kendimiz gibi saniyoruz, namusum gitti diyip kizini vurmaya kalkacak manyak da cok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…