Tehdit ediliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle size katılıyorum

Pardon hukukçu musunuz da kesin hüküm verip hakarete varan yorumlarda bulunuyorsunuz,nesiniz yani önce kim olduğunuzu öğrenelim
Nerede hakarete varan yorumlarda bulunuyorum pardon, peki siz kimsiniz bir istismar konusunu polise intikal ettiren öğretmeni eleştirip yanlış yaptın diyorsunuz? Sizin kim olduğunuzu merak ediyorum. Kadıncağızın bir hatası varsa o da okul idaresine söylememek onun dışında şu insanlar konuşulacak insanlar mı? Biz dışarıdan yorum yapıyoruz,bu hanımefendi o insanlarla birebir temas halinde olan biri, konuşulamayacağını bildiği için polise bildirmiş olamaz mı?

Polise koruma basvurusunda bulunun en azından kapiya devriye felan verirler

Hemen şikayet et ve tayinini acil olduğu için iste . Allah böyle anne babalari bildigi gibi yapsın.
Güzel gözlu Leyla yida amcası öldürdu baba sikayetci olmadi anne zaten korkak o serefsiz cezasiz kalacak kamu davasi olmasa.

Çok çok üzülüyorum bu durumlara doguya özel de değil aslında başka başka sehirlerdede aman adimiz çıkar rezil oluruz diye kaç taciz örtuldu kaç tecavüz üstü kapatildi Allah bilir .

Ne diyeyim siz “Kadıncağızın” yanındaymış da işini çok iyi yaptığına tam inanıp ailenin de konuşulmayacak insanlar olduğuna hüküm verip kararınızı vermişsiniz.Laf söylemek ne haddimize!!!

Iste ozaman o aile cocuklarini korkutup susturabilirlerdi. Ve ögretmen o tehtitleri gene alacakti. Basim yanmasin diye kafasını kuma gömmedigi için kendisini tebrik ediyorum .

Okuduğunuzu anlamıyor musunuz yoksa dalga mı geçiyorsunuz? Kadın arayıp tehdit etmiş kadını, çocuğu öldürecekler bizim ailemizde hakim savcı var demiş. Bu kadını mı çağırıp söyleseydi kızının istismara uğradığını.
Ayrıca evet had bilmek güzel, ne haddinize.

Allah kolaylık versin .kız kardeşim de rehber öğretmen , onun okulda böyleydi. Her hafta bir kız gelip istismara uğradığını söylüyordu. Çoğu ailede durumdan haberdardı.polise bildiriyordu . O da başıma bir iş gelecek diye çok korkuyordu.
En sonunda tayin hakki olur olmaz tatin isteyip başka okula geçti. Böyle bir şansın var mı.

İnternette çok güzel bir yazı buldum:
“İstismar türleri içinde hem çocuk hem de ailesi için baş edilmesi ve kabul edilmesi en güç olanı, cinsel istismardır. Bir de buna rehber öğretmenin deneyimsizliği eklenirse, istismar ile baş etmek daha da güçleşir. Farklı şekillerde ve farklı nedenlerle yaşanan olaylara göre yaklaşım sergilenmeli.

İstismar durumunda çocuk ile bir kere görüşmek yeterli olmaz. İzlemeye alınmalı, belli aralıklarla görüşmeler yapılmalı”

İşte benim de anlatmaya çalıştığım hemen apar topar polise bildirmek yerine çocuğun mahremiyetine ve olayın gizliliğine önem vererek okulla birlikte eyleme geçilmesiydi.Neyse daha fazla kendimi yormayacağım çünkü aramızda “Hukukçu” geçinen çok arkadaş var.Arif olan anlar söylediklerimi.

Polis uyarısında sonra sustular ama tabi okul çıkışı birşey yapmayacaklarının garantisi yok.
her bölgede olabilir bu tehdit amma büyüttünüz.karakolda mahkemede ne tehditler havada uçuşuyor yüzde 99 u lafta kalıyor.hele bir bekleyin bakalım ne olacak?

Siz neden mesnetsiz görüşlerinizi ispat etmenin peşine bu kadar düştünüz de konuyu sabote ediyorsunuz anlayamadım.

“Bu işi yapan” öğretmen arkadaşlarımız, olayın sizin dediğiniz gibi çözülemeyeceğini, aksi şekilde davranmanın kanunen SUÇ olduğunu söylediler. Okuduğunuzu anlamıyor musunuz?

Konu sahibi öğretmenimiz olayı çok güzel çözmüş maşallah.Çocuğun ailesinin tepkisiyle başbaşa kalmasını sağlamış.Hani nerde olayın neticesi polise gidince çocuğa koruma mı vermişler napmışlar yazmış mı öğretmenimiz.Çocuk bu olaydan nasıl etkilenmiş okulda diğer arkadaşlarının yaklasımı nasıl olmuş sonuçlarını da anlatsın da ben de öğretmenimizi alkışlayalım.Biz burada tartışıyoruz öğretmenden ses yok.

Son düzenleme:

Artık gülesim geliyor gerçekten
Bahsettiğiniz şeyi yapmak suç hanımefendi
Niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz?

Şu anki ısrarınız eskiden karı kocayı karakolda barıştırıp eve yollayan polislere benziyor
Onlara da en doğru o geliyordu belki zamanında

telefon numarani degistir .
olayin sorusturuldugu karakola gidip amir mudur kim varsa gorusmek istedigini soyle boyle boyle arayip beni rahatsiz ediyorlar yardimci olur musunuz de . dogu oldugu icin bir telefon acip gozlerininkorkuturlar diye dusunuyorum. duruma gore sikayetcide olabilirsin .
okul muduruyle durumu gorustun mu?

Tehdit edildiğiniz için suç duyurusunda ve koruma talebinde bulunun. Çocuğuuöldüreceklerini söyledikleri için de savcıya bilgi verin.

Aynı bilgi ve belgelerle sizin ve ailenizin can güvenliği olmadığı gerekçesiyle acil tayin isteyin

Korkmakta haklısınız ama bu konularda soğukkanlılığınızı da korumaya çalışın. Korktuğunuzu belli etmeyin. Görevimi yaptım, çocuğunuzu koruyun, ona sahip çıkın, benimle ne ilgisi var, gidin o sapıkla uğraşın. Haddinizi bilin yoksa sizleri de şikayet ederim deyip kapatın telefonları

Olayın etkisiyle cehalet de birleşmiş, şirretlik yapıyorlar size. Böyle bir durumda durumu bildirene bir zarar verdiklerini duymadım, cesaret edeceklerini sanmıyorum. Ama kara cahil olduklarından korkuttuklarını anlayınca kendilerini daha haklı bulup gaza gelip daha ileri gider bu türler. Dik durun.

Siz tüm şikayetlerinizi yapıp telefon numaranızı da değiştirin. Allah yardımcınız olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…