Tehdit ediliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görev yaptığınız ilçede Kaymakam ile görüşün. Anlatın durumu. Zaten kaymakamlığa bilgi notu verilmiştir emniyet tarafından. Olay sıcakken görüşün ki unutulmayın.
Anadolu ve Doğu’da Allah’tan sonra Kaymakam gelir.
Çözülür probleminiz.

Birkaç hafta önce benzer bir durum benimde başıma geldi. Bende çocukla birlikte çocuk büroya gittim ama aile ile hiç irtibata geçmedim. Onlarda geleceği zamanda karakoldan ayrıldım. Malesef istirmacı baba. Ancak suçun işlevi somut düzeyde olmadığı için baba serbest bırakılmış benden sonra. Ertesi gün hafta sonuydu. Baba sınıf öğretmenini, müdürü arayıp bana tehditler savurmuş. Ben pazartesi öğreniyorum. Hemen müdür polisi aramış. Polis devreye girmiş. Pazartesi olunca bana anlattılar. Gelir diye tedirgin oldum ama gelen giden olmadı.
Sizde hemen tehdit aldığınız için hemen suç duyurusunda bulunun ve koruma talebi isteyin. Güvenlik sebebiyle görev yeri değişikliği isteyebilirsiniz

Konu yalan olabilir de Yani bu neyin ısrarı bir anlasam..Konu doğru olsa düşünün konu sahibi diyor ki, kız daha önce intihar girişimin de bulunmuş, baba eski konuyu niye açıyorsun diye kızıyor..yani herkes zaten biliyor..Önce aile öğrensinde tekrar kıza basıp yapıp üstünü mü kapatsın..vallahi anlayamadım ya sizi..Abisi tarafından taciz edilen öğrencimiz durumu ilk en büyük abisine anlatmış, o da, tacizci abiyi sen sapıkmısın diye dövmüş ve olay kapanmış..Allahtan idarecimiz olayı öğrendiği gibi yetkililere haber vermiş..Her aile sandıgınız minnoş ailellerden değil..Ama bu durumda idareye haber verilir tabi bence de..

Birşeyin ısrarı değil. Ben mesajları okumadığımı dile getirdim konu sahibinin mesajlarını okudunuz keşke benimkine de bir göz atsaydınız. Gerçek anne baba olan biri böyle bir konunun üstünü zaten asla kapatmaz. Aileyle görüştükten sonra aile konuyu kapatıyor olsaydı ben bunu onlarda sezmiş olsaydım yine gider okul müdürüne danıştıktan sonra polise şikayette bulunurdum öğrenci ile. Zaten mesajımda ailenin tepkisi bilgisinin olup olmadığını anlamanız için onlarla konuşmalıydınız demiştim.

Sherlock Holmes’ çuluk oynardınız yani, eğlenceli olabilir tabi..

Eski hesabınızın şifresini mi unuttunuz?

Ücretli öğretmen yapmazlar Türkçe öğretmenini. Kaldı ki ‘ücretli rehber öğretmen’ diye bir şey yok. Sınıf öğretmeni vs gibi alanlarda ücretli öğretmen alınıyor. Hala inanmaya çalışıyorsunuz yahu yalan söylüyor bi de bakandım atandım diyor konusunda. Neden doğru bulmaya çalışıyorsunuz anlamadım

niye bu kadar gerginsiniz ?
fikir alışverişi yapmaya çalışmıştım sizinle gereksiz bir girişim olmuş pardon.

Bunu da yanlış biliyorsunuz, eşlerin ikisi de sözleşmeli ise doğuda kalmak/doğuya gitmek şartıyla ister.
23 tane il vardır, Iğdır, Hakkari gibi, buralara tayin isteyen kişinin kaç yıldır x yerinde görev yaptığına da bakılmaz.
Kendinizce bilgi veriyorsunuz ama ikidir verdiğiniz bilgiler eksik/yanlış.

Öğretmenlerin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin “Özür durumuna bağlı yer değiştirmeler” başlıklı 35. maddesi 3. fıkrasındaki; “ Özür durumuna bağlı yer değiştirme isteğinde bulunanlardan öğretmenlikte ve Devlet memurluğunda adaylıklarının kaldırılmış olması şartı aranır. Aday öğretmenlerin yer değiştirme istekleri değerlendirmeye alınmaz.” Yani 1 yılınız dolmadan aday memur iseniz doğudaki eşinizin yanına dahi gidemezsiniz. 1 yıl şartı aranır. Ocakta atanmış hanımefendi 2021 Ocak. Ancak 2022 Şubat özür atamalarında doğudaki eşin yanına gidebilir. Saygılar.

1 yıl olayını bilemem, sizin mesajınızda 3 yılı dolmadan eş durumu yapmış, bunu yapamaz yazıyordu, ona yönelik olarak yazdım. 3 yıl dolmadan belirli şartlarda tayin yapılmaktadır.

Arkadaşlar burda birbirimize girdik ama şaibeli bir şekilde konu açan konu sahibi ortada yok.Kıs kıs gülüp konuya yorum yazanlarla dalga geçtiğine eminim öyle olmasa durumu açıklayıcı bir şeyler yazardı

olay ne ya bana da anlatın konu gercek mı degılmıs
ınsallah degıldır

meslektaşız. siz doğru olanı yapmışsınız bence polise haber verin koruma tedbiri falan aldırın numaranızı değiştirin hatta bu olayı sosyal medyada da yayın. Allah yardımcınız olsun

size bir konuda danışmak için mesaj atmak istedim ama olmadı. siz bana ulaşabilir misiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…