Peçete pamuk vs birşey tıka kulağına
Ya da sen dışa gir Kv de oğlunu gezdirsin hatta düğüne götürsün yakınsa
O arada uyur belki ya da huzursuzluğu sen duymaz gerilmezsin
Sağlıkla kucağına al bebeği
Gelen ses normalde tv izlerken bulunduğum odadaki kadar desem :) peçete-pamuk deneyeyim yine de..
Oğlum bu kadar gürültülü bir kalabalıktan pek ha etmez maalesef. Huysuzlıguna huysuzluk kaymaktan başka bir işe yaramaz sanırım...
Pamuga varsa vazelin yoksa bol krem surun kulaklarinizi oyle tikayin.vazelinlisini esim horlayinca kullaniyorum. 10 numara 5 yildiz.Gelen ses normalde tv izlerken bulunduğum odadaki kadar desem :) peçete-pamuk deneyeyim yine de..
Oğlum bu kadar gürültülü bir kalabalıktan pek ha etmez maalesef. Huysuzlıguna huysuzluk kaymaktan başka bir işe yaramaz sanırım...
Hiç güleceğim yoktu Rabbim sşze hayırlı dogumlar nasip eylesin tedirgin olmayın sonuçta hareket ediyor ve son günlerde anne karnı dar geldiği için hareketi kısıtlanıyor gayet normal yani ve gece olmuş bebişiniz uyuyordur.Duş aldım, sakin bir müzik açmayı denedim ama arkada 'kaynanamın adını kuyruklu yılan koydum' diye bağıran bir adam var...
İstanbul un Trakya ya yakın kısmı burası, şu anda yandan Halime'm yandan başladı :) oğlan sakinleşince benim de gülesim geliyor artık, kalkıp oynamaya başlarım artık :))Hiç güleceğim yoktu Rabbim sşze hayırlı dogumlar nasip eylesin tedirgin olmayın sonuçta hareket ediyor ve son günlerde anne karnı dar geldiği için hareketi kısıtlanıyor gayet normal yani ve gece olmuş bebişiniz uyuyordur.
Oh böyle yapın tabi at bir iki göbecik rahatlarsınız belki biraz.İstanbul un Trakya ya yakın kısmı burası, şu anda yandan Halime'm yandan başladı :) oğlan sakinleşince benim de gülesim geliyor artık, kalkıp oynamaya başlarım artık :))
Estağfirullah:)Bittimi düğün işi??
Gülümseyerek okudum vallahi, helal edin
İstanbul un Trakya ya yakın kısmı burası, şu anda yandan Halime'm yandan başladı :) oğlan sakinleşince benim de gülesim geliyor artık, kalkıp oynamaya başlarım artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?