• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tedirginlik, Doğum, düğün

3nity

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
14.625
62.312
598
başlık karmakarışık farkındayım...
Aslan-cadı-dolap gibi bir şey olmuş.
Bende karmakarışığım..
şimdi 39. Haftadayım, pazartesi sezaryen için gün alındı.
Bu akşam eşim ne zamandır organize ettiği bir yemekte bulunmak zorunda.
Ben de kayınvalidemler ve oğlum ile yazlık evimizdeyim...
Hastaneye yarım saat mesafe.
Keyfim yerinde, eşimin ailesi ile iyiyizdir, sağolsunlar son haftamda oğlumla da güzel vakit geçiriyorlar..
Hamilelik son 3 ayı özellikle de son 3 haftadır dayanılmaz ağrılar çekiyorum.
İlki o kadar rahattı ki bende şaşkınım...
Biraz tedirginlik var anlayacağınız. Normalde evhamlı biri değilim ama yaptım bir kere...
Bu akşam üstünden beri bebeğin hareketliliği epey azaldı.
Normalinde çok çok hareketli olduğu için garip geliyor şu an.
Ve nedense tedirginim. Doktorum bir kaç saat daha beklememi eğer hala azsa hastaneye gelmemi söyledi.
Eşim de o zamana dönmüş olur ama şu an yanımda olmasını çok çok isterdim...
Ve her şey üst üste gelecek ya olduğumuz yer müstakil evlerin olduğu, İstanbul da yazlık bir muhit. Bir köyün çevresinde kurulu.
Ve köy meydanında düğün var...
Davul-zurna dan artık gına geldi.
Oğlum uyumalı ama uyuyamıyor.
Normalde amaaaaannnn ne olacak bir geceden derken şu an gerginliğime gerginlik ekliyor...

Bir kaç saat sadece sakinleşmeye ihtiyacım var... ve ne yapacağımı bilmez haldeyim.
Duş aldım, sakin bir müzik açmayı denedim ama arkada 'kaynanamın adını kuyruklu yılan koydum' diye bağıran bir adam var...
Bir yandan oğlumun huysuz ağlaması...
Akıl verin nolur... bu şartlar altında nasıl biraz sakin kalabilirim...

Yazlık ev olunca kulaklık Yok maalesef. İlk aklıma gelen buydu :)

Peçete pamuk vs birşey tıka kulağına

Ya da sen dışa gir Kv de oğlunu gezdirsin hatta düğüne götürsün yakınsa

O arada uyur belki ya da huzursuzluğu sen duymaz gerilmezsin

Sağlıkla kucağına al bebeği

Peçete pamuk vs birşey tıka kulağına

Ya da sen dışa gir Kv de oğlunu gezdirsin hatta düğüne götürsün yakınsa

O arada uyur belki ya da huzursuzluğu sen duymaz gerilmezsin

Sağlıkla kucağına al bebeği

Gelen ses normalde tv izlerken bulunduğum odadaki kadar desem :) peçete-pamuk deneyeyim yine de..
Oğlum bu kadar gürültülü bir kalabalıktan pek ha etmez maalesef. Huysuzlıguna huysuzluk kaymaktan başka bir işe yaramaz sanırım...

Gelen ses normalde tv izlerken bulunduğum odadaki kadar desem :) peçete-pamuk deneyeyim yine de..
Oğlum bu kadar gürültülü bir kalabalıktan pek ha etmez maalesef. Huysuzlıguna huysuzluk kaymaktan başka bir işe yaramaz sanırım...

Benimki de sevmez

O zaman kendini kapatıp uyuyor da o nedenle önerdim

Saat 11..biraz sonra biter herhalde tangırtıları..

Sende sağlıcakla vaktınde kucagına alırsın inşallah evladını..

Pamuga varsa vazelin yoksa bol krem surun kulaklarinizi oyle tikayin.vazelinlisini esim horlayinca kullaniyorum. 10 numara 5 yildiz.

Burda da dugun var su an, kizim uykusuzluktan cildirdi ve uyuyamiyor :(
Cozum oneremedim, 20 dk icinde sesleri kesilir diye umuyorum, sakin kalmaya calis (ne kadar mumkun olursa) saglikla gelsin bebisin.

Burada hic dugun olmuyor diye baslayayim:)))) Bebek az hareket ettigi zaman ben de tedirgin olurdum. Bazen cok hareketli olurdu bazen birkac gun sakin neticede her sey normal oldu. Tabi ihtiyac hissedersen gidersin yine kontrole. Hamileligi bol sancili gecen bir tanidigim o kadar kolay dogurdum ki cocugun ciktigini bile anlamadim demisti ama senin sezeryan olacakmis zaten.

Şu an bu durum içinde bende varım. Durağın içinde iki tane zibidi bağıra bağıra konuşuyor jandarmayı aradık geldiler gittiler hala devam yine aradım biz geldik normallerdi diyor. Eh be adam sizi görünce tabi susacaklar ! Karşı komşu açmış Ankara havasını o bir yandan! Meydanda düğün var onun sesi bir yandan ! Köy hayatını merak edenlere duyurulur ve bildirilir. Sakın şehirden köye çıkmayın ! Sizin hayal ettiginiz gibi değil. Bu arada sağlıklı doğumlar olsun inşallah

Sağlıkla kucağınıza alın artık son günler , hormonların gerginliğidir, inşallah bebekte herşey yolundadır. 12 den fazla uzatmazlar eğlenceyi herhalde? 12 yi de geçerse polisi ararsınız gelir uyarırlar.

Vazelinli Pamuk işe yaradı sanırım.
Ve hayır hala bitmedi, şimdi Antep in hamamları çalıyor ama epey az duydugum için daha iyi hissediyorum :)
Oğlum hala uyumadı ama artık çokta kural koyacağım bir akşam olmadığı için telefon verdik eline... en azından ağlamıyor...
Bakalım şu ses kesilsin daha iyi hissedeceğim ve yoluna girecek sanırım...
Hala az hareketlilik. Ama artık Doğum bekliyoru bugün yarın. Sakinleştikçe aklım başıma geliyor sanırom :)

Ya gerçekten şu sokak düğünlerine bir çare :(
Normalde önemsediğim olmamıştı ama ilk kez bana da dokundu ucu...

Duş aldım, sakin bir müzik açmayı denedim ama arkada 'kaynanamın adını kuyruklu yılan koydum' diye bağıran bir adam var...
Hiç güleceğim yoktu Rabbim sşze hayırlı dogumlar nasip eylesin tedirgin olmayın sonuçta hareket ediyor ve son günlerde anne karnı dar geldiği için hareketi kısıtlanıyor gayet normal yani ve gece olmuş bebişiniz uyuyordur.

Hiç güleceğim yoktu Rabbim sşze hayırlı dogumlar nasip eylesin tedirgin olmayın sonuçta hareket ediyor ve son günlerde anne karnı dar geldiği için hareketi kısıtlanıyor gayet normal yani ve gece olmuş bebişiniz uyuyordur.
İstanbul un Trakya ya yakın kısmı burası, şu anda yandan Halime'm yandan başladı :) oğlan sakinleşince benim de gülesim geliyor artık, kalkıp oynamaya başlarım artık :))

Çok az kalmış yaa :) sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi.. Onun heyecanı ve stresi de var ya sizde, biraz da ondan bu panik. Tabi dışarıda ki düğün de tuzu biberi olmuş. Pazartesi ye kadar uslu uslu bekler inş :)

Bittimi düğün işi??
Gülümseyerek okudum vallahi, helal edin :KK70:
Estağfirullah:)
Bitti :) 00.15 te sen ola düğün ile halay çekerek bitirdik :))
Oğlum da uyudu...
pazartesi ye kadar sabredebilirse bebek bir tek o kaldı şimdi... yarın sabah birden bebeği kucağıma verirlerse de pek memnun olurum ne yalan söyleyeyim :))

Bebiş uyuyordur belki. Bi çikolata ye sol tarafına uzan yok sağ mıydı yoksa. Tatlı birşey kesin de sağı solu karıştırdım onu google amcaya sor

İstanbul un Trakya ya yakın kısmı burası, şu anda yandan Halime'm yandan başladı :) oğlan sakinleşince benim de gülesim geliyor artık, kalkıp oynamaya başlarım artık :))

Bişey soyliym mi
Galiba ayni yerdeyiz :)
Hayirli dogumlar dilerim

Back