- 8 Şubat 2015
- 28
- 7
-
- Konu Sahibi pandaseverben
buna ağlamıyorum tabiiki. sevgilim askerde tartıştık ve çözecek zamanımz yok arayamıyor üzüntüden değil sinirden ağlamaydıBen neden bu konuda dert göremiyorum, sorun göremiyorum???
Ağlayacak kadar sinirlenmek.....
ben biraz fazla mı samimi oldum acaba ne olduysa aradım sordum ettim şimdi de yavastan gıcık hareketleri başlıyorSen ara bence yani aramamak olmaz, ev konusuna gelince sen daha iyi bilirsin nasıl insanlar olduklarını o yüzden anlaşamayacağın tarzda iseler birşeyler uydurun ve kendi istediğiniz yerde ikamet edin. Ne fazla yüz göz olun ne de tamamen soğuk olun..
atanırsa bi sorun kalmayacak benim açımdan ama atanmazsa ne olacak. Ben merkezde bi yerde büyüdüm onların yasadıgı yerde merkeze çok yakın ama merkez değil annemde ben karışmam ama nasıl yapacaksın sen orda diyor. ne sorunlar bekliyor beni bilmiyorum ve çok korkuyorum çok karışıgım çok seviyorum ayrılmak asla istemiyorumBu kadar sıkma canını. Rahatla azıcık. Alt kat meselesini aileler görüştüğünde söylersiniz,. Daha başlamamış hem cadılık yapmaya. O yaparsa siz cevap verirsiniz saygı çerçevesinde, kendi düşüncelerinizi saklamazsınız. Belki de atanır sevdiğiniz, bu dertler üzülmeye değmez.
Senin kusurun çok aramak olsun boşver, kafan rahat olsun. Hiç aramasan bu kız bizi aramıyor sormuyor diye başını ağrıtırlardı emin ol..ben biraz fazla mı samimi oldum acaba ne olduysa aradım sordum ettim şimdi de yavastan gıcık hareketleri başlıyor
dediğim gibi kendi hesabımdan yazmak istemedim. Yaşlı değil ki 43 yaşında. bi kere bana gel bize falan dedi ( ayrı şehirlerdeyiz) kardeşide iş yaptıracak birini arıyor dedi şakayla karısık. ben benden bişey isterse hayır diyemem düşmanım bile olsa bişey olsa bana ihtiyacı olsa yelkenleri suya indiriveririm güçlü bi kişiliğim yok çok tedirginmbunun için başka bir üyeliğe gerek var mıydı ki?
Neyse yorumuma gelirsek bence de aynı binaya gitmeyin. Uzak olmak her zaman iyidir. Ama iki taraftan da uzak olmak lazım derim..
Onun dışında kaynananız naz yapabilir, benim kaynanam da öyle. Oram ağrıyor buram ağrıyor der. Yaşlı insan yani ne yapabiliriz ki??
dediğim gibi kendi hesabımdan yazmak istemedim. Yaşlı değil ki 43 yaşında. bi kere bana gel bize falan dedi ( ayrı şehirlerdeyiz) kardeşide iş yaptıracak birini arıyor dedi şakayla karısık. ben benden bişey isterse hayır diyemem düşmanım bile olsa bişey olsa bana ihtiyacı olsa yelkenleri suya indiriveririm güçlü bi kişiliğim yok çok tedirginm
ortasını bulamadım galibaSenin kusurun çok aramak olsun boşver, kafan rahat olsun. Hiç aramasan bu kız bizi aramıyor sormuyor diye başını ağrıtırlardı emin ol..
kötü değil tabiiiki seve seve yaparım ama ihtiyacı varsa yaparım yoksa ve benden bişey istenirse kendimi kullanılıyormuş gibi hissediyorum. Kafamı karıştıran bir sürü şey var aslında uzun olur diye yazmadım. bu arada yorum yaptığın için teşekkürler begeniyorum senin yorumlarını geneldeİyilik yapmanın yardım etmenin nesi kötü ki? Endişelendiğiniz şey nedir yani?
Sizi kullanmasına tabi izin vermeyin ama içinizden gelirse iyiliğinizi de yaın. Akraba önemlidir. Hem de eşinizin annesi..
kiraya bile gerek yok ki 20 dakika uzaklıkta baska evleri var zaten ama alt kat dururken neden orası olsun derler diyo arkadaslarımBu kadar takıp kendini hasta edeceksen arkadaşına söyle güzel bi dille. Psikolojim bozulur ben yapamam kiraya çıkalım nolur de. Kabul eder sanki.
söylerim bunda sorun yok ama sırf bunu yüzünden aramız bozulursa diye çekiniyorum. hele ki burda okuduklarımdan sonra iyice korkar oldunDüşündüğün şeylerde haklısın az görüşsen sorun çok görüşsen başka bi sorun olur.. Erkek arkadaşına değil ailesine de söyle bence onlarla kalmak istemediğini kendi düzenini kurmak istediğini
evet biliyorum ama kabul görülmaz ve bunun yüzünden sorun yaşarsak araya soğukluk tartışmalar girerse? böyle olsun istemiyorumÇözüm belli mumkun olan uzak evde oturmak.. Bunu yaparsanız sorununuz yuksek oranda çözülür