tecrübesi olan arkadaşlar yardım edin lütfen neyin doğru olduğunu bulamıyorum.

pandaseverben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
28
7
iyi akşamlar öncelikle fake değilim bunu yazmak için hesap açtım. Yetkililere de gerekli bilgilendirmeyi yaptım. bunun için mi yeni hesap açtın demeyin lütfen kendi hesabımdan yazmak istemedim
2buçuk senelik bi ilişkim var. ileriye dönük adımlar atıldı sayılır yani aileler tanıştı ama sevgilim askerde oldugu için isim koyma işi ertlendi. benim kafamda soru işaretleri var fazlasıyla. ilk olarak annesi. aramız iyi ararım sorarım hastaysa nasıl oldun diye hastaneye gidecekse doktor ne dedi diye özel gün bayram seyran hiö aksatmam ararım sağolsun oda beni arar ama kaynanalık yapacak potansiyel de öyle çok aşırı iyi niyetli diyemem. 3 evleri var ilerde bizim onların alt katında otrmamızı isterlermiş ama ben bunu kesinlikle istemiyorum. sevgilime de söyledim önce bi süre otururuz dedi tabi ben bu bi sürenin ömür boyu olacagını bildiğimden kabul etmedim. Sonra sen nasıl istersen öyle olur bizim hayatımız sonuçta falan dedi ama beni geçiştirmek için mi söyledi yoksa ciddi mi emin olamadım. annesi böyle mızmız aman şuram agrıyo aman hastayım aman kötüyüm diyo ne zaman arasam. kendi kaynanasını da aynen bu nedenden yargılıyor. naz yapıyor diye farkında değil aynı şey yaptıgının.
yani benim sorunum ben nasıl davranayım bu insanlara fazla muhabbet tez ayrılık getirir mi mesafe mi koyayım onlar aramadan aramayayım mı? ilerde beni ne bekliyor çok korkuyorum burda yazılanları okudukça beni ezdirmez gibi geliyor ama ben hiç saygıda kusur etmedim yani öyle bi ortam olmadı hiç beni savunacağı ezdirmeyeceği o yuzden tam anlamıya da kestiremiyorum annesi tanışmaya gelmeden aradı beni biz geliyoruz ama inşallah baban surat asmaz terslemez bizim aile alışık değil falan dedi olumsuz sinyaller mi bunlar? devlete atanmazsa ailesiyle aynı şehirde olucaz bu kafamı çok kurcalıyor

uzun ve karışık olduysa kusuruma bakmayın sinirimden ağlayarak yazıyorum şuan kelimeleri toparlayamıyorum daha bir sürü şey var okumaya üşenirsini diye burda kesiyorum..

bi akıl verirseniz sevinirim

Sen ara bence yani aramamak olmaz, ev konusuna gelince sen daha iyi bilirsin nasıl insanlar olduklarını o yüzden anlaşamayacağın tarzda iseler birşeyler uydurun ve kendi istediğiniz yerde ikamet edin. Ne fazla yüz göz olun ne de tamamen soğuk olun..

Bu kadar sıkma canını. Rahatla azıcık. Alt kat meselesini aileler görüştüğünde söylersiniz,. Daha başlamamış hem cadılık yapmaya. O yaparsa siz cevap verirsiniz saygı çerçevesinde, kendi düşüncelerinizi saklamazsınız. Belki de atanır sevdiğiniz, bu dertler üzülmeye değmez.

ben biraz fazla mı samimi oldum acaba ne olduysa aradım sordum ettim şimdi de yavastan gıcık hareketleri başlıyor

bunun için başka bir üyeliğe gerek var mıydı ki?
Neyse yorumuma gelirsek bence de aynı binaya gitmeyin. Uzak olmak her zaman iyidir. Ama iki taraftan da uzak olmak lazım derim..
Onun dışında kaynananız naz yapabilir, benim kaynanam da öyle. Oram ağrıyor buram ağrıyor der. Yaşlı insan yani ne yapabiliriz ki??

atanırsa bi sorun kalmayacak benim açımdan ama atanmazsa ne olacak. Ben merkezde bi yerde büyüdüm onların yasadıgı yerde merkeze çok yakın ama merkez değil annemde ben karışmam ama nasıl yapacaksın sen orda diyor. ne sorunlar bekliyor beni bilmiyorum ve çok korkuyorum çok karışıgım çok seviyorum ayrılmak asla istemiyorum

dediğim gibi kendi hesabımdan yazmak istemedim. Yaşlı değil ki 43 yaşında. bi kere bana gel bize falan dedi ( ayrı şehirlerdeyiz) kardeşide iş yaptıracak birini arıyor dedi şakayla karısık. ben benden bişey isterse hayır diyemem düşmanım bile olsa bişey olsa bana ihtiyacı olsa yelkenleri suya indiriveririm güçlü bi kişiliğim yok çok tedirginm

İyilik yapmanın yardım etmenin nesi kötü ki? Endişelendiğiniz şey nedir yani?
Sizi kullanmasına tabi izin vermeyin ama içinizden gelirse iyiliğinizi de yaın. Akraba önemlidir. Hem de eşinizin annesi..

Senin kusurun çok aramak olsun boşver, kafan rahat olsun. Hiç aramasan bu kız bizi aramıyor sormuyor diye başını ağrıtırlardı emin ol..
ortasını bulamadım galiba şuan iyi gibiler bi sıkınt yok görünürde ama hissedersin ya hani ne bileyim çok garip. sevgilim babamla aynı nerdeyse davranışları falan. anneminde çok mutlu bi evliliği. var denemez ya benim evliliğimde öyle olursa diye çok korkuyorum

Düşündüğün şeylerde haklısın az görüşsen sorun çok görüşsen başka bi sorun olur.. Erkek arkadaşına değil ailesine de söyle bence onlarla kalmak istemediğini kendi düzenini kurmak istediğini

Bu kadar takıp kendini hasta edeceksen arkadaşına söyle güzel bi dille. Psikolojim bozulur ben yapamam kiraya çıkalım nolur de. Kabul eder sanki.

İyilik yapmanın yardım etmenin nesi kötü ki? Endişelendiğiniz şey nedir yani?
Sizi kullanmasına tabi izin vermeyin ama içinizden gelirse iyiliğinizi de yaın. Akraba önemlidir. Hem de eşinizin annesi..
kötü değil tabiiiki seve seve yaparım ama ihtiyacı varsa yaparım yoksa ve benden bişey istenirse kendimi kullanılıyormuş gibi hissediyorum. Kafamı karıştıran bir sürü şey var aslında uzun olur diye yazmadım. bu arada yorum yaptığın için teşekkürler begeniyorum senin yorumlarını genelde

söylerim bunda sorun yok ama sırf bunu yüzünden aramız bozulursa diye çekiniyorum. hele ki burda okuduklarımdan sonra iyice korkar oldun

Çözüm belli mumkun olan en uzak evde oturmak.. Bunu yaparsanız sorununuz yuksek oranda çözülür

Konuya başka üyelik aldım diye başlayınca çok özel bir şey sandım. Ben bunda sıkıntı yapacak bir şey göremedim, sen nasıl istersen demiş, kabul etmiş ki zaten...
Haa şu var o bir süre otururuz lafına pek inanma bence, o bir süre hiç bitmez genelde. Çok samimi olma ama aramamazlıkta hiç yapma o dengeyi iyi ayarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…