Tecrübeli hanımların fikirlerine ihtiyacım var?

bu sefer eşin için yap canım son kez bunu yaptığınıda söyle..bir daha olursa bişey diyemez..​

Eşinin ailesi bunu bir özür dileme ziyareti gibi algılamayacaksa ve eşin önceden telefonla konuşarak sana saygılı davranmalarını bilhassa rica edecek ve karşı taraf buna söz verecekse..
O zaman gitmelisin bence. Neticede yakın oturmuyorsunuz, senede 1 defa görüşmekle sinirlerin yıpranmaz.

Ama bak senin ailene yakınmışsınız. Eşinden senin ailene yakınlık ve saygı göstermesini talep etmek gibi bir hakkın olur.

Senin ailende eşine ve ailesine olumsuz davranışlarda bulunmuş olduğu için, eşin kendince böyle tuhaf bir adalet anlayışı geliştirmiş. Çok doğru değil. Ama uzatırsan, gitmem diye diretirsen daha çok yıpranırsın gibi geliyor bana.

Benim anlayamadığım 4 sene boyunca da senede 1 defa görüşerek mi ilişkileriniz bu hale geldi, yoksa o vakitler daha mı yakın ikamet ediyordunuz?

gideceğim zaten. tek korkum yine hakaretlerle karşılanmak o kadar.

eh hakaretlerle karşılaşırsan,eşin sana bi daha onların yüzüne bakmam demiş.seninde elinde kozun olur.ben adım attım,ama onlar karşılığında bunu yaptı dersin. eşin ailesi için seni bırakmamış.sevgisine sahip çıkmış.nice yuvalar yıkılıyor bu durumlardan...sen de bence eşinin hatrına bir kez denemelisin.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…