merhaba güzel anneler:)
Bende hazırlanıyorum anne olmaya.6 ayımızı bitirdik. ufak ufak alışverişlerimide tamamlıyorum. Fakaattt biberon konusu biraz kafamı karıştırdı.
Avente aklım yattı. Fakat yeni doğan seti mantıklı mıdır acaba? Bu yenidoğan setinde 2x125 + 2x260 olmak üzere 4 adet biberon var. fakat bunlar yenidoğan diye geçiyo ya.. 6 aydan sonra kullanılmıyo mu? yoksa emziklerini mi değiştiririyoruz.
Eğer kullanılmıyorsa set almak mantıklı olmuyor çünkü.
sadece 1 tane al bence, çünkü eğer emzirirsen pek ihtiyacın olmayacak,
ben 2 tane almıştım ama benim bebeğim 8 aylık olmasına rağmen hala biberon almıyor
merhaba güzel anneler:)
Bende hazırlanıyorum anne olmaya.6 ayımızı bitirdik. ufak ufak alışverişlerimide tamamlıyorum. Fakaattt biberon konusu biraz kafamı karıştırdı.
Avente aklım yattı. Fakat yeni doğan seti mantıklı mıdır acaba? Bu yenidoğan setinde 2x125 + 2x260 olmak üzere 4 adet biberon var. fakat bunlar yenidoğan diye geçiyo ya.. 6 aydan sonra kullanılmıyo mu? yoksa emziklerini mi değiştiririyoruz.
Eğer kullanılmıyorsa set almak mantıklı olmuyor çünkü.
Hayirli dogumlarr dilerim ayni set ben de de var.ben henuz evvelsi gun suya basladim,veriyorum biberonla sadece.yavas yavas ihtiyaci olacak bnm icin gereksizmis ilk basta ama mama verirsen ins. Gerek kalmaz senin icin gerekli olabilir.dedigin gibi baslik da degistirebilirsin.
Şimdi küçük bir biberon alın eğer bebeğiniz emerse biberona ihtiyacınız olmayacak emmezse o Zaman alirsiniz biberonun küçük olursa büyüdüğünde değiştirirsiniz büyüdükce içeceği miktar artıyor büyüğü o zaman düşünürsünüz mutlu bir annelik diliyorum size
emzikleri değiştiriyorsun sadece. ama sana çok önemli bir tavsiye: biberonu mutlaka kaşık uçlu al.sütün yetmezde mama vermek zorunda kalırsan yada sağdığın sütü vermek istersen biberona alışıp emmeyi bırakmaz. arkadaşımın sütü yemedi mamayı bu biberonlarla verdi,bebeği 1,5 yaşında hala emiyormuş. bu kaşık uçlu biberonla hemen kolaya alışmadıkları için emmeyi de bırakmıyorlar. aklım olsaydı zamanında ben de bunlardan alırdım...hayırlı doğumlar...
set almak bana mantıklı gelmiyor.onun yerine 125 lik ve onunda bi kücügü olan biberonlar var onlardan birer tane almanız yeterli bence.zamanla ihtiyacınıza göre alırsınız.ben hevesle 10 tane falan biberon aldım ogluma evet isimi gördü ama fuzuli oldu 2 tane biberonda yeterli oluyormus yani.artı büyüdükce biberonları degistirmeyede gerek yok sadece memelerini degistirmek yeterli oluyor.
hayrlı doğumlar öncelikle, bir tane 120 lik al yeterli bencede,emerse ihtiyacın olmaz gereksiz diğer üçü,en küçük ve tek deliklisini al onunda.yoksa yoğun gelir mama, memeden az geldiği için anneyi emmez bebiş
bence acele etme eğer bebeğin emerse pek ihtiycın olmayacak 6. aya kadar ki bazı bebek 6. aydan sonrada almıyor biberon ama hevesin varsa bi tane al derim :) hayırlı doğumlar