tecrübelerimle oluşturduğum yeni diyet maceram.fikirlerinizi merak ediyorum

ekmeği tamamen kestim canım bu aralar zaten yemek yemek istemiyor.dün öglen sadece bi kase tavuklu bulguru corba ictim .akşam da küçük bi kase tavuklu bezelte ve ayran. ara öğünde ince bi dilim karpuz yedim.bi ara da 3 çilek.pek iştahım yok

regl dönemim tartılmıyorum da zaten.baya baya ciddi bi şekilde rejimime devam edicem.salı günü iki sınavım sonra spora daha da yüklenicem.

canım gerçekten çok azimlisin kilo vermek konusunda ama aşırı kilo alıp vermenin kalp ritmine, hormonlara vs. zarar verdiğini biliyosundur umarım
kilo verme sürecinde hiçbişeyi tamamen çıkartma hayatından ve kalori hesabı yaparak yavaş yavaş düşür kaloriyi sporu da yavaş yavaş fazlalaştır kalıcı kilo vermenin kuralı bu

canım gerçekten çok azimlisin kilo vermek konusunda ama aşırı kilo alıp vermenin kalp ritmine, hormonlara vs. zarar verdiğini biliyosundur umarım
kilo verme sürecinde hiçbişeyi tamamen çıkartma hayatından ve kalori hesabı yaparak yavaş yavaş düşür kaloriyi sporu da yavaş yavaş fazlalaştır kalıcı kilo vermenin kuralı bu

sağlık testlerimi yaptırdım canım maşşallah bi sorun yok.ben artık tanıdım vücudumu.karbonhidrat bana yaramıyor.protein agırlıklı diyetler daha etkili bende ki zaten eti çok severim yemediğim zaman doymam:KK34: sporu artırmayı düşünüyorum bakalım sınavlarım bitsin hele

bugün tartı:76.4 gösterdi.spor yapmadığım halde maşallah kilo verebiliyorum.

bir kaç araştırmadan sonra muzaffer kuşhanın diyet listesini uygulamaya karar verdim bakalım.2 haftada 6-9 kilo verenler olmuş ki listeyi beğendim ben.dolma makarna simit bile var:KK34: ara öğün yok.

bugün başladım bu diyete sabah 1 dilim yulaf kepeği ekmeği,1 kibrit kutusu peynir,bi ceri domates,1 dilim salam yedim.(aslında domates ve salam yok ama ben ekledim.) yeşil çay içtim.

ogle:2 yumurta,bol yeşil salata,2 yemek kaşığı yoğurt.

ara:1 küçük parça peynir,1 parça pasırma(aslında listede yok ama midem kazındı hala da kazınıyor:KK50:)

akşamda 7-8 köfte bol salata yicem listedeki gibi.1 hafta denemeyi düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak inşallah bozmam

X