eşime hazırladığım doğum günü süprizini anlatayım...
eşime doğum günü hediyesini aldım, 1 şişe şampanya ve kuruyemiş aldım....ve gündüz vakti eşimin doğum günü bütçeme uygun büyük otellerden birinde 1 gecelik oda kiraladım. (tarabya oteli idi.)sonra odaya çıkıp hediyesini yatağın üzerine koydum...içki bardakları ve kuruyemişleri hazır ettim... anahtarıda resepsiyona teslim etmedim bende kaldı.
akşam eşime o otelin roofuna gitmeyi teklif ettim, tabiki başbaşa.
akşam gittik, güzel güzel sohbet ederken birden bire yüzümü astım ve eve gitmek istediğimi söyledim...eşim çok bozuldu hesabı ödedi. asansöre bindik aşağı inerken odamızın olduğu katın düğmesine bastım ve asansör durunca eşim ne oluyor demeye fırsat kalmadan asansörden inip eşime de gel gel diyerek koşmaya başladım...eşim büyük bir şaşkınlık içinde peşimden gelmeye başladı bir yandan da "dur ne oluyor" diye sesleniyordu...odamızın kapısına gelince kapıyı zorlamaya başladım...beni tutup çekmek istedi "ne oldu delirdin mi" diye de çıkışıyordu...o sırada hazırlıklı olarak cebime koyduğum anahtarı çıkarıp bir dakika dur dedim ve aynı anda kapıyı açtım...
eşimin yüzündeki şaşkınlığı ömür boyu unutamam...şaşkınlığı geçtikten sonra uzun süre bu konu hakkında konuşup güldük...unutulmaz bir doğum günü oldu hem benim için hem de onun için.
tabii maddi imkanlar çerçevesinde pahalı bir geceydi ama bana göre değdi

eşin içki içmiyorsa içki şart değil...yanlızca hediye koyabilirsin...ve roofa da sadece içki içilmeye gidilmez kahve içmeye de gidebilirsiniz eğer uygulamayı düşünürsen