Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

evet çok iyi fikir yaa :) ip hiç aklıma gelmemişti :)
öglen 5 6 fındık ve badem.. simdi 2 tabak çorba üstüne de karpuz:44:

afiyet olsun canım :)

2 gündür ayarı kaçırdım.eniştem geldi yurtdışından iyice şişmişin dedi.sinir kalmadı bende.çok morallerim bozukk

piştt sakın.. sagolsun milletin bu konuda üstüne yok... hiç dikat etmiyomumusun buu gidişle kapıdan sıgmayacan seni alan yandı mutfak masrafından vs... konu komşu cevre akraba malesef bu konuda takılmayı çok seviyo güya cogu sakalaşıyo ama çogu moral bozdugunun üzdügünün bile farkında deggil. sınav stresin belli vucuduna yapışmadı ya kilo elbet verirsin kulaklarını tıka millete hem bak ne dicem ablamın bi arkadası çok alay ederdi benimle bonuaa ayı gibi olmuşun kızım daha gençsin heyt yawrum göbege bak .. falan aradan 1 yıl gecti suan benden daha kilolu ve kısa oldugu için daha beter duruyo. kısaca (pek kısa olmadı ama ) bu kilo sabit kalmıyo suan kilolu olsakta yarın kimin nasıl olcagını bogaz belirler ve biz o bogazı kesip zayıflıcaz

sağol canımmm motive ettin beni
bugün sabah 1 domates 1 salatalık biraz ekmek bir bardak çay
ara bir fincan kahve biraz karpuz
öğlen patates kızartması
akşamda taze fasulye yiyecem

benımde moralım bozulmustu bı kac gun ama dun bır arkadasım gordu
sısmanlık felan kalmamıs tam bır kadın olmussun dıyor:)
acayıp motıve oldum
sadabh yıne spor plates lımonlu sırkelı su
haslanmıs yumurta cevız peynır zeytın domates bıber ve suttt,
sonra kahve ve çıkolata
ve bol suuuuu:)))

herkese selam kizlar cok iyisiniz tebrik ederim
ben hafta sonlari katilamiyorum
katilmasam daha iyi zaten hafta sonu bütün bir hafta yaptigim diyette verdigim kiloyu aliyorum :)
neyse artik napalim
bugün sabah bir tabak makarna yedim üstünde peynir ve yaninda karpuz
sabah sabah makarna mi olur dediginizi duyar gibiyim bende olur :)
aksam yemekten iyidir herhalde
ögle bir tabak nesfit yerim ara ögünlerde meyveyle gecistiririm
aksama taze fasulye pilav var sanirim
günlük menüm böyle

çok iyi canım ama kahve ve çikolata yerine yeşil çay daha iyi olur :)

makarna üstüne peynirrr :) mmmmmm çook severim :) ama makarna yemek istemiyorum artık :) aslında sabah nesfit tüketsen daha iyi olur canım :)

çok iyi canım ama kahve ve çikolata yerine yeşil çay daha iyi olur :)

tek vazgecmedıgım kahve
yesıl cay ve bıtkı cayları ıcıyorum zaten karanfıl mesela mutlaka yağları kırıyo cıdden

ama cıkolatada yemek lazım mıs
hem benım acelem yok kı:)))
70 ı gordum 65 ı gorururum ınsallah hayatım oldu zaten bu beslenme:)

makarna üstüne peynirrr :) mmmmmm çook severim :) ama makarna yemek istemiyorum artık :) aslında sabah nesfit tüketsen daha iyi olur canım :)

nesfit agaci var artik icimde :))
canim esimle birlikte kahvalti yapmak zorundayim onu yedigini yemeyince kiziyo :))
sabah baktim ekmegim yok
esime is yeri icinde bisiler yapmam lazim dedim makarna yapayim hem sabah sabah yeriz
hemde ise götürür
yoksa benim sucum yok yani :))))))
henüz öglen yemegi yemedim 2-3 arasi nesfit yerim.

sabah yiyip kilo yapmaktansa kahvaltıda yemen daha iyi olmuş bence akşama kadar yakarsında

bende vazıyet kotü dün konyaya gittim ziyarete eee haliyle abartılı bi sekilde yedim konya sekeride 1 paket gitmiştir heralde bu sabah biraz menemen 2 dilim kepek etmek ( bilinçli yemedim kepekli ekmegi babam kalp ve kolestrol hastası o tüketiyo normal ekmek kalmayınca ona yumuldum )

çayla 4 tanecik mevlana sekeri.... off fff
aksamda yesil fasulye varmış yanınada cacık

arada olur canim naparsin bende bi ay sonra izmire gidicegim
yurt disindayim valla izimire gidince bi ay diyet bozacagim pideyi özledim iskenderi özledim kumpiri özledim özledimde özledim
hepsinde doya doya yicem zaten burda onlardan yiyemiyorum
bir ay tatil veriyorum diyete :)))
ondan simdi ne kadar zayiflarsam kardir :))

ah ah diyeti bi yapabilsem benimde bozma gibi bi lüksüm olucak. valla bozmak hakkın senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…