bende nesfitle güne başladım aç karnına 1 bardak su :)
ben düzenli yapamıyorum diyeti haftada 2 gün günüm var ve gidince ben diyetteyim diyip tabağı bitiriyoum sonra çok utanıyorum yardım edin lütfennnnnnnnnnn
ne yapmalıyım kızlar
ilk ve devamlı takipçin tabikiii ben :)
evet hemen başlayalım inş yeni başlığımız uzun soluklu olur ve bizi amacımıza ulaştırır :)
ben düzenli yapamıyorum diyeti haftada 2 gün günüm var ve gidince ben diyetteyim diyip tabağı bitiriyoum sonra çok utanıyorum yardım edin lütfennnnnnnnnnn
ne yapmalıyım kızlar
hadi bakalım ozamn ben bugün 66 kiloyum bakalım zaman ne gösterecek sizlerle beraber yazalım kızlar yazalım
evet evet evet hepsini yapalım kurtulalım bıngıllardan
allahım kafayı yiyorum :)
biraz önce 1 havuç yedim bugün geç kalktığım için öğle yemicem 5-6 gibi yiyip akşamla birleştiricem
birazdan 1 fincan daha yeşil çay içerim bakalım bakalım
hangi gün yapıcaz tartı benim salıdı bence iyi bigün
haftasonundan çıkıp toparlanmak için 1 gün vermiş oluruz kendimize
pazartesi zaten sorunlu bigün daha da zorlaştırmayalım :)
Tamam canım bana uyar salı ben cuma demiştim ama o zaman salı günü listeyi yenilemem gerekecek.Ben şimdi birkaç gün o zaman tartılmamış olurum
sana hangi gün daha uygun geliyosa ona karar ver boşver uğraşma liste falan zaten herkeste çizelge var genelde ordan değişiklikleri yazarız salı günleri yazarız öle 1 haftada kaç kilo verdik falan die bide ben kendim tutuyorum tarih kilo sende yaz öyle kaç haftada ne vermişsin görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?