- 14 Haziran 2023
- 586
- 1.065
- 33
- Konu Sahibi edibehatun
-
Canım arkadaşlar gece okuma yapmak isteyebilir başlarken niyet etmeleri lazım hepimize onun için bu geceden niyetini bana ve arkadaşlarına gönderirsen çok çok iyi olur okumamız gecikmemis olurTamam canım ben niyetimi yarın göndereceğim bugün vaktim yok toparlayamadim
Ben sadece sana gonderemedim diğerlerine gönderdim isteğimi ben başlayacağım bugün okumaya eğer yarın diyorsanız yarın başlayalım ona göre niyet edeceğimCanım arkadaşlar gece okuma yapmak isteyebilir başlarken niyet etmeleri lazım hepimize onun için bu geceden niyetini bana ve arkadaşlarına gönderirsen çok çok iyi olur okumamız gecikmemis olur
Tamam canımCanım arkadaşlar gece okuma yapmak isteyebilir başlarken niyet etmeleri lazım hepimize onun için bu geceden niyetini bana ve arkadaşlarına gönderirsen çok çok iyi olur okumamız gecikmemis olur
Bu gece başlayalım canım ben sana mesaj attım ordan cevap atarsın banaBen sadece sana gonderemedim diğerlerine gönderdim isteğimi ben başlayacağım bugün okumaya eğer yarın diyorsanız yarın başlayalım ona göre niyet edeceğim
Bende gelemedim canımY Yaz2021YagmurSendeanlarsn S sedu066 merhaba kizlar okumalariniz nasıl gidiyor yarısına kadar gelmeyi başarabilen oldu mu? (Ben henüz gelemedim yarısına)
Benimkide az kaldı canımY Yaz2021YagmurSendeanlarsn S sedu066 merhaba kizlar okumalariniz nasıl gidiyor yarısına kadar gelmeyi başarabilen oldu mu? (Ben henüz gelemedim yarısına)
Kizlar ben 1111 adet okudum Allah niyetlerimizi kabul eylesinSalavat-ı Tefriciye için liste kapanmıştır.
S sedu066 1111 tane
YagmurSendeanlarsn 1111 tane
Y Yaz2021 1111 tane
edibehatun 1111 tane
Okuma usulüne etiketledim sizleri niyetlerinizi özelden bana ve arkadaşlarınıza iletebilirsiniz.
Okuma süresi sınırlı 3 gün icerisinde bitirmeye çalışalım persembeyi cumaya bağlayan geceye yetiştirmeye çalışalım İnşAllah Allah kabul etsin şimdiden.
Allah kabul etsin bende gece bitiririm inşallahKizlar ben 1111 adet okudum Allah niyetlerimizi kabul eylesin
Amin canımAllah kabul etsin bende gece bitiririm inşallah
Canım okuyabildin miY Yaz2021YagmurSendeanlarsn S sedu066 merhaba kizlar okumalariniz nasıl gidiyor yarısına kadar gelmeyi başarabilen oldu mu? (Ben henüz gelemedim yarısına)
Sanırım sadece o kaldiCanım okuyabildin mi
Aminn inşaallah
Amin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?