- 14 Haziran 2023
- 586
- 1.065
- 33
- Konu Sahibi edibehatun
-
Tabi teşekkür ederim tavsiyeniz için.Rahman ve vakıa süresi bana herzaman çok iyi gelmiştir. Guruplara katılamam ama burdan sizi takip ediyorum
4444 Salatı Tefriciye çok uzun süre gerektiriyor ama o kadar çok karşıma çıkıyor ki içten içe çekiyor beni. Özellikle saatlerde, beğeniler de ve şarj bölümünde çok fazla 4-44-444 sayılarını görüyorum belki de bu bir mesajdır.4444 salatı tefriciye daha önce iki kez niyetlenip başladım daha bitirmeden duam kabul oldu
Ramazan boyunca her gün iftar vakti ayetel kürsi ve Fatiha okudum ezan sırasında her gün aynı şeyi diledim Arefe gün son ezan okunmadan dileğim gerçekleşti
Şimdi yine 4444 tefriciye başlamayı düşünüyorum ama bir türlü başlayamadım
Gruplara ben de katılamam ama size motivasyon olsun diye yazdım
Tabi bunların yanında kabul olmayan bir çok dualarım oldu hayatım boyunca
Herhangi bir başlama günü var mi4444 salatı tefriciye daha önce iki kez niyetlenip başladım daha bitirmeden duam kabul oldu
Ramazan boyunca her gün iftar vakti ayetel kürsi ve Fatiha okudum ezan sırasında her gün aynı şeyi diledim Arefe gün son ezan okunmadan dileğim gerçekleşti
Şimdi yine 4444 tefriciye başlamayı düşünüyorum ama bir türlü başlayamadım
Gruplara ben de katılamam ama size motivasyon olsun diye yazdım
Tabi bunların yanında kabul olmayan bir çok dualarım oldu hayatım boyunca
Hayır ben her gün farklı bir dua paylaşıp yapacağım ne zaman uygun olursanız yada isterseniz o zaman katılabilirsiniz.Herhangi bir başlama günü var mi
Doğru yazmamışım kusura bakmayın. 4444 için sormuştumHayır ben her gün farklı bir dua paylaşıp yapacağım ne zaman uygun olursanız yada isterseniz o zaman katılabilirsiniz.
Aynı duayı/ibadeti yapmak zorunda da değilsiniz. Örneğin dileğiniz için bugün 1000 salavat çektim 2 rekat hacet namazı kıldım vs. yada Yasin Suresi okudum gibi gibi yazabilirsiniz.
Yani amacım hadi hepimiz bu duayı okuyalım bunu yapalım gibi zorunlu kilmak değil ben elbette yazacağım uyguladığım tertibi nasiplenmek isteyen olursa bana katılırsa ekstra mutlu olurum. Daha ziyade burası kendi isteklerimiz için ettiğimiz dua tertiplerimizin bir günlüğü olsun bizi motive etsin ve ibadetlerimizi arttırsın amaçlı.
Estağfirullah.Doğru yazmamışım kusura bakmayın. 4444 için sormuştumherhangi bir günü var mı? Bazen cuma falan oluyor ya....
Selamın aleykümBende katılmak isterim dua grubu olursa
A.sSelamın aleyküm
Dua grubu şeklinde olunca bildirim alamadıklarımız olabilir.Regl vs olabiliyoruz aksamalar oluyor kimsenin hakkı kalsın istemem o nedenle.
Ama dileğiniz için okuduklarınızı günlük gelip yazabilirsiniz tabi. O an size katılmak isteyen olursa katılabilir motivasyonu olursunuz.
Allah kabul etsinSelamın aleyküm hanımlar umarım afiyettesinizdir.
Bu gece 100 Salat-ı Fatih ve 1000 Ya Lâtif okuması yapacağım öncesinde iki rekatlık hacet namazı olacak. (Regl olan varsa sadece Salat-ı Fatih ve 1000 Ya Lâtif yapabilir.)
Sıralamam şu şekilde olacak;
- 7 Ayetel Kürsi (Kendimi,ailemi,evimizi,evcil hayvanlarımızı ve bizlere emanet edilen geçici mulklerimizi ev,araba vs. görünen ve görünmeyen tüm kötü varlık ve olaylardan koruması niyeti ile.)
- 100 Estağfirullah
- 100 La ilahe illallah
- 2 rekatlık hacet namazı
- 1000 Ya Lâtif
- 100 Salât-i Fatih
- 100 Elhamdülillah
Allah razı olsun canım sağ olAllah kabul etsin
Salavati Fatihe başlamak istiyorum, ama nasıl başlayacağım, dua grubu olursa benidr alın sayı çok fazla bitiremem diye düşünüyorum4444 Salatı Tefriciye çok uzun süre gerektiriyor ama o kadar çok karşıma çıkıyor ki içten içe çekiyor beni. Özellikle saatlerde, beğeniler de ve şarj bölümünde çok fazla 4-44-444 sayılarını görüyorum belki de bu bir mesajdır.Israrla gözümde büyüyor ama. Yol görünüyor bana galiba bu salavatta. Elbette insanız nitekim bazı dualarımız burada bazıları ahirette kabul olur. Umudum Allah'tan hiç kesilmedi elhamdülillah sadece yoruldum. Konuyu tanıdık olma ihtimaline karşı çok açamıyorum lakin sadece beni değil ailemi de ilgilendiren bir durum bu nedenle manevi olarak sağlam olup çözüme kavuşturmak için ısrarla istemem lazım.
AdChoicesTavsiyeleriniz için Allah razı olsun.
ADVERTISINGAllah yazmaniza müsade etti ise vardır bir nedeni elhamdülillah.
Dua eder duanızı beklerim.
Özür dilerim salavat i Tecrifiye yazacaktım düzeltiyorumSalavati Fatihe başlamak istiyorum, ama nasıl başlayacağım, dua grubu olursa benidr alın sayı çok fazla bitiremem diye düşünüyorum
Estağfirullah ne özrü.Özür dilerim salavat i Tecrifiye yazacaktım düzeltiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?