- Konu Sahibi edibehatun
Tamamdır hızımı alamadimSakin ol başlayacağız da kızlardan cevap bekliyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır hızımı alamadimSakin ol başlayacağız da kızlardan cevap bekliyorum :)
Benim için uygun canımS sedu066 Y Yaz2021 kizlar G GoliAt1996 YagmurSendeanlarsn iki arkadaşımızdan cevap bekliyoruz gelsinler duruma göre akşam 22 gibi kişi sayısını belirler başlarız Allah'ın izni ile uygun mu size?
Olur tabiS sedu066 Y Yaz2021 kizlar G GoliAt1996 YagmurSendeanlarsn iki arkadaşımızdan cevap bekliyoruz gelsinler duruma göre akşam 22 gibi kişi sayısını belirler başlarız Allah'ın izni ile uygun mu size?
Salavatımı bitirdikten sonra bende aranıza, dualarınızda yardımcı olmak isterimSelamünaleyküm kızlar. Çok istediğim bir duamın kabul olması için salavati tefriciye okuyorum 2 gündür başladım bana yardım edermisiniz. Yardımınıza çok ihtiyacım var gerçekten.
Canım biz bu gece kendimiz için başlayacağız. Burada seninkine yardım edersek karışır konu ve takip. Sen bizleri kendi konuna etiketle ordan salavatinin tamamlanmasına yardımcı olmaya çalışırız inşallah.Salavatımı bitirdikten sonra bende aranıza, dualarınızda yardımcı olmak isterim
Nasıl başlayacağız bu duaya özel okuma usulü nasilNasıl başlayacağız bu duaya özel okuma usulü nasil
Tamamdır cnm Allah kabul etsin inşallahNasıl başlayacağız bu duaya özel okuma usulü nasil Önce, ihlasla, 21 defa: “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar edilir.
Arkasından “Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okunur.
Sonra şu şekilde niyet edilir. “Yâ Rabbi! okuyacağım salavat-ı şerife hürmetine …….. şu niyetimi,şu rahatsızlığıma şifa ver.şu sıkıntımı gider.” n
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyyet edilir. Mesela; ” Borcumdan kurtar, sınıfimı geçeyim, davam kazanayım…” diye niyyet edilir.
Sonra: “Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi`r-Rahmani`r-Rahim” denir.
Sonra, salavat-i Tefriciye okunmaya baslanır.
Okuma sırasnda yuzunuz Kible`ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin baska bir şeyle meşgul olmaması için özen gostermeliyiz.
Normalde 4444 adet okunur ama biz üçe boldugumuz için 1481+1481+1482 şeklinde her birimiz okuyacağız ayrı ayrı. Dileklerimizi özelden birbirimize iletelim ben sana ve S sedu066 atarım sen ona o bize o şekilde kimsede görmemiş olur. Allah izin verirse 3 güne tamamlariz. Yanlış anlaşılma olmasın sadece bir kere 4444 tamamlayacağız ve ucumuze niyet edeceğiz.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
Kendi kendine okuyacak güçte olmayan, kendi haceti için başkalarına okutturabilir. S sedu066 Y Yaz2021
Tamam canım akşam 22 kadar bekledik ses çıkmayınca bölüşmüstuk o zaman 1111 tane okuyacağız 4muzde bu şekilde daha iyi oldu. Daha akılda kalıcı.Canım ben bana uyar dedim yani bende katılırım
Önce, ihlasla, 21 defa: “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar edilir.Nasıl başlayacağız bu duaya özel okuma usulü nasil
Tamam canım ben niyetimi yarın göndereceğim bugün vaktim yok toparlayamadimSalavat-ı Tefriciye için liste kapanmıştır.
S sedu066 1111 tane
YagmurSendeanlarsn 1111 tane
Y Yaz2021 1111 tane
edibehatun 1111 tane
Okuma usulüne etiketledim sizleri niyetlerinizi özelden bana ve arkadaşlarınıza iletebilirsiniz.
Okuma süresi sınırlı 3 gün icerisinde bitirmeye çalışalım persembeyi cumaya bağlayan geceye yetiştirmeye çalışalım İnşAllah Allah kabul etsin şimdiden.