• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe edilmiş dualarla dua etmek isteyenler

Allah kabul etsin hayrili dualarınızı bende kendimce her gün gündüz ve akşam birer tane vakıa suresi okuyorum yeni başladım inşallah sürekli devam etiririm 40 gün boyunca okuma diye biseyde duyudum ama regl var arada bilemedim

Selamın aleyküm hanımlar umarım afiyettesinizdir. 🌼✨🌿

Bu gece 100 Salat-ı Fatih ve 1000 Ya Lâtif okuması yapacağım öncesinde iki rekatlık hacet namazı olacak. (Regl olan varsa sadece Salat-ı Fatih ve 1000 Ya Lâtif yapabilir.)

Sıralamam şu şekilde olacak;
  • 7 Ayetel Kürsi (Kendimi,ailemi,evimizi,evcil hayvanlarımızı ve bizlere emanet edilen geçici mulklerimizi ev,araba vs. görünen ve görünmeyen tüm kötü varlık ve olaylardan koruması niyeti ile.)
  • 100 Estağfirullah
  • 100 La ilahe illallah
  • 2 rekatlık hacet namazı
  • 1000 Ya Lâtif
  • 100 Salât-i Fatih
  • 100 ElhamdülillahHacet

Selamın aleyküm hanımlar umarım afiyettesinizdir. 🌼✨🌿

Bu gece 100 Salat-ı Fatih ve 1000 Ya Lâtif okuması yapacağım öncesinde iki rekatlık hacet namazı olacak. (Regl olan varsa sadece Salat-ı Fatih ve 1000 Ya Lâtif yapabilir.)

Sıralamam şu şekilde olacak;
  • 7 Ayetel Kürsi (Kendimi,ailemi,evimizi,evcil hayvanlarımızı ve bizlere emanet edilen geçici mulklerimizi ev,araba vs. görünen ve görünmeyen tüm kötü varlık ve olaylardan koruması niyeti ile.)
  • 100 Estağfirullah
  • 100 La ilahe illallah
  • 2 rekatlık hacet namazı
  • 1000 Ya Lâtif
  • 100 Salât-i Fatih
  • 100 Elhamdülillah
Hacet namazını nasıl kılıyorsunuz anlatır mısın

Back
X