- Konu Sahibi edibehatun
Ben bugünkini okuyamadım her güne bir olarak farklı farklı mı ilerleyecegiz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleyküm selam tamam canım öyle yaparım o zamanSelamın aleyküm
Dua grubu şeklinde olunca bildirim alamadıklarımız olabilir.Regl vs olabiliyoruz aksamalar oluyor kimsenin hakkı kalsın istemem o nedenle.
Ama dileğiniz için okuduklarınızı günlük gelip yazabilirsiniz tabi. O an size katılmak isteyen olursa katılabilir motivasyonu olursunuz.
Evet o şekilde olabilir daha çabuk biterEstağfirullah ne özrü.
Dua grubu olarakta olsa Salat-ı Tefriciye çok uzun sürer. Aklımda aslında bir şey var ama ne kadar doğru olur bilmiyorum ama sonuçta ameller niyetlere göredir 4 kişi toplanip 4444 tamamlayıp 4 müzün niyetine okuyabiliriz bir günde bile bitiririz o sekilde hem. Her şey Allah'ın emrinde sonuçta Kadir olan Rabbimiz elbet isterse verir.
4 kişi olsakta hemen yarın başlasak o zamanEvet o şekilde olabilir daha çabuk biter
Her gün okumak zorunda değilsinizBen bugünkini okuyamadım her güne bir olarak farklı farklı mı ilerleyecegiz acaba
Olur başlarız bakalım başka kimler katılmak istiyor4 kişi olsakta hemen yarın başlasak o zaman
Baslyabiliriz o zamanHer gün okumak zorunda değilsiniz
Ben kendim okuduklarımi hem not almak hemde paylaşmak için yazdım tabiki istediğiniz zaman okuyabilirsiniz. Anlaşıp sozlesir isek 3-4kisi toplanıp bir uygulamada o ayrı tabi her gün yazdıklarıma katılma şartı yok
Olabilir önemli olan niyet etmek, aramızda yapabilirizEstağfirullah ne özrü.
Dua grubu olarakta olsa Salat-ı Tefriciye çok uzun sürer. Aklımda aslında bir şey var ama ne kadar doğru olur bilmiyorum ama sonuçta ameller niyetlere göredir 4 kişi toplanip 4444 tamamlayıp 4 müzün niyetine okuyabiliriz bir günde bile bitiririz o sekilde hem. Her şey Allah'ın emrinde sonuçta Kadir olan Rabbimiz elbet isterse verir.
Selamın aleyküm Nillatte mesajın çok mutlu beni eminim arkadaşlara da iyi gelecektirselam kızlar çook tatlı bir topic olmuş Motivasyon olsun diye yazıyorum 4444 salavatı kesinlikle ve kesinlikle öneririm ben 2 kez yaptım ve sonuç aldım şükürler olsun perşembe gecesi başlayıp cuma günü bitirmiştim .. ne kadar okuyacağınızı planlayın ve günlük plana uyarsanız okunup bitiyor. ve okuduğum sürece her gün niyetimle sadaka verdim . Allah'ım niyetinizi kolaylıkla göz aydınlığı olacak şekilde nasip etsin.
Bence sorun olmaz Rabbim birimizden birinin duasını kabul eder müminin mümine ettiği dua kabul olurmuşSelamın aleyküm Nillatte mesajın çok mutlu beni eminim arkadaşlara da iyi gelecektir
4444 Salât-i Tefriciye toplu birleşip hepimiz adına okumak istiyoruz olur mu olmaz mı usulen bu konuda arafta kaldım Allah'a imkansız yok Onun her şeye gücü yeter ve elbet isterse verir. Bu konu hakkında bir fikrin var mıdır sence toplanıp 3/4 kişi olup hepimizin dileğine niyetle tek 4444 okumamız mümkün mü?
Benim için uygunYagmurSendeanlarsn Y Yaz2021 G GoliAt1996 S sedu066 selamın aleyküm hanımlar
4444 Salat-ı Tefriciye 5 bölüp 5 mizin niyeti için okuyabiliriz. Uygun mu size?
Ben işten 2 gün izin almıştım haftasonuyla birleştirip kalan günleri de geceleri okumuştum ve zorlandığım da annem destek olmuştu :) abdest alıp kıbleye dönük okuyordum ama çok istiyordum o yüzden özenli ve ihlaslıydım çok şükür sonunda şükür namazını kılmayı nasip etti Allah'ım. 2 duamda da aynı şekilde yaptımSelamın aleyküm Nillatte mesajın çok mutlu beni eminim arkadaşlara da iyi gelecektir
4444 Salât-i Tefriciye toplu birleşip hepimiz adına okumak istiyoruz olur mu olmaz mı usulen bu konuda arafta kaldım Allah'a imkansız yok Onun her şeye gücü yeter ve elbet isterse verir. Bu konu hakkında bir fikrin var mıdır sence toplanıp 3/4 kişi olup hepimizin dileğine niyetle tek 4444 okumamız mümkün mü?
Sakin ol başlayacağız da kızlardan cevap bekliyorum :)Başlayacak miyiz yoksa ben kendim başlamayı düşünüyorum
Başlayalım canımSakin ol başlayacağız da kızlardan cevap bekliyorum :)