• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz şüphesi

Seyma139

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
6
0
1
Arkadaşlar ben 20 yaşındayım cınsel hakkında pek bı bılgım yok bundan 3 ay önce sabah 5 te bı arkadaşımının arkadaşının evine gitmiştik 3 kız ben çocuğu tanımıyorum arkadaşımda pek tanımıyor orada uyuduk sabah 10 da uyandık sarhoş falan değıldım o gunden öncesinde de adet düzensizliği yaşıyordum surekli doktora gıdıyordum hala düzepfflmedi 2 kere daha kanamam oldu fakat 2 gün surup bıtıyor sizce orada bayıltılıp tecavüz edilmiş olabilir miyim uyandığımda hıçbır şey hissetmedim her şey normaldı yardım edin :( doktora da gıdemıyorum

Doktora da gidemiyorum derken? Buradaki kimse sana orda olanlar hakkında kesin bir bilgi veremez. Biz ne dersek diyelim senin içinde hep bir acaba kalır. Doktora gitmeni ve sorularına kesin cevaplar bulmanı tavsiye ederim.

Arkadaşının arkadaşının evinde ne işin var? Çocuğu sen tanımıyorsun, arkadaşın da tanimıyor arkadaşını? Sonra vay efendim yardım edin nolur. Biz ne yapabiliriz yok canım bişey olmamıştır desek he tamam diyip inanacak misin.pes doğrusu az dikkat edin az tedbirli olun neler oluyor hayatta hiç izlemiyor musunuz görmüyor musunuz ya.

müsadenizle kahkaha atıyorum :KK45::KK45::KK45::KK53::KK53::KK53::KK48::KK48::KK48:
bu ne saçmalık ya
tecavüz diyorsun hiç bi anormallik yok diyorsun
bayıltsalar o kadar koılay ayılamazsın zaten
madem 3.5 atacaksın ne diye milletin tanımadığı adamın evinde kalıyorsun
pess

Yuh ya! Nasil bukadar rahat olabiliyordunuz? Nasil insanlara guvenip tanimadiginiz bir evde kalabiliyorsunuz?

Arkadasinin arkadasi... didisinin didisi...

Ne isin var didisinin didisinin evinde.
Hah kardeşim ben de aynısını dedim

başka bir arkadaşının adıyla git doktora baktır kendine tecavüz değilde işte bilmem bir kaç hafta önce adet zamanıma yakın akrabamın bahçesinde kaza yaşadım bahçe demiri bacak arama çarptı kanama oldu.morluklar geçti ama ara ara kanama oluyor orada zedelenme mi var.dersin(ne hikaye yazdım be) bunun harici böyle bir ihtimal olması için anestezi bölümü okuyan biri lazım çok uç bir düşünce o kadarda değildir yani.sen yinede herkesden gizli bir arkadaşın vasıtası ile doktora gidip kafandaki sorulara cevap bulabilirsin.

Simdi yasinda cok kucuk degil bende 20 yasindayim ve evliyim ailen nasil izin verdi ya baskasinin evinde kalmana bune rahatlik ben bu yasima geldim daha arkadasimin evine bile gitmedim ama olan olmus artik peki kan lekesi falan varmiydi ic camasirinda agri sizi hisettin mi hic

Bana yardım edebilecek ınsanlar demiştim ve 20 yaşındayım ve hatalarımın farkındayım ılk defa boyle bir şey yaşadım daha önce bı birliktelik yaşamadığm ıcın de nasıl hissedilir bilmiyorum ufak hesaplar peşinde koşmayın yınede teşekkürler anlayışınız ve harikulade yardımlarınız ıcın

Sekse hazır olmadığın için kızlık zarının haricinde vajinanda bir yırtılma tahriş olurdu ki bu da sana ağrı, yanma benzeri bir rahatsızlık verirdi. Bence evham yapıyosun.

:skandal:
Arkadaşlar ben 20 yaşındayım cınsel hakkında pek bı bılgım yok bundan 3 ay önce sabah 5 te bı arkadaşımının arkadaşının evine gitmiştik 3 kız ben çocuğu tanımıyorum arkadaşımda pek tanımıyor orada uyuduk sabah 10 da uyandık sarhoş falan değıldım o gunden öncesinde de adet düzensizliği yaşıyordum surekli doktora gıdıyordum hala düzepfflmedi 2 kere daha kanamam oldu fakat 2 gün surup bıtıyor sizce orada bayıltılıp tecavüz edilmiş olabilir miyim uyandığımda hıçbır şey hissetmedim her şey normaldı yardım edin :KK43: doktora da gıdemıyorum
Iyi senaryo yazmışsın,:skandal:nerdeyse her gun senin gibi canı sıkılan birileri yok sevgilimle şöyle ilişkiye girdim böyle sevistik hamile miyim gibi saçma sorularla bu sitedeki kadınların iyi niyetiyle oynuyorsunuz.

Abarttım mı ya
Soruyor musun bir de :KK54:Biz bu sitede yeri geliyor ailemizle konusamadigimiz konuları paylaşıp birbirimize destek oluyoruz, sizin gibiler de çıkıp bizim zekamizla alay ettiğinizi sanıyorsunuz, aklınızdan size yazdığımız cevaplarla egleniyorsunuz ama komik olduğunuzun farkında değilsiniz.

Back