• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tecavüz şüphesi...

kızarıklık her iki tarafta serçe parmağımın yarısı kadar,peki kızarıklığın tecavüzle alakası var mı :(

Bilemiyoorum canım..Net birşey ben sana nasıl söyliyim..O yüzden diyorum ya bir doktora git ..Olacağın 5 dk. bir muayeneyle bunu anlar doktor zaten...
Kızarıklık birçok şeyden olabilir..Korkma yardımcı olacaklardır sana...Hem için rahat eder.Net bilgiyi bu şekilde alırsın ..hem de bir hastalık falan varsa doktor bir ilaç vs.. yazar belki..

Bilemiyoorum canım..Net birşey ben sana nasıl söyliyim..O yüzden diyorum ya bir doktora git ..Olacağın 5 dk. bir muayeneyle bunu anlar doktor zaten...
Kızarıklık birçok şeyden olabilir..Korkma yardımcı olacaklardır sana...Hem için rahat eder.Net bilgiyi bu şekilde alırsın ..hem de bir hastalık falan varsa doktor bir ilaç vs.. yazar belki..

sabah normal kalktım ağrı sızı vs bişi yoktu ama okula gidince kızarıklık fark ettim :(

yorumların hepsini okumadım ama kendini hiç üzme imkansız o iş o kadar kolay değil bide kız arkadaşlarında varmış evde

diyelimki seni bayılttı ve tecavüz etti seni evirip çevirmesi lazım vücudunda başka yerlerde morluklar olması lazım hadi oda olmadı vajinanda yırtılma kanama olması lazım

o kızarıklık mantar veya üşütmeden olmuştur eğer kızarıklık anüse yakınsa ağrıda varsa belkide basur kıl dönmesi bile olabilir

lütfen yanlış anlama ama obsesif kompleksim var demişsin yani takıntılarında olabilir ilaçlarının etkisiylede böyle düşünebilirsin

yorumların hepsini okumadım ama kendini hiç üzme imkansız o iş o kadar kolay değil bide kız arkadaşlarında varmış evde

diyelimki seni bayılttı ve tecavüz etti seni evirip çevirmesi lazım vücudunda başka yerlerde morluklar olması lazım hadi oda olmadı vajinanda yırtılma kanama olması lazım

o kızarıklık mantar veya üşütmeden olmuştur eğer kızarıklık anüse yakınsa ağrıda varsa belkide basur kıl dönmesi bile olabilir

lütfen yanlış anlama ama obsesif kompleksim var demişsin yani takıntılarında olabilir ilaçlarının etkisiylede böyle düşünebilirsin

zaten bunun kaynağı okb ama engelleyemiyorum,mantar olduğunu sanmıyorum çünkü vajinada değil dış tarafta kızarıklık :( vajinaya yakın ama vajinada değil

zaten bunun kaynağı okb ama engelleyemiyorum,mantar olduğunu sanmıyorum çünkü vajinada değil dış tarafta kızarıklık :( vajinaya yakın ama vajinada değil[/QUOT

okb olduğunu anladım bende de pa var
herşeyin iyi yönüne bakmaya çalış tecavüz olma durumu yok içini rahatlat

umarım öyledir:( jinekoloğa gitmeye çok korkuyorum,ya bana derse bekaretin bozulmuş diye,ne yaparım ben zaten hayatımı bitirdi bu hastalık,kimi suçlarım ne yaparım :(

Back