- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 683
- 41
Arkadaşlar bu konuyu daha önce açmıştım ama bu sefer farklı bir olay,artık asla içki içilen yerler bulunmuyorum,doğumgünü partileri vs asla içki tüketmiyorum,istanbulda üniversite okuyorum ve 3 kız arkadaş kalıyoruz evimizde,daha önce belirttiğim gibi bende obsesif kompülsif bozukluk var,hem de yoğun bir şekilde,ilaçlarımı bıraktım,tekrardan doktora gitmek zorundayım,sorum ise şu,dün akşam eve kızlardan birinin erkek arkadaşı geldi,odama çekildim ve sabaha kadar gözümü kırpmadım korkudan,6 gibi uyuyakalmışım,10da kalktım okula gittim,ve reglimin son günleri olduğu için pedi çok uzun tuttum,ama hep uzun tutuyordum ve bu ilk kez oldu,tuvalette baktığımda hafif bir kızarıklık gördüm,vajinaya yakın ama daha çok poponun vajinaya yakın olan yerinde,biliyorum çok saçma ama ya bayıltıcı spreyle bayıltılıp tecavüze uğradıysam ve kızarıklık ondansa diye düşünüyorum bu konuda bir bilgim yok daha önce bir ilişkim de olmadı,yine böyle bir şeye kafamı taktım ve şuan ağlıyorum
bence saçmalıyosunuz, ilişkiye hiç girmemiş bi insanda ilişkiden sora ağrı sizi bişiy olmasmi yani ,sadece bi kızarıklamı geçicek yani ilginçç :44:
bence arkadaşların dediği gibi hemen bi doktora görünün ilaçlarınıza başlayın