• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tecavüz şüphesi...

Arkadaşlar bu konuyu daha önce açmıştım ama bu sefer farklı bir olay,artık asla içki içilen yerler bulunmuyorum,doğumgünü partileri vs asla içki tüketmiyorum,istanbulda üniversite okuyorum ve 3 kız arkadaş kalıyoruz evimizde,daha önce belirttiğim gibi bende obsesif kompülsif bozukluk var,hem de yoğun bir şekilde,ilaçlarımı bıraktım,tekrardan doktora gitmek zorundayım,sorum ise şu,dün akşam eve kızlardan birinin erkek arkadaşı geldi,odama çekildim ve sabaha kadar gözümü kırpmadım korkudan,6 gibi uyuyakalmışım,10da kalktım okula gittim,ve reglimin son günleri olduğu için pedi çok uzun tuttum,ama hep uzun tutuyordum ve bu ilk kez oldu,tuvalette baktığımda hafif bir kızarıklık gördüm,vajinaya yakın ama daha çok poponun vajinaya yakın olan yerinde,biliyorum çok saçma ama ya bayıltıcı spreyle bayıltılıp tecavüze uğradıysam ve kızarıklık ondansa diye düşünüyorum :( bu konuda bir bilgim yok daha önce bir ilişkim de olmadı,yine böyle bir şeye kafamı taktım ve şuan ağlıyorum :(

bence saçmalıyosunuz, ilişkiye hiç girmemiş bi insanda ilişkiden sora ağrı sizi bişiy olmasmi yani ,sadece bi kızarıklamı geçicek yani ilginçç :44:

bence arkadaşların dediği gibi hemen bi doktora görünün ilaçlarınıza başlayın :34:

cevap belli arkadaşım pedi fazla tutmuşsun ondan olmuş takma kafana:34:

bence ilişki yaşasanız bunu oranıza bakmadanda anlamanız lazm ya ne bilim ben hiç yaşamadım ama insan kendini bilmezmi cnm...ayrıca diğer konularına baktımda takıntılısın bence dr.a görün:20:....ilaçlarını al...

tatlım bencede birşey olmamıştır. bu takıntından kurtulmalısın sen neden ilaçlarını bıraktınki. dr kontrolunde tekrar başla istersen.

birde pedi çok uzun süre tuttuğun için tahriş olduğu muhakkak

bütün gece korkarak beklediğin için böyle düşünüyorsun endişelenme,tecavüz olsa vajinan sızlardı acırdı birde bakiresin üstelik hiiç endişenme derim :34:

ada çayı iç,çok güzel rahatlatır.

Yazdığınız mesajı bir daha okuyun isterseniz ..

Hem ayrıcana konu sahibini tanımam etmem umarım yeterli olmuştur ...

Avutmak ne demek ya lafınızı bilinde konuşun tamammı....

ben ne yazdığımı biliyorum okumama gerek yok.

düşündüğümü, fikrimi yazıyorum size doğru gelir yanlış gelir onu bilemem.

benim nereye ne yazacağımı sorgulama hakkınız yok.

burda bayıltıcı spreyle alakalı konuyu okuduysan takıntı yapmışsındır. onun için en ufak bir farklılığı ona bağlıyorsundur kesin. hapta kullanıyormuşsun zaten bırakmışsın. bu rahatsızlığının vermiş olduğu birşey bence

Birincisi tecavüze filan uğramadın rahat ol eğer öyle olmuş olsaydı anlamaman mümkün değildi en aciliyetle yapman gereken psikoloğuna gitmek tedavine devam etmek aksi halde başın derde girer vicdanında temizleyemeyeceğin lekeler kalır hayatla mahkemen sürekli devam eder çünki tedavini olmadığın sürece insanlara istemeden iftira etmiş olabilirsin hayattaki çok sevdiğin kişileri kaybedebilirsin kimbilir belki birilerinin hayatları boyunca silmekte zorlanacağı lekeler bulaştırabilirsin dilerim rabbim şifanı verir lütfen tedavini aksatma yazık etme kendine ...

rahatsızlığınızdan dolayı böyle düşünüyorsunuz sanırım. ama önce jinekoloğa sonra psikiyatriye gidin derim. ilaçlarınızı bırakmasaydınız keşke.

rahatsızlığınızdan dolayı böyle düşünüyorsunuz sanırım. ama önce jinekoloğa sonra psikiyatriye gidin derim. ilaçlarınızı bırakmasaydınız keşke.

yetmedi yetmez.

ben de size en erdemli olduğunu bildiğim susarak tepki veriyorum o halde....

burda herkes bana moral vermeye çalışıyorken siz neye evet bu tecavüz diyorsunuz?ben burada kimseyle dalga geçmiyorum,ciddi ve hayatımı etkileyen bir sorunu yazdım,umarım siz böyle bir hastalığa yakalanmazsınız..

Önceki konunu da hatırladım hiçbir yoruma ikna olmamıştın
Bence rahatsızlığın çok ciddi boyutta mutlaka psikiyatrdan destek almalısın
Yoksa hiçbir şey olmadığı halde bu şekilde düşünmeye ve böyle konular açmaya devam edeceksin ...

canım kendin demişsin takıntım var diye. Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum umarım ki yoktur. ; ama şüphen varsa nerede yaşıyorsun bilmiyorum bir dr görün.

Arkadaşlar bu konuyu daha önce açmıştım ama bu sefer farklı bir olay,artık asla içki içilen yerler bulunmuyorum,doğumgünü partileri vs asla içki tüketmiyorum,istanbulda üniversite okuyorum ve 3 kız arkadaş kalıyoruz evimizde,daha önce belirttiğim gibi bende obsesif kompülsif bozukluk var,hem de yoğun bir şekilde,ilaçlarımı bıraktım,tekrardan doktora gitmek zorundayım,sorum ise şu,dün akşam eve kızlardan birinin erkek arkadaşı geldi,odama çekildim ve sabaha kadar gözümü kırpmadım korkudan,6 gibi uyuyakalmışım,10da kalktım okula gittim,ve reglimin son günleri olduğu için pedi çok uzun tuttum,ama hep uzun tutuyordum ve bu ilk kez oldu,tuvalette baktığımda hafif bir kızarıklık gördüm,vajinaya yakın ama daha çok poponun vajinaya yakın olan yerinde,biliyorum çok saçma ama ya bayıltıcı spreyle bayıltılıp tecavüze uğradıysam ve kızarıklık ondansa diye düşünüyorum :( bu konuda bir bilgim yok daha önce bir ilişkim de olmadı,yine böyle bir şeye kafamı taktım ve şuan ağlıyorum :(

Canım öncelikle geçmiş olsun..
Diğer yorumlara hiç bakmadan yazıyorum..Belki yazan olmustur...Hemen bir kadın doğumcuya git..durumunu anlat..En sağlıklı bilgiyi bu şekilde alırsın..Belkide boşa üzüyorsun kendini ..Mantar enfeksiyonu vs..olabilir..Bayıltıcı spreyler falan ..hemen en kötüüsünü düşünmüssün..

Canım öncelikle geçmiş olsun..
Diğer yorumlara hiç bakmadan yazıyorum..Belki yazan olmustur...Hemen bir kadın doğumcuya git..durumunu anlat..En sağlıklı bilgiyi bu şekilde alırsın..Belkide boşa üzüyorsun kendini ..Mantar enfeksiyonu vs..olabilir..Bayıltıcı spreyler falan ..hemen en kötüüsünü düşünmüssün..

kızarıklık her iki tarafta serçe parmağımın yarısı kadar,peki kızarıklığın tecavüzle alakası var mı :(

Back