• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tecavüz şüphesi...

evangelia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
142
0
46
Edirne
Arkadaşlar bu konuyu daha önce açmıştım ama bu sefer farklı bir olay,artık asla içki içilen yerler bulunmuyorum,doğumgünü partileri vs asla içki tüketmiyorum,istanbulda üniversite okuyorum ve 3 kız arkadaş kalıyoruz evimizde,daha önce belirttiğim gibi bende obsesif kompülsif bozukluk var,hem de yoğun bir şekilde,ilaçlarımı bıraktım,tekrardan doktora gitmek zorundayım,sorum ise şu,dün akşam eve kızlardan birinin erkek arkadaşı geldi,odama çekildim ve sabaha kadar gözümü kırpmadım korkudan,6 gibi uyuyakalmışım,10da kalktım okula gittim,ve reglimin son günleri olduğu için pedi çok uzun tuttum,ama hep uzun tutuyordum ve bu ilk kez oldu,tuvalette baktığımda hafif bir kızarıklık gördüm,vajinaya yakın ama daha çok poponun vajinaya yakın olan yerinde,biliyorum çok saçma ama ya bayıltıcı spreyle bayıltılıp tecavüze uğradıysam ve kızarıklık ondansa diye düşünüyorum :( bu konuda bir bilgim yok daha önce bir ilişkim de olmadı,yine böyle bir şeye kafamı taktım ve şuan ağlıyorum :(

Arkadaşlar bu konuyu daha önce açmıştım ama bu sefer farklı bir olay,artık asla içki içilen yerler bulunmuyorum,doğumgünü partileri vs asla içki tüketmiyorum,istanbulda üniversite okuyorum ve 3 kız arkadaş kalıyoruz evimizde,daha önce belirttiğim gibi bende obsesif kompülsif bozukluk var,hem de yoğun bir şekilde,ilaçlarımı bıraktım,tekrardan doktora gitmek zorundayım,sorum ise şu,dün akşam eve kızlardan birinin erkek arkadaşı geldi,odama çekildim ve sabaha kadar gözümü kırpmadım korkudan,6 gibi uyuyakalmışım,10da kalktım okula gittim,ve reglimin son günleri olduğu için pedi çok uzun tuttum,ama hep uzun tutuyordum ve bu ilk kez oldu,tuvalette baktığımda hafif bir kızarıklık gördüm,vajinaya yakın ama daha çok poponun vajinaya yakın olan yerinde,biliyorum çok saçma ama ya bayıltıcı spreyle bayıltılıp tecavüze uğradıysam ve kızarıklık ondansa diye düşünüyorum :( bu konuda bir bilgim yok daha önce bir ilişkim de olmadı,yine böyle bir şeye kafamı taktım ve şuan ağlıyorum :(

Bayıltıcı spreyle bayıltıp?

Ağlamak yerine jinekoloğa gidebilirsin?

saçmalıyosunn bence hangi ilden yada köyden geldin ark.larınn sevgilileri hep gelir ve hep gelicek istemiyosan ayrı eve çıkarsın sen pedini o kadar tutarsan pişik gibi tabi kızarır üstüne başına baksaydın ne bilim başka şeylere yoktur öyle birşey

kızarıklık derken canım kan mı demek istedin
yani olmamıştır bişey olsa iyiy kötü anlardın yani için rahatlaması için bi dr gidebilirsin

Son düzenleme:
saçmalıyosunn bence hangi ilden yada köyden geldin ark.larınn sevgilileri hep gelir ve hep gelicek istemiyosan ayrı eve çıkarsın sen pedini o kadar tutarsan pişik gibi tabi kızarır üstüne başına baksaydın ne bilim başka şeylere yoktur öyle birşey

Doğru cevap bu aslında

Ev arkadaşının erkek arkadaşı o akşam siz de mi kaldı ?? Sizde kalmış olsa bile kız arkadaşını atlatıp senin odana girip sana tecavüz ettiğine mi inanıyorsun ? Çok mantıklı gelmedi bana ama sanırım anlatmaya çalıştığın bölge perine bölgesi..Kaşıntın falan olduysa da kızarmış olabilir orası..En iyisi bir jinekoloğa ve ardından da bir psikoloğa görünmen....

regli olduğunda vajina daha hassas oluyor biliyorsun. birde sen o pis pedi o kadar uzun süre tutarsan olur tabi.
geçen gazetede bir olay okudum. kız bildiğimiz vajinal tampanu uzun süre tuttuğu için öldü biliyorsun.

bir de madem bu kadar güvenmiyorsun arkadaşlarına niye beraber kalırsın

bunu biz anlayamayız canım bence bi doktora görünmelisin ama ağlama sakın hem için rahatlar doktor daha iyi bilir.. kapını kilitleseydin keşke için daha rahat ederdi

psikolojik rahatsızlığından dolayı böyle düşünüyorsun. ilaçlarını bırakmamalıydın. jinekolog yerine psikiyatriste gitmen lazım. hem de acilen.

canım tedavini yarım bırakma.ilaçlarını düzenli kullan.belliki bu kızlık olayına fazla kafayı takmışsın.rahatsızlığından dolayı böyle şeyler düşünmem normal.pişik olmuştur.korkma....

belki de pedin süresini değil de uzunluğunu kastetmiştir konu sahibi

rahatsızlıgını yazında internette şöyle bi araştırdım nedir diye.. saplantı-zorlantı bozukluğu diye geçiyo..
Böyle birşey olsa sen farkederdin bence böyle böyle seyler düşünmeden iyi araştır ve iyi bir psikyatri doktorundan tedavi ol...
o kızarıklık dediğinde pedin uzun süre kalmasından kaynaklıdır..

acilen psikoloğuna görün, kimseyi zan altında bırakma.. zaten kendi hastalığını kendin söylemişsin ilk yazında...
böyle bişey yoktur.

Evli biri olarak söyleyebilirim:
1. Kızlığın bozulduysa vajinanda bir sızı hissedersin (Bende öyle oldu evlenince hatta bikaç hafta sürdü, en azından oturup kalkınca)
2. Gözle görülüyor zaten bakireykenki ve sonraki farkı, kontrol edebilirsin...

Sen de bu takıntı neden var diye düşünüyorum açıkçası

Belki de küçükken biri seni sıkıştırdı ya da başka şeyler

Ama bu çok farklı bir takıntı altının boş olduğuna inanamıyorum

Sen de gidip bir hipnoz falan yaptırıp bunun sebebini bulsan iyi olur

Çünkü bir ömür bu sıkıntıyla geçmez ki

Yani tüm erkekler sana tecavüz etmek için çaba içindeymiş gibi düşünüyorsun

Bunla yaşamak zorunda değilsin gidip bilinçaltını ortaya çıkarttır.

regl döneminde o bölge hassaslaşır pedler sıkıntı yaratabilir. sonuçta adetin sonuna doğru insan ped kullanmaktan sıkılıyor
rahatsızlık hissi veriyor , kaşıntı yapıyor.
Kızarıklık bundan olabilir.

Hayat böyle geçmez , ilerde bu düşüncelerin önünü alamaz kendini bir batağın içinde bulursun
Silkelen kendine gel hayatını böyle düşüncelerle ziyan etme
psikolojik tedavine tekrar başlaman senin için en iyisi iyileşene kadar asla bırakma ilaçlarını

Back