Erkek üye diyen çıktı, salak üye, g.zekalı üye, din düşmanı üye, kadın düşmanı üye, ilgi çekmeye çalışan üye, gerçek hayatta aslında ezik olan üye, sırf muhalefet üye... Her şey dendi
Bir ara facebookta abimle fotomu koydum orada da tanımadıgım biri ''oo ensest alırım bi dal'' yazmıştı. Biraz samimiymiş de, Türk aile yapısına aykırıymış da bilmem ne... Agzı olan konuşuyor, ben herkesin ne dedigini takacak olsaydım....
Ben duygusal olmak zorunda degilim, aglak olmak zorunda degilim. Ben mantıklı, soguk kanlı biriyim. Tutup da ''bi kadın asla böyle olamaz'' derseler o zaman çelişirler çünkü bunların çogu ''kadını sınırlamayın, kategorize etmeyin'' diye nutuk atıyor burada... sonra gelip beni kategorize ediyorlar. Şaka gibi...
Beni de geçin... En basitinden bu olay üzerinden hüngür hüngür aglayan kadınlar da oldu, sakin olanlar kadınlar da, taşkınlık yapanlar kadınlar da.... ya da bu olay üzerinden kendi ideolojisine + puan saglamaya çalışan kadınlar da... ya da yine bu olay üzerinden kendini ahlaklı göstermeye çalışan kadınlar da (düzgün giyinmezsen öyle olur işte diyenler mesela)... bu olay üzerinden partisine prim yapmaya çalışan kadınlar da... Bunların hiçbirisine laf söylemezken neden bana laf söyleniyor? Bunların da hepsi kadın.
Beni din düşmanı zannediyorlar ama degilim, ben hurafenin, insanları aptallaştıran şeylerin düşmanıyım. İlgi çekmeye çalışıyormuşum... burada ilgi çeksem ne yazar, adım yok sanım yok... Ya da reklam yapıyormuşum, prim yapıyormuşum, şarkıcı mıyım da ben böyle şeylerle ugraşayım?
Zoraki muhalefetmişim diyor çoguda... Hatta en muhalefet üye seçtiler ki aslında hiç ilgisi bile yok. Benim olayım aslında muhalefet degil, ''bak ama şu da var'' demek, ''sen öyle diyorsun ama digeri de böyle diyor'' demek, ''tek sebebi o degil'' demek, ''iyi diyorsun ama bir de şu açıdan bak da insaflı ol'' demek... vs. Hikayesini de anlatayım hatta;
Sene 2000 küsür... Lise biter, ünv başlayacagım yaz dini sorgulamaya başlarım falan.. Tabi dini sorgularken diger yandan bir sürü şeyi de sorgulamaya başlıyorsun. Kısa keseyim, geldim ''nedensellik'' denen şeyi sorgulamaya. Aristocuların nedensellige bakışını düşündüm, sonra islam alimlerinin düşüncelerini, sonra Gazali'nin nedenselligi eleştirmesi... vs. Bunları kısa kesiyorum merak eden olursa anlatırım
Ve o ''nedensellik'' üzerine düşünmelerim sonucunda ''bir sonuç varsa tek nedeni yoktur'' a geldim. Bu yüzden sürekli bir o açıdan bir diger açıdan bakıyorum. Çogunluk başka şey derken, ben ''bak ama bir de bu var'' diyorum. Yani bu muhalefet olmak degil. Ama muhalefet deseniz bile, eger isterseniz bu muhalefetten bir şeyler kazanırsınız, ben de senden bir şey kazanırım. Çünkü farklı bir ses duyuyorsun, katılmazsın, begenemzsin ama farklı bir şey okumuş, düşünmüş olursun. Yani öyle çok da kötü bir şey falan yaptıgım yok.
Kadın düşmanı diyenlere de gülüyorum. Diger taraftan bakınca da aslında ben bir yerde senin abinin, kocanın, oglunun hakkını savunmuş oluyorum. Onları kötü görmeyin, sapık görmeyin, katil görmeyin diyorum bir yerde. Onu hiç düşünmezler ama... Neyse uzun uzadıya yazmayacagım, kısa keseyim. Özetin özeti budur. İçimi döktüm biraz