Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Erkek üye diyen çıktı, salak üye, g.zekalı üye, din düşmanı üye, kadın düşmanı üye, ilgi çekmeye çalışan üye, gerçek hayatta aslında ezik olan üye, sırf muhalefet üye... Her şey dendi Bir ara facebookta abimle fotomu koydum orada da tanımadıgım biri ''oo ensest alırım bi dal'' yazmıştı. Biraz samimiymiş de, Türk aile yapısına aykırıymış da bilmem ne... Agzı olan konuşuyor, ben herkesin ne dedigini takacak olsaydım....

Ben duygusal olmak zorunda degilim, aglak olmak zorunda degilim. Ben mantıklı, soguk kanlı biriyim. Tutup da ''bi kadın asla böyle olamaz'' derseler o zaman çelişirler çünkü bunların çogu ''kadını sınırlamayın, kategorize etmeyin'' diye nutuk atıyor burada... sonra gelip beni kategorize ediyorlar. Şaka gibi...

Beni de geçin... En basitinden bu olay üzerinden hüngür hüngür aglayan kadınlar da oldu, sakin olanlar kadınlar da, taşkınlık yapanlar kadınlar da.... ya da bu olay üzerinden kendi ideolojisine + puan saglamaya çalışan kadınlar da... ya da yine bu olay üzerinden kendini ahlaklı göstermeye çalışan kadınlar da (düzgün giyinmezsen öyle olur işte diyenler mesela)... bu olay üzerinden partisine prim yapmaya çalışan kadınlar da... Bunların hiçbirisine laf söylemezken neden bana laf söyleniyor? Bunların da hepsi kadın.

Beni din düşmanı zannediyorlar ama degilim, ben hurafenin, insanları aptallaştıran şeylerin düşmanıyım. İlgi çekmeye çalışıyormuşum... burada ilgi çeksem ne yazar, adım yok sanım yok... Ya da reklam yapıyormuşum, prim yapıyormuşum, şarkıcı mıyım da ben böyle şeylerle ugraşayım?

Zoraki muhalefetmişim diyor çoguda... Hatta en muhalefet üye seçtiler ki aslında hiç ilgisi bile yok. Benim olayım aslında muhalefet degil, ''bak ama şu da var'' demek, ''sen öyle diyorsun ama digeri de böyle diyor'' demek, ''tek sebebi o degil'' demek, ''iyi diyorsun ama bir de şu açıdan bak da insaflı ol'' demek... vs. Hikayesini de anlatayım hatta;

Sene 2000 küsür... Lise biter, ünv başlayacagım yaz dini sorgulamaya başlarım falan.. Tabi dini sorgularken diger yandan bir sürü şeyi de sorgulamaya başlıyorsun. Kısa keseyim, geldim ''nedensellik'' denen şeyi sorgulamaya. Aristocuların nedensellige bakışını düşündüm, sonra islam alimlerinin düşüncelerini, sonra Gazali'nin nedenselligi eleştirmesi... vs. Bunları kısa kesiyorum merak eden olursa anlatırım Ve o ''nedensellik'' üzerine düşünmelerim sonucunda ''bir sonuç varsa tek nedeni yoktur'' a geldim. Bu yüzden sürekli bir o açıdan bir diger açıdan bakıyorum. Çogunluk başka şey derken, ben ''bak ama bir de bu var'' diyorum. Yani bu muhalefet olmak degil. Ama muhalefet deseniz bile, eger isterseniz bu muhalefetten bir şeyler kazanırsınız, ben de senden bir şey kazanırım. Çünkü farklı bir ses duyuyorsun, katılmazsın, begenemzsin ama farklı bir şey okumuş, düşünmüş olursun. Yani öyle çok da kötü bir şey falan yaptıgım yok.

Kadın düşmanı diyenlere de gülüyorum. Diger taraftan bakınca da aslında ben bir yerde senin abinin, kocanın, oglunun hakkını savunmuş oluyorum. Onları kötü görmeyin, sapık görmeyin, katil görmeyin diyorum bir yerde. Onu hiç düşünmezler ama... Neyse uzun uzadıya yazmayacagım, kısa keseyim. Özetin özeti budur. İçimi döktüm biraz

Canım biliyosun ben hep kaynak veririm, büyük gazeteleri dava etmemişte bizi etmiş, aynı haber büyük haber sitelerinde duruyor, bi derdi var herhalde işgüzarın
normalde kaynağın adını yazarım genelde bundan sonra link kopyalıcam ki bu gibilerin jeton daha hızlı düşsün diye

Seni biliyorum chess, bilmeyenler için alıntıladım Kazen'i. Burda kaynaksız konuları kapatıyor veya kaynak ekliyorum belki ukalalık gibi algılayan oluyordur ama bunu yapmakta ki amacım bu işte.

Bu tip şeylere dikkat etmemiz gerekiyor, birde konuda yazıp amacından saptırıyorum lakin yeri geldi yazmam lazım, bazı sitelerde de kaynak gösterilse dahi kopyalanamaz uyarısı oluyor, lütfen buna da dikkat edelim.

İfademi verdim geldim.... Hemde şüpheli olarak ...

gelelim şu konuya ;

Şu videoyu izleyen ve sizden yorum alayım

https://www.facebook.com/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-cenenizi-kapatin.796937/page-3#post-39441869

Bu yorumumda bahsettigim fırsatçı feminist magandalar işte bunlar. Bir de utanmadan ''biz kodonlara ötöbösö bönerken şöddöt öyguladı'' falan demişler. Düşünme alameti yok bunlarda, salt ucuz kara propaganda ve sloganla linçe hedef göstermekten başka bir şey degil. Yeme, içme, yürüme ve slogan atabilme haricindeki bütün beyin fonksiyonları ölmüş bunların.

Söyleyince inanmıyorsunuz, gördükçe inanın bari. Feministlerin çogunlugu böyle tipler.

Adalet Mülkün Temelidir" diye gireyim o halde konuya.
Hukuk'tan adaleti çıkarırsak elimizde Kanun kalır, Kanun Devleti Polis Devletidir, Polis Devletinin de iyi bir şey olmadığı hepimizin malumu sanırım.
mahkemeler bence tam tersine adaletin tecelli edeceği yerlerdir, eğer adalet mahkemede tecelli etmeyecekse nerede edecek? O zaman niçin Orman Kanunlarını uygulamıyoruz? benim adaletim olmaz, senin adaletin olmaz. Evrensel Hukuk Kuralları vardır, ve bu kurallara göre, örneğimizden yola çıkarsak, tecavüze uğrayan mağdur, tecavüz eden suçludur. Eğer bir kadına tecavüz edip öldüren bir adam mevcut yasal sistem içinden (örneğin Türkiyedeki yasal sistem) 5 yılda çıkabiliyorsa mahkemeye takım elbise giydi geldi diye iyi halden yırtabiliyorsa Evrensel Hukuk Kurallarıyla çelişen bir şeyler vardır.
bakın dünyanın bir çok ülkesinde kimyasal hadım konuşuluyor. ABD gibi "Özgürlükler Ülkesi" olarak adlandırılan bir ülkede pedofillerin hangi mahallede ikamet ettiği bellidir, ve ebeveynler bunu görürler kimse bu pedofillerin "yaşam hakkı"nı önemsemez, düşünün bir öğretmene 14 yaşında bir kız beni taciz etti diye iddia etse ve öğretmen aksini kanıtlayamasa ya da 25 yaşında bir adam 17 yaşında bir kızla cinsel ilişkiye girse ve kızın ailesi şikayetçi olsa adam kızla sevgili olmasına ve sonradan evlenmesine rağmen adı bu listede yer alır ve o sokakta yaşayan biri gidip o adamı dövebilir. kimse de çıkıp ama "yaşam hakkı" falan demez. çünkü pedofil ciddi bir sorundur ve öncelik çocukların yaşam hakkıdır sistemin mecburen mağdur ettiği azınlıkta değildir. çünkü o mahalleye seri bir çocuk tecavüzcü taşınsa aileler bilmek ve önlem almak zorundadır.
verdiğin örneklerin tamamı yasal düzenlemelerle ilgilidir, Hukuk çok daha farklı bir kavramdır ve olmaldır. gerçi burada Bakunin'den alıntı yaparsak "Hukuk iktidarın fahişesidir" de diyebiliriz ama burada bahsedilen de Evrensel Hukuk Kuralları değildir, mevut ülkedeki yasal düzenlemelerdir.
bizim yasal düzenlemelerimiz yetersiz ama bu vicdan sızlamasına mani değil.
boşanma ve tecavüz aynı değil, kesinlikle katılmıyorum, hele hele ölüm hiç değil. yurt dışındaki yerleşik bir evlilik öncesi anlaşma bu sorunları kökünden çözmeye yeter de artar bile ama yine de ortada hakkını savunamayacak biri yok. oysa Özgecan artık ölü ve onu neredeyse suçlu çıkaran adamı masum çıkaran bir avukat var evet bence bu şeytanın avukatlığıdır.
ama ille senin verdiğin örneklerden devam etmek istersen evet işçilerini yerin bilmemkaç kat altına gönderip sigorta girişlerini yapmayan işverenin işçisi öldüğü için evirip çevirip olayı işçiye itekleyen avukatı da şeytanın avukatıdır.
boşadığı karısına çoluğuna çocuğuna beş kuruş vermemek için kadının adını zinacıya çıkaran avukat da aynıdır
ama yine de atladığın nokta şu;
bu örneklerin ağırlığı aynı değil. ortada canlı canlı eli kolu kesilmiş, canlı canlı yakılmış bir kız var.
bu yüzden hukukta suçların cezaları derece derece bu yüzden mesela para cezasına çevrilen cezalar var, bir de ağırlaştırılmış müebbet cezası var.
bu adam hunharca hisle öldürmekten yargılanacak büyük ihtimal. bir insanı diri diri yaktı ve bu adamın avukatı örneğin benim vicdanımı sızlatacak şeyler yapıyor, ve ben merak ediyorum, onun vicdanı sızlamıyor mu?
illa birileri savunacak, istemeyen de savunmaz.
avukatın gönüllü olması bir sebep, bu kadar hevesli olması başka bir sebep, sosyal medya hesabında gülücüklü kalpli paylaşımlar yapması başka bir sebep.
diğerleri bu kadar tepki çekmedi çünkü böyle göz önünde değildi, illa ki bir iş illa ki biri yapacak, biri para veriyor diğeri işini yapıyor ama bu kadar göz önündeyse ölü bir kızın üzerinden reklam mı yapıyor sorusu akla geliyor, tepki buna daha çok. bence bu kadar eleştirerek istediğini veriyoruz bu avukata daha çok

Avukat hukukun ilkelerini uyguluyorum diyor ama hiç masum biri değil.Zaten barodan kimse çıkmamıştı,yönetim kurulundan biri öylesine atanacaktı,savunma yapmayacaktı,bu kişi ise sanırım baya baya savunma yapacak zanlı hakkında.
Bu tarz avukatlar daha önce de vardı,bu kişiler kariyerlerinde başarılı olamayan ve böyle davalarla bir sürelik ünlü olmak isteyen,eğer zanlıya indirim yaptırabilirse de tüm diğer manyakların(ki aralarında zenginler de olabilir.) kendisinin peşinde koşacağını bilen kişiler.Bizimkisi kendini Saul Goodman sanıyor,planının geri tepmesini umuyorum.

feministler kovalasın seni inşallah
burada kadınların yaptığı yanlışı tüm feministlere mal etmek bakın feministler böyle tipler işte demek de nasıl harika olmuş anlatamam
özellikle özgecanın başlığında
bir kadın bir yerden bir yere ulaşım hakkını kullanamıyor
dolmuş şoförü tecavüz ediyor yetmiyor canlı canlı kesiliyor levye ile vuruluyor yakılıyor
kalbi olup da okuyabilecek olanlar adamın ifadesini tekrar okusunlar
toplum o olarak artık dayanılmayacak hale gelmiş üçüncü dünya ülkelerinden çok daha kötü durumda olan kadın tecavüzleri şiddeti öldürülmeleri bir yerde tepki göstermiş
ve sen yanlış tepki gösterenleri öne sürerek bunlar işte böyleler deyip gerisini konuşma
tecavüzcünün ve avukatının savunuculuğunu üstlen
bu kız hakkında prim yapmayana çalışanı bizde görüyoruz ama olayı herkese mal etmek işte feminizm demek tam senin tarzın
feminizm yüzünden bu ülkede kadınlar böyle değil mi zaten
sürekli birilerinin ezilmesine izin verme, kendi kararlarını uygulatmama, mini etek giyeni tecavüz etme hakkını kendinde bulan , biri tecavüze uğradığında adamdan çok kadını sorgulayan tiplerde hep feminist zaten

ben sizi tanımıyorum kadın mı erkek mi şöyle mi böyle mi bilmem ,neyi savunduğunuz ya da savunmadığınızla da ilgilenmem.bugün bir msjınızda yazdığınız şeylere katılmam diğer gün sizinle aynı düşünebilirim.ancak dikkatimi çeken tek şey msjlarınızda ki gülen,kahkaha atan ifadeler oldu.ben ne anlattığınızla değil anlatış biçiminizle, anlatırken böyle bir konuda ki espiri yeteneğinizle ilgili yazmak istedim.yok olmamış mervecik bu konuya yakışmamış,gerçekten.

aykırı göründün ikide kitap cümlesi kurdun tadından yemedi millet erkek üye olabilir demiş ben onu da diyemiyorum, değişik

'': D'' yapınca kahkaha atana smiley çıkmıyordu yakın zamana kadar, tebessüm eden smiley çıkıyordu. Hatta '': D'' yapınca '''' çıkması lazım, yönetim degiştirse bari diyordum... ki degiştirmişler, şimdi haberim oldu benim de. Yani kazaya kurban gittim bi yerde.

Dün vicdansız üyeydim, bugün de tecavüz savunucusu üye oldum. Her gün yeni bir etiket... İnsanlar kendi hezeyanlarını bana yıkmasalar çok güzel olacak aslında

sonuçta ikisi de aynı şey zaten.ben sadece o kısma takıldım yoksa ne sizin yaptığınız yorumları ne de neden tepki aldığınızı okumadım.

içimin yağları eridi elde silah bıçkın bıçkın poz keserken ülkücülük oynarken iyiydi, façalar indi aşağı

acaba bu hastanelik olma olayı gerçek mi kızlar? başka bir topikte yazmış bir arkadaş belki de milletin gazını almak için uydurdular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…