- 11 Mart 2013
- 9.607
- 12.985
- 498
- Konu Sahibi braindamage
-
- #1.761
Aynen canm o kiza yaptiklarinin hepsini yapacaklar sinra taksimde sallandiracaklar 1gram canm yanmaz gorsem o halleriniSuçu bu şekilde kanıtlanmış pislikler derhal idam edilmeli. Bana kalırsa yaptıklarının aynısı yapılmalı ve öyle öldürülmeliler ama bu çok ütopik olur.
Mervecik01 senin hakkimda erkek uye soylentisi cikmisti bi ara. Hakikaten insana bunu dusunduruyorsun. O avukatla ilgili bi kac sey ogrenen insan, o caniden hic de farkinin olmadigini şıp diye anlar. Facebookdaki paylasimlari ve savunmasi ortada. Kesinlikle ruh sagligi yerinde biri degil. Boyle bir avukati savunmak( ki sen bunu yapiyorsun mervecik) caninin yaptiginin dogrulugunu savunmakla ayni seydir. Evet kanunen bu caninin bi avukati olacakti ama gonullu bir avukat degil. Baronun atadigi biri olacakdi. Hicbir avukatin yapmak istemedigi seyi yapmaya gonullu olarak, hukuk savasi verdigini saniyor sanirim. O da sizde.
Hanımlar,
Kazen'in yazılarını özellikle alıntıladım ki okuyun ve rica ediyorum yazdıklarınızın başını sonunu düşünerek yazın, burası nasılsa sanal, bir kullanıcı adım var deyip dikkatsizlik yapmayın ve lütfen bu bölümde konu açarken veya bir topikte yorumunuza başka bir platformdan ekleyeceğiniz alıntılarda mutlaka kaynak belirtin, kaynaksız alıntılar izinsiz paylaşıma girdiğinden dava edilirsiniz.
Seni biliyorum chess, bilmeyenler için alıntıladım Kazen'i. Burda kaynaksız konuları kapatıyor veya kaynak ekliyorum belki ukalalık gibi algılayan oluyordur ama bunu yapmakta ki amacım bu işte.Canım biliyosun ben hep kaynak veririm, büyük gazeteleri dava etmemişte bizi etmiş, aynı haber büyük haber sitelerinde duruyor, bi derdi var herhalde işgüzarın
normalde kaynağın adını yazarım genelde bundan sonra link kopyalıcam ki bu gibilerin jeton daha hızlı düşsün diye
İfademi verdim geldim.... Hemde şüpheli olarak ...
gelelim şu konuya ;
Şu videoyu izleyen ve sizden yorum alayım
https://www.facebook.com/
Adalet Mülkün Temelidir" diye gireyim o halde konuya.Avukatı yaratan hukuk zaten, hukuk yoksa avukat da yoktur. Avukatın varlıgı bizatihi hukukun varlıgına baglı ve hukuk avukata adaleti saglamaktan ziyade ''benim sınırlarım içinde kaldıgın sürece elinden geleni ardına koyma'' diyor. Hukukta haklılıktan çok kendini nasıl savundugun, iddialarını nasıl temellendirdigin veya savunmanın ardını nasıl getirdigin önemlidir. Kısacası şeytanın avukatlıgı da hukukun bir geregidir ve hukukun ilkelerine ters düşmez.
Mahkemeleri ille de adaletin tecelli edecegi yerler olarak görmeyin yani. Mahkeme dedigin, haklılıgını ispat etmek için önüne sunulmuş bir fırsattır sadece. İyi kullanırsan hakkını alırsın, kullanamazsan haklı da olsan maalesef hava alırsın. ''e hani adalet?'' dersen de... hayat adil degil ki... adil olacagını da kimse söylememişti zaten. Tam bir adaletin saglanması da mümkün degil üstelik... Hem bu adam idam edilse ne olacak, adalet saglanmış olur muydu giden geri gelmedikten sonra...
Boşanma davalarına bak örnegin; Adamın parası var, karısını aldatmış defalarca, gün yüzü göstermemiş... ama boşanırken cebinden hiçbir şey çıkmasın diye kırk takla atıyor, yalancı şahit tutuyor, hatta kadına iftira bile atıyor. Ya da tam tersi kadın aldatmış, adama gün yüzü göstermemiş, ailesinden de zengin olmasına ragmen ex kocasının üç kuruş kazancına da ortak olabilmek için atmadıgı takla kalmıyor. Bunlara kaç defa sesi çıktı insanların? Kaç defa gördün böyel konularda ''şeytanın avukatı olmayın'' diyenleri? Kaç defa gördün bu davalara bakan avukatlara internette, hakaret, küfür hatta tehditlere varan yazıları? Hiç...
Bu avukata çıkışı eleştirdim çünkü gereksiz bence, şovenizm mi dersin, duygusal hezeyan mı dersin, ne dersen de. İster kendi reklamını yapıyor de, ister şeytanın avukatlıgını... Eleştirmemin diger sebebi de onca davalarda bir sürü şeytanın avukatı fink atarken, bu durumlar her zaman her yerde olurken, neden ülkenin en önemli meselesi bu oldu, neden en ahlaksız avukat bu oluverdi şimdi? Ya da bu davayı reddeden onca şeytanın avukatı neden birden ''ooo helal olsun, avukat dürüstmüş, davayı kabul etmedi'' falan oluverdi? Ya da niye sadece söz konusu bu olay olunca hapisteki bir sürü hırsız, katil, sapık, dolandırıcı, psikopat sanki adalet saglayıcısı gibi görülmeye başlandı, ''içerde ona aynısını yaparlar hiç merak etmeyin'' falan gibi laflar... Adalet aranacaksa bunu hapisteki psikopat katillerden, ya da beyinsiz, kendini bi halt zanneden mafya babalarından mı bekleyecegiz, onlar mı ahlak ve adalet bekçisi?
O yüzden bana hem bu olay üzerinden hem de avukata atıp tutmalar ile insanlar vicdan rahatlaması yaşıyorlar gibime geliyor. İlk başta haberi gördügümde ben de saydım sayıştırdım ama sonra sakinleyince... işte bunları yazıyorum. Ondan sonra da vicdansız oluyorum. Çok ilginç...
feministler kovalasın seni inşallahhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-cenenizi-kapatin.796937/page-3#post-39441869
Bu yorumumda bahsettigim fırsatçı feminist magandalar işte bunlar. Bir de utanmadan ''biz kodonlara ötöbösö bönerken şöddöt öyguladı'' falan demişler. Düşünme alameti yok bunlarda, salt ucuz kara propaganda ve sloganla linçe hedef göstermekten başka bir şey degil. Yeme, içme, yürüme ve slogan atabilme haricindeki bütün beyin fonksiyonları ölmüş bunların.
Söyleyince inanmıyorsunuz, gördükçe inanın bari. Feministlerin çogunlugu böyle tipler.
Erkek üye diyen çıktı, salak üye, g.zekalı üye, din düşmanı üye, kadın düşmanı üye, ilgi çekmeye çalışan üye, gerçek hayatta aslında ezik olan üye, sırf muhalefet üye... Her şey dendiBir ara facebookta abimle fotomu koydum orada da tanımadıgım biri ''oo ensest alırım bi dal'' yazmıştı. Biraz samimiymiş de, Türk aile yapısına aykırıymış da bilmem ne... Agzı olan konuşuyor, ben herkesin ne dedigini takacak olsaydım....
Ben duygusal olmak zorunda degilim, aglak olmak zorunda degilim. Ben mantıklı, soguk kanlı biriyim. Tutup da ''bi kadın asla böyle olamaz'' derseler o zaman çelişirler çünkü bunların çogu ''kadını sınırlamayın, kategorize etmeyin'' diye nutuk atıyor burada... sonra gelip beni kategorize ediyorlar. Şaka gibi...
Beni de geçin... En basitinden bu olay üzerinden hüngür hüngür aglayan kadınlar da oldu, sakin olanlar kadınlar da, taşkınlık yapanlar kadınlar da.... ya da bu olay üzerinden kendi ideolojisine + puan saglamaya çalışan kadınlar da... ya da yine bu olay üzerinden kendini ahlaklı göstermeye çalışan kadınlar da (düzgün giyinmezsen öyle olur işte diyenler mesela)... bu olay üzerinden partisine prim yapmaya çalışan kadınlar da... Bunların hiçbirisine laf söylemezken neden bana laf söyleniyor? Bunların da hepsi kadın.
Beni din düşmanı zannediyorlar ama degilim, ben hurafenin, insanları aptallaştıran şeylerin düşmanıyım. İlgi çekmeye çalışıyormuşum... burada ilgi çeksem ne yazar, adım yok sanım yok... Ya da reklam yapıyormuşum, prim yapıyormuşum, şarkıcı mıyım da ben böyle şeylerle ugraşayım?
Zoraki muhalefetmişim diyor çoguda... Hatta en muhalefet üye seçtiler ki aslında hiç ilgisi bile yok. Benim olayım aslında muhalefet degil, ''bak ama şu da var'' demek, ''sen öyle diyorsun ama digeri de böyle diyor'' demek, ''tek sebebi o degil'' demek, ''iyi diyorsun ama bir de şu açıdan bak da insaflı ol'' demek... vs. Hikayesini de anlatayım hatta;
Sene 2000 küsür... Lise biter, ünv başlayacagım yaz dini sorgulamaya başlarım falan.. Tabi dini sorgularken diger yandan bir sürü şeyi de sorgulamaya başlıyorsun. Kısa keseyim, geldim ''nedensellik'' denen şeyi sorgulamaya. Aristocuların nedensellige bakışını düşündüm, sonra islam alimlerinin düşüncelerini, sonra Gazali'nin nedenselligi eleştirmesi... vs. Bunları kısa kesiyorum merak eden olursa anlatırımVe o ''nedensellik'' üzerine düşünmelerim sonucunda ''bir sonuç varsa tek nedeni yoktur'' a geldim. Bu yüzden sürekli bir o açıdan bir diger açıdan bakıyorum. Çogunluk başka şey derken, ben ''bak ama bir de bu var'' diyorum. Yani bu muhalefet olmak degil. Ama muhalefet deseniz bile, eger isterseniz bu muhalefetten bir şeyler kazanırsınız, ben de senden bir şey kazanırım. Çünkü farklı bir ses duyuyorsun, katılmazsın, begenemzsin ama farklı bir şey okumuş, düşünmüş olursun. Yani öyle çok da kötü bir şey falan yaptıgım yok.
Kadın düşmanı diyenlere de gülüyorum. Diger taraftan bakınca da aslında ben bir yerde senin abinin, kocanın, oglunun hakkını savunmuş oluyorum. Onları kötü görmeyin, sapık görmeyin, katil görmeyin diyorum bir yerde. Onu hiç düşünmezler ama... Neyse uzun uzadıya yazmayacagım, kısa keseyim. Özetin özeti budur. İçimi döktüm biraz
ben sizi tanımıyorum kadın mı erkek mi şöyle mi böyle mi bilmem ,neyi savunduğunuz ya da savunmadığınızla da ilgilenmem.bugün bir msjınızda yazdığınız şeylere katılmam diğer gün sizinle aynı düşünebilirim.ancak dikkatimi çeken tek şey msjlarınızda ki gülen,kahkaha atan ifadeler oldu.ben ne anlattığınızla değil anlatış biçiminizle, anlatırken böyle bir konuda ki espiri yeteneğinizle ilgili yazmak istedim.yok olmamış mervecik bu konuya yakışmamış,gerçekten.
feministler kovalasın seni inşallah
burada kadınların yaptığı yanlışı tüm feministlere mal etmek bakın feministler böyle tipler işte demek de nasıl harika olmuş anlatamam
özellikle özgecanın başlığında
bir kadın bir yerden bir yere ulaşım hakkını kullanamıyor
dolmuş şoförü tecavüz ediyor yetmiyor canlı canlı kesiliyor levye ile vuruluyor yakılıyor
kalbi olup da okuyabilecek olanlar adamın ifadesini tekrar okusunlar
toplum o olarak artık dayanılmayacak hale gelmiş üçüncü dünya ülkelerinden çok daha kötü durumda olan kadın tecavüzleri şiddeti öldürülmeleri bir yerde tepki göstermiş
ve sen yanlış tepki gösterenleri öne sürerek bunlar işte böyleler deyip gerisini konuşma
tecavüzcünün ve avukatının savunuculuğunu üstlen
bu kız hakkında prim yapmayana çalışanı bizde görüyoruz ama olayı herkese mal etmek işte feminizm demek tam senin tarzın
feminizm yüzünden bu ülkede kadınlar böyle değil mi zaten
sürekli birilerinin ezilmesine izin verme, kendi kararlarını uygulatmama, mini etek giyeni tecavüz etme hakkını kendinde bulan , biri tecavüze uğradığında adamdan çok kadını sorgulayan tiplerde hep feminist zaten
'': D'' yapınca kahkaha atana smiley çıkmıyordu yakın zamana kadar, tebessüm eden smiley çıkıyordu. Hatta '': D'' yapınca '''' çıkması lazım, yönetim degiştirse bari diyordum... ki degiştirmişler, şimdi haberim oldu benim de. Yani kazaya kurban gittim bi yerde.
bu kahkaha atan ifadelerin ne isi var burada ya kesinlikle haklısınız bu sayfada bu denli gülmek acıkcası cok cirkinsonuçta ikisi de aynı şey zaten.ben sadece o kısma takıldım yoksa ne sizin yaptığınız yorumları ne de neden tepki aldığınızı okumadım.
heee kalçasından cam parçası çıkarmışlar eğer haber asparagas değilseCanilerden birisi hastanelik olmuş bayanlar.
Canilerden birisi hastanelik olmuş bayanlar.
evet sise makatına sokulmus burada acılan bir konudan öğrendim bende ohhh icimin yağları eridicanilerden birini cezaevinde iyi bi dövmüşler kalçasını kesmişler hastanelik olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?